srdjan1987 62 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Zelio bih se pohvaliti na momka koji drzi ovaj servis, veoma pedantan, ozbiljan i strucan. Gledao sam ga kako radi, barata sa suspenzijom, bes teksta. Bivsi profesionalni trkac, servisira i radi motore, projekte i do 100000+ evra. Ja sam kod njega radio redovan servis i jos neke dodatke, poslacu racun pa sami procjenite povoljnost. Uz to odradio sam i egzotiku ( za svoje mogucnosti ) u vidu novih Ohlins Nix 30 cartridges i zadnji Ohlins sportski amortizer. Preradio je i prilagodio ketridze od zx10r-a. Prvi utisci, motor samo izgledom isti, vec se ne prepoznaje, utegnut do bola. Jedva cekam da probam vise, uskoro. Znam da ima jos strucnjaka u regionu na slicnom nivou, ali one koje sam ja kontaktirao (ne zelim nikoga spominjati javno) i slao upit, bili su skuplji. Na zimu im saljem i kompjuter za flash, skidanje restrikcija i podesavanje smjese Sve u svemu, samo zelim svima poslati super preporuku http://www.carman-motosport.si/english.html Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Na sve ima povratak pdv-a. Inace VFR-ka kosta za odrzavati.Projekat naprednog vjesanja je ispao jeftiniji oko 1000e od ostalih radnji (ponuda)Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2644 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini na off.Gde si ugrađivao vazdušni jastuk.Pozzz Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Izvini na off.Gde si ugrađivao vazdušni jastuk.Pozzz Послато са SM-J730F уз помоћ ТапатокаOpusteno. Dainese D store Milano, ali sjutra ti mogu vise reci da li je isplatimo zbog njihove servisne mreze.Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Da, prava adresa u okruženju za suspenziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2644 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si iz CG.Dal nije Kotor,Jeste li možda ti i Dalibor zajedno išli da uradite?Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si iz CG.Dal nije Kotor,Jeste li možda ti i Dalibor zajedno išli da uradite?Послато са SM-J730F уз помоћ ТапатокаJesam. Preselio sam se za Bg jesen zima proljece :-) sezona more.Isli smo zajedno 2015 na putovanje i ugradili D-airEvo danas lagano iz Slovenije prema Bg-u.Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Octobar 1, 2018 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Prvi bolji utisci, kartridzi nevjerovatni, prednji dio bolestan.Zadnji amortizer super, tek u jace slalom krivine osjeca se da se mrvicu muci da isprati lude Nix30 naprijed.Kada se uradi mapa za otvoreni auspuh i skinu limiti da se pokaze slatkih 180ks, bice to slatka krstarica Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...