Darko Floyd 920 Napisano Septembar 25, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Nemačkoj firmi je potreban dobar poznavalac motornih vozila za poslove pregleda i procene stanja i vrednosti. Sedište firme je u Beogradu a posao je terensko-kancelarijski. Od uslova potrebno je: - izuzetno poznavanje motornih vozila kao i poznavanje(praćenje) trendova u auto industriji - Poznavanje rada na računaru - Engleski jezik obavezan, poželjno i znanje Nemačkog - Vozačka dozvola (aktivan vozač) Školska sprema, poželjno mašinski inženjer ali nije uslov, može i automehaničar samo je bitno da ispunjava ostale uslove. Plata je pristojna i nije nikakva tajna, biće saopštena prilikom razgovora sa kandidatom. Zainteresovani mogu svoj CV poslati meni na e-mail: darko.stevanovic@dekra.com a ja ću ga već dalje proslediti Za sve dodatne informacije ili bilo koju vrstu pomoći vam stojim na raspolaganju. Pozdrav drugari i srećno Darko 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Septembar 25, 2018 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da bih mogao da se prijavim? Radim ceo zivot oko vozila, apsolvent masinstva, odsek motora i vozila, tehnicar sam drumskog saobracaja sto se srednje strucne spreme tice. Praksu radio u Mercedosovom, Pezoovom i Zastava/Fiat ovlascenim servisima. Zivim u ZR, radim u NS i imam sluzbeni auto 24/7. Kako za poslovne tako i za privatne svrhe. Da li taj uslov moze da se ostvari? Bez toga ne bih ni pokusavao, iskreno. I imam dosta dobru platu. Iskreno pitam, jer ne bih da apliciram i nekom trosim vreme ako ne mogu da dobijem bolje uslove nego sto ih imam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Septembar 25, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniac Iskreno službeni auto nećeš sigurno dobiti 24/7 za privatne svrhe, bar ne na ovoj poziciji, a i ZR ti je poprilično daleko da se cimaš svaki dan. Za tebe imam drugi predlog koji bi ti možda više odgovarao ako želiš da zaradiš dodatno neku kintu. Javi mi se na mejl i ostavi broj telefona pa ću te pozvati da ti objasnim o čemu se radi. Pozdrav Darko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 26, 2018 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Protulsr said: Plata je pristojna i nije nikakva tajna, biće saopštena prilikom razgovora sa kandidatom. Ahahaha znači prvo se iscimaš pa ti posle razgovora saopšte da taj position plaćaju 200 evra ahahaha 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15127 Napisano Septembar 26, 2018 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bolje glasaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Septembar 26, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Miloš A je napisao: Ahahaha znači prvo se iscimaš pa ti posle razgovora saopšte da taj position plaćaju 200 evra ahahaha A jel bi mogao ti ovde javno da kazes kolika je tvoja plata? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 26, 2018 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, ivica744 said: A jel bi mogao ti ovde javno da kazes kolika je tvoja plata? Ne znam zašto je to važno, ai evo - dipl. slikar-grafičar, samostalni umetnik, koliko radim toliko zaradim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Septembar 26, 2018 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Miloš A pa valjda si i hotelijer, znam da imas dobar hotel za specijalne goste 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Septembar 26, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ja se zahvaljujem svima na interesovanju, ponuda jos uvek vazi ali cu zakljucati temu. Svako ko je zainteresovan slobodno nek me kontaktira na e-majl pomoci cu koliko god mogu. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...