LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kolona od 30-ak motora poredjana u Smederevu pod konacSent from my LG-H815 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Septembar 29, 2018 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Puno drugara ovde.... Čekamo ostale...Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sveopsta 'ladovina Sent from my LG-H815 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja9 23 Napisano Septembar 29, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly Prijavi odgovor kao problematičan skupSent from my PRA-LX1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Septembar 29, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja pozurio da ispratim naseg dobrog Ziku56 do autoputa pa pravac kuci. Odlicno je bilo, oko 35 motora poslo sa 1000 ruznih, lepo se provozali do Mladenovca, popili kafu i kisjelu pa polako u SD. I vreme nas pogledalo, posle hladnog jutra u Smederevu bilo oko 20 stepeni. Dosli stari drugari, upoznao nekoliko novih, bilo smeha i sale napretek. Puno hvala ucesnicima ove male voznje, MakiKT ce objaviti kolko smo skupili za Sremcaju... Meni je danas bilo puno srce ♥ 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Septembar 29, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malo slicki: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Septembar 29, 2018 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da bude sve na Maji Svake godine smo sve bolji. Hvala svima koji su bili. Sjajno druženje!Sent from my SM-N960F using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Septembar 29, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I joste: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 29, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Stigli i mi, tablicu nismo našli. Bilo je lepo, samo kratko, zbog potere za tablicom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da samo znate koliko ste mi prijali... Gomila meni dragih ljudi na istom mestu Nadam se da cu na sledece druzenje doci motorom kako i prilici 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 29, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ovo su druženja koja prenose pravi duh BJB zajednice. Hvala organizatorima i svima koji su se odazvali. Nešto nisam slikao druženje pošto sam, posle dva tanjira gulaša, utekao da bi uhvatio malo vetra na belocrkvanskim jezerima, evo jedne sa jezerceta 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Septembar 29, 2018 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za sve vas koji ste danas bili. Voznja je bila zanimljiva, druzenje isto i upoznavanje sa novim bajkerima ali svakako i zbog gulasa je vredelo doci. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiltenGo 29 Napisano Septembar 29, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio X9 250 evo Prijavi odgovor kao problematičan Odličan gulaš, divan dan za vožnjuПослато са ASUS_Z010D уз помоћ Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2841 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 691 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Dodjosmo sa zakasnjenjem ali stigosmo da se napunimo pozitivnom energijom u vise nego prijatnom drustvu. Hvala i organizatorima sto su omogucili ovo druzenje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Septembar 29, 2018 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, danas smo imali fantastično druženje Mnogo mi je drago što smo se skupili u tako velikom broju, lepo provozali, družili, uživali u lepom vremenu i dobrom gulašu. Puno poznatih lica oko istog cilja a i poznatih nick-ova sa foruma koje sam danas imala priliku i lično da upoznam, zaista su razlog da se čovek oseća ispunjeno i srećno. Hvala svima koji su došli i svima koji su dali donaciju za naše male drugare iz Doma u Sremčici. Nastavljamo sa akcijama, druženjima i vožnjama ! Vidimo se! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa Vitezovic 128 Napisano Septembar 30, 2018 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Afrika Twin xrv750 1995 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/gPCyp1x1THQ 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Septembar 30, 2018 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za gulas, ali cevapi su bili mljac, mljac.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Septembar 30, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast , vidi se da ste se lepo proveli Raspolozeni i nasmejani kao uvek ... Samo tako nastavite i nikada praznih stomaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Septembar 30, 2018 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan A tebe nije bilo... Svaka cast , vidi se da ste se lepo proveli Raspolozeni i nasmejani kao uvek ... Samo tako nastavite i nikada praznih stomaka 3: Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Septembar 30, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nemam opravdanje priznajem ... Sram me bilo kovrdzave kose, ali mi je puno srce sto je vama bilo lepo P.S. Cula sam se sa drugaricama iz Sremcice pre neki dan i zelim da vam prenesem najvece pozdrave od svih iz Doma ... Njihovo radovanje sto cemo doci uveliko traje i sa nestrpljenjem cekaju taj dan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 1, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan E, da vam i ja nešto rečem! Sa neke vremenske distance. Ni gubitak tablice sa motora mog sina me (mnogo) nije omelo u uživanju. On je oduševljen pojavom 30- tak motora iz provincije Srbije, iz BG-a. Klinac, još ne shvata gde je prava prestonica Jedino što mi je ta činjenica (gubitak tablice) uskratila malo duži boravak među dobrim drugarima, jer smo pokušali (neuspešno) da je u povratku pronađemo. Pored izuzetnog zadovoljstva da lično upoznam Makikt, heroinu našeg Foruma i da joj se lično zahvalim za sve predivne putopise, imao sam zadovoljstvo i čast da upoznam čika Rajka, poznatijeg kao Arakis- terminator postova, koji je izuzetno, ali izuzetno pozitivan i nasmejan lik. Čika Rajko, što se mene tiče, dao si potpuno novu dimenziju druženju. I ovo možeš da obrišeš, neću se ljutiti Ogromno zadovoljstvo sam imao što sam upoznao i legendu Foruma Žiku56. što sam dugo priželjkivao, ali, ovom prilikom, nisam imao zadovoljstvo da se sa njim malo duže podružim. Već prilikom sledećeg viđenja neće mi umaći. Moj CBF brat Bocca... Šta o njemu reći. Legenda, kao i uvek. Jedino što su ga Mile (Milefazer) i Zoki (E-mail) namučili u Hrvatskoj. Zato im spremamo osvetu u Srbiji. Samo da dođu. Priželjkivao sam da upoznam i Lalajka, Alexanta, a i Pabla, koji su, po mom mišljenju, morali biti tu. Dolazimo, sin i ja, predveče kući, skvo (standardno) uključila TV, gledam neki rat, Kosovo, ratno stanje, maksimalna pripravnost... Koliko smo svi mi tada bili daleko od toga! Hvala vam svima za onaj opušten i izuzetan dan. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Octobar 1, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Octobar 1, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Šumadinac je napisao: E, da vam i ja nešto rečem! Sa neke vremenske distance. Ni gubitak tablice sa motora mog sina me (mnogo) nije omelo u uživanju. On je oduševljen pojavom 30- tak motora iz provincije Srbije, iz BG-a. Klinac, još ne shvata gde je prava prestonica Jedino što mi je ta činjenica (gubitak tablice) uskratila malo duži boravak među dobrim drugarima, jer smo pokušali (neuspešno) da je u povratku pronađemo. Pored izuzetnog zadovoljstva da lično upoznam Makikt, heroinu našeg Foruma i da joj se lično zahvalim za sve predivne putopise, imao sam zadovoljstvo i čast da upoznam čika Rajka, poznatijeg kao Arakis- terminator postova, koji je izuzetno, ali izuzetno pozitivan i nasmejan lik. Čika Rajko, što se mene tiče, dao si potpuno novu dimenziju druženju. I ovo možeš da obrišeš, neću se ljutiti Ogromno zadovoljstvo sam imao što sam upoznao i legendu Foruma Žiku56. što sam dugo priželjkivao, ali, ovom prilikom, nisam imao zadovoljstvo da se sa njim malo duže podružim. Već prilikom sledećeg viđenja neće mi umaći. Moj CBF brat Bocca... Šta o njemu reći. Legenda, kao i uvek. Jedino što su ga Mile (Milefazer) i Zoki (E-mail) namučili u Hrvatskoj. Zato im spremamo osvetu u Srbiji. Samo da dođu. Priželjkivao sam da upoznam i Lalajka, Alexanta, a i Pabla, koji su, po mom mišljenju, morali biti tu. Dolazimo, sin i ja, predveče kući, skvo (standardno) uključila TV, gledam neki rat, Kosovo, ratno stanje, maksimalna pripravnost... Koliko smo svi mi tada bili daleko od toga! Hvala vam svima za onaj opušten i izuzetan dan. šta je to za nas, putevima AVNOJ.a, Zenica, Sarajevo, Višegrad, Užice pa odatle di god se kaže. dan posla. baš bi voljeli na jedan gulaš ( sa pireom ) u proljece, da se vidimo uživo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 1, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, mile fazer je napisao: šta je to za nas, putevima AVNOJ.a, Zenica, Sarajevo, Višegrad, Užice pa odatle di god se kaže. dan posla. baš bi voljeli na jedan gulaš ( sa pireom ) u proljece, da se vidimo uživo. Znaš da imate uvek otvoren poziv. pre 5 minuta, bocca_bastard je napisao: S obzirom kome pises gulas ces jesti kao predjelo Još ne znaju sa kim se kače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Octobar 1, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan sve znamo, bio je čale kod nas nakon bocce, pa nam je i on potvrdio i rekao sve ostalo, standardi su visoko postavljeni ali nas i kava usrecuje u dobrom društvu na nekom ljepom mjestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...