nikolans 1 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cao narode, imam ogroman problem. Ne mogu da otkljucam sediste na mom BMW Gs-u(2013 godiste). Ispada mi ona bravica kad okrenem kljuc levo ili desno. Pokusao sam da pritisnem sediste, da savcigerom okrenem onu plastiku gde je bravica levu desno ali nema sanse. Sediste ne mrda. Sto je najgore, koliko sam pritiskao savcigerom zeznuo sam tu plastiku unutra potpuno, taj kao neki kvadrat unutra gde je isao metalni deo bravice se skroz izlizao. Hteo sam nekako da skinem blatobran ali to ne moze jer su oni torexi za to ispod sedista. Tako da sam skroz zapeo i ne znam sta da radim. Imate li kakav savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 22, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Odeš kod Sič - a u Temerinsku ulicu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolans 1 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni nece kljucar pomoci .... Otici cu ali cisto sumnjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5815 Napisano Septembar 22, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoće. Kada znaju da naprave ključ po zaključanoj bravi, rešiće i ovo. Makar ti razbušili cilindar i stavili novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Septembar 22, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Njemu je koliko sam ja ukapirao mehanizam koji zabravljuje negde zaglavljen obzirom da se deo gde naleze četvrtka iz brave oštetio. Jedina solucija da kolege sa istim motorom detaljno fotografišu otvoreno sedište i poluge pa da vidiš odakle se može otvoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolans 1 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike, tj nacrtao sam sta se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolans 1 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze da slika ispod sedista da vidimo kako to izgleda, taj mehanizam za otkljucavanje, jel to neki kabel ili poluga ili slicno? Da li se nekako tome moze prici sa nekom zicom savijenom i povuci? Mislim nema sanse da se sediste skine a da se mehanizam ne oslobodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Septembar 22, 2018 Drug član, 2881 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, *zeka* je napisao: Njemu je koliko sam ja ukapirao mehanizam koji zabravljuje negde zaglavljen obzirom da se deo gde naleze četvrtka iz brave oštetio. Jedina solucija da kolege sa istim motorom detaljno fotografišu otvoreno sedište i poluge pa da vidiš odakle se može otvoriti. Ma žica i šrafciger. Sve zavisi koko para ima ispod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Septembar 22, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Jevta otvorio kada smo krenuli na neku turu , mada je ispod bilo 500 evra pa nije hteo da placa moje troskove . A sada vezano za sediste. Menibje na 1150 zaglavila poluga posto sediste nije lepo stavljeno u ležište i tako se zabravilo. Nekako smo uz pimoć ogromnog šrafcigera i cimanja sesista uspeli da otvorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolans 1 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gde te gurali šrafciger? Zadnje ili prednje sediste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Septembar 22, 2018 Drug član, 2881 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa obe ukapirali smo šta je tek kada je pametniji popustio. U princiku prednji kljun nije legao kako treba nego ukoso.Probaj da guraš zadnji kraj sedišta napred,a prednji dole uz umereno okretanje brave. Ili da se vidimo ali tek ponedeljak da probamo kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Septembar 23, 2018 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne snađete, pozovi Nikolu ključara 064 183-88-70. Od naše je fele. Vozi KLE-a. Odličan je sa svim mehanizmima i bravama. On i brat drže dve ključarske radnje u NS. Jedna je u Kralja Petra na ćošku kod SUP-a, druga u Novosadskog sajma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Septembar 23, 2018 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...