PaPaja 1187 Napisano Septembar 10, 2018 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovom motoru? Drugarica trazi nesto da kupi a ogranicena je sa kategorijom, tako da mora nesto sto moze da se vozi sa A2https://www.polovniautomobili.com/motori/12704097/honda-cb500fa Moze i preporuka za nesto slicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 10, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uporedi sa fotkama tog motora na internetu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim dobar, lagan, izbalansiran, mali potrosac.Sent from my SM-A530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan na tom motoru napred nesto nije kako treba...sto mu tako nakaradno stoji far koji uz to nije oridzidzi?!? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da preporuci nesto slicno i da moze da se vozi sa A2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/12975745/suzuki-gs-500-25kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 11, 2018 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, -Viper- said: https://www.polovniautomobili.com/motori/12975745/suzuki-gs-500-25kw Savršeno za devojku početnika - lešina iz uvoza, 14 godina, šatro 25kw (takav GS 500 ne postoji), 175 kila suv motor. Odličan predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 11, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pocetnici imaju obuku na er6n, sv650 itd...zasto je ovo ili er5 los izbor? GS500 ima oko 45ks odlicno za pocetnika da se ne smori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Savršeno za devojku početnika - lešina iz uvoza, 14 godina, šatro 25kw (takav GS 500 ne postoji), 175 kila suv motor. Odličan predlog Prvo neznas kakav je motor i pišeš napamet, bio sam kod čoveka i video svojim očima da nisu leševi iz uvoza.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 11, 2018 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, -Viper- said: Prvo neznas kakav je motor i pišeš napamet, bio sam kod čoveka i video svojim očima da nisu leševi iz uvoza. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Ako ga ceni 1900 a cena nije fiksna znači da ga je tamo kupio na kilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ti znaš najbolje.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14585 Napisano Septembar 11, 2018 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Covek ide na realnu zaradu i odma je prevarant. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Septembar 11, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan jel' drugarici treba za po gradu ili neki duzi put ili ..... do posla i nazad... na kafu i nazad... do mora i nazad.... za kakav je tip motora.... malo detalja možda će biti lakše preporučiti koliko godina ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Miloš A je napisao: ...šatro 25kw (takav GS 500 ne postoji)... ne znam odakle ti ta informacija, kada gs500 sa 25kw nije nista neuobicajeno u nemackoj, a ima ih i u italiji i, pogotovo, svajcarskoj. 25kw 25kw 25kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ja da on najbolje zna, ne vredi se raspravljati. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan @-Viper- meni onaj žuti kod istog prodavca bolji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano Septembar 11, 2018 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Vidis brale, ovakve stvari te odvrate da ikada vise i pokrenes neku temu i pitas sta te zanima... Tesko ko ce da ti da posten savet ali ce zato gomila njih da se uhvati za nesto drugo i da razglaba na tu temu danima... uz svo duzno postovanje...ili ne... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, WlayCo je napisao: Vidis brale, ovakve stvari te odvrate da ikada vise i pokrenes neku temu i pitas sta te zanima... Tesko ko ce da ti da posten savet ali ce zato gomila njih da se uhvati za nesto drugo i da razglaba na tu temu danima... uz svo duzno postovanje...ili ne... Teško je i da ćeš dobiti pravi savet. Svi smo mi različiti, nekom odgovara jedno, nekom drugo Najbolje da povedeš drugaricu od drugara do drugara sa različitim motorima, neka sedne, oseti motor ispod sebe, kilažu, položaj volana. Kada utvrdi šta joj najviše odgovara, onda jurite takav u klasi A2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan @WlayCo izvini, kasno sam video ko je postavio temu, njemu je namenjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, WoodyRider said: @-Viper- meni onaj žuti kod istog prodavca bolji? Da izgleda mnogo bolje, ali mi nismo bitni ovde, treba ona da ode da ga pogleda i proba. https://www.polovniautomobili.com/motori/12955445/suzuki-gs-500-f-25kw I ja gledam za mene kad sredim nogu tako neki za A2 kategoriju ali ja bih naked iskljucivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano Septembar 12, 2018 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, drtommy said: @WlayCo izvini, kasno sam video ko je postavio temu, njemu je namenjeno Sve ok, sve kul...a i u pravu si da definitivno mora da proba razne modele pa vidi...a i pitanje je bilo za preporuku nekih slicnih modela... i da, nema pravila, evo jutros na autoputu, koleginica vozi nekog fejzera, ne videh kojeg, samo sparta kroz guzvanjac... malko joj je, da izvines, veci ali ne smeta edit: sad se setih koleginice sa posla koja jashe bembaru f650gs a isto "sitnija" da kazemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 12, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan a i u pravu si da definitivno mora da proba razne modele pa vidi...Veoma dobar savet, primenljiv za mnoge aspekte života. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8076 Napisano Septembar 13, 2018 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan On 12.9.2018 at 9:15, WlayCo je napisao: Sve ok, sve kul...a i u pravu si da definitivno mora da proba razne modele pa vidi...a i pitanje je bilo za preporuku nekih slicnih modela... i da, nema pravila, evo jutros na autoputu, koleginica vozi nekog fejzera, ne videh kojeg, samo sparta kroz guzvanjac... malko joj je, da izvines, veci ali ne smeta edit: sad se setih koleginice sa posla koja jashe bembaru f650gs a isto "sitnija" da kazemo Wlayco, pa gde ti to radiš kad si okružen tolikim "amazonkama"? Vidi (PaPaja) ovaj motorin iz oglasa, uklapa se: https://www.polovniautomobili.com/motori/13031969/kawasaki-gpz-500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano Septembar 13, 2018 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, DraganNS said: Wlayco, pa gde ti to radiš kad si okružen tolikim "amazonkama"? Strani placenici, necu da ih reklamiram, oni sto im je ime od tri slova na vecini bankomata... imaju podosta ljudi ovde i ogroman i zanimljiv vozni park dvotockasa je ispred svake zgrade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...