Nikola Honda 954 173 Napisano Septembar 9, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Robin Hood je napisao: Imam teoriju da je Lorenco svesno žrtvovao borbu za prvo mesto da bi bio u direktnom duelu sa Markezom i cimao ga da napravi grešku i omasti. Imam teoriju da si lupio i jedva ostao ziv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Septembar 9, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, to crank je napisao: Dobre su vam te teorije, žrtvuje bodove i pušta timskog kolegu da ga pobedi i izjednači se s brojem, pobeda da bi se drkao s Marquezom... ..., i pao. Samo izuzetan um može da dosegne ovakva mistična saznanja. Imam teoriju da je namerno pao da sjebe Ducati u Misanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Septembar 9, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, GuMi5 je napisao: Lorenzo je bez Dukca mauna... živi bili pa gledali i sledeću sezonu... Bravo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Septembar 9, 2018 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Моја теорија је да Јамаха не може да састави мотор од како је изгубила Лоренца (Зарко је сведок), а Дукати је саставио мотор када је добио Лоренца... За Дукати ту и тамо, али Јамаха дефинитивно... Магови развоја, Роси и екипа, нешто заказали. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 9, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, 3006 said: Моја теорија је да Јамаха не може да састави мотор од како је изгубила Лоренца (Зарко је сведок), а Дукати је саставио мотор када је добио Лоренца... За Дукати ту и тамо, али Јамаха дефинитивно... Магови развоја, Роси и екипа, нешто заказали. A zasto ne bi Dovi bio zasluzan za napredak dukatija na primer? Kako bas znamo da je Lorenzo i u kojoj meri? Valjda se neko i od ljudi koji su zaduzeni za razvoj menja, samo mi te transfere i izmene ne vidimo niti cujemo za njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Septembar 9, 2018 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Misano MotoGP: Dovi: Stoner data 'always interesting' https://www.crash.net/motogp/news/905003/1/dovi-stoner-data-always-interesting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan U čemu je fora sa tim Triumph agregatom? (sem loženja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Septembar 9, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ima malo vise kubika, konja, obrtnog momenta, jedan cilindar manje, brutalniji zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Broj cilindara i raspored paljenja/ugla kolenastog vratila. Ima prednosyi rednjaka i prednosti V masine. Visoke krajnje obrtaje (maksimalnu snagu) i isporuku obrtnog momenta sa niskog broja obrtaja (elasticnost), kao i brzinu reagovanja na dodavanje gasa. Kad R6 u 6. Stepenu prenosa zavrsnes pun gas na niskom br obrtaja, nista se ne desava sem sto menja zvuk, dok V, pogotovo L masina potegne i tad. Sa druge strane bas taj L raspored nema visoki broj obrtaja, samim tim je i snaga niska, posledicno i maksomalna brzina. (SV650 sa 70 ks ide 200 km/h, a ubrzanje do 100 ima bolje od mnooogih 100+ ks motocikala) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Septembar 9, 2018 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan FIM MotoGP Stewards Romano Fenati has been given a two race suspension effective from the next round 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 2272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan FIM MotoGP Stewards Romano Fenati has been given a two race suspension effective from the next round Na prvu loptu mi se cini preblaga kazna... Covek je sa umisljajem ugrozio zivot drugog vozaca!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Septembar 9, 2018 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, Nikola Honda 954 said: 2 hours ago, GuMi5 said: Lorenzo je bez Dukca mauna... živi bili pa gledali i sledeću sezonu... Bravo.... Ahaa...100% Sto bi rekli kad smo bili mali-kad bi se pljuvali pod vodom! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 9, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, rastkojokic je napisao: Na prvu loptu mi se cini preblaga kazna... Covek je sa umisljajem ugrozio zivot drugog vozaca!!! I ja mislim da je preblago kažnjen, posebno što ima istoriju bezobrazluka. Sve mogu da shvatim, ali takvu vrstu bezobrazluka nikako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13827 Napisano Septembar 9, 2018 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamisljam Fenatija na Rosijevom mestu onomad sa Markezom mislim da bi Markezu davali pomen. Sta moze biti u glavi da ti smisljeno na pravcu pridjes i zabodes drugom kocnicu ja stvarno ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 9, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ma Vlado, mali je baraba. Kad je bio u VR timu hteo je sa nekim iz ekipe fizički da se obračunava. Onog jednog je gurnuo sa motora u moto 3... Njemu bre fale ozbiljne batine, nikakva diskvalifikacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13827 Napisano Septembar 9, 2018 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jasno brate nego mi ne ide u glavu da mu to padne na pamet a nije da se cak bori za pobedu ili titulu pa razmisljam sta bu tek bilo da se bori za titulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12716 Napisano Septembar 9, 2018 Ne silazi, 7368 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svi ste vi diskutabilni, nego dajte da se nađe ko je ona crna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16177 Napisano Septembar 9, 2018 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan To bi moglo i u temu šta me je danas iznerviralo. Da li je do kamermana ili režije ali ni jedan pošten kadar onakve gazele ! Pederčine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Septembar 9, 2018 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Manzi given a six-place grid penalty for an incident with Fenati, before Fenati grabbed his brake...#SanMarinoGP #Moto2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve dok se koskaju i guraju po stazi, moze se reci da je agresija, bezobrazluk, sujeta. Ali bre ovo je toliko odvratno da mu zelim da ne uzme nijedan bod vise ni na jednom takcmicenju. Nikad. Nigde. Govno smrdljivo malo! Kakve 2 trke, opasan si bre jer ides sa namerom da sjebes nekog! Bolestan covek u glavu totalno. Nisi za ovakve stvari i dovidjenjaaaa!!! Dorna ovde kaznjava za to sto neko lizne zeleno na izlazu iz krivine, a ovo ovako blago kazni. Katastrofa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 9, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Mc SREMac said: Ahaa...100% Sto bi rekli kad smo bili mali-kad bi se pljuvali pod vodom! Kao što kazah, živi bili pa gledali sledeću sezonu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 9, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ćemo iskreno, tek 2020. bi Lorenco mogao da pokaže šta zna na Hondi. Ipak ne treba očekivati previše od prve sezone. To je jedan od bitnijih razloga što je šteta što menja tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 9, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 9, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan https://www.crash.net/motogp/news/905178/1/fenati-gets-tworace-suspension-crutchlow-calls-lifetime-ban I ja sam za life ban. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 9, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dajte sliku crnke da vidim o cemu se tu radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...