dejan-bandit1200 271 Napisano Avgust 29, 2018 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan jesam preterao za 200 za keeeks ....al se zna sta sam teo da kazem...ode tema u kontra stranu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 658 Napisano Avgust 29, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, N.F.S. je napisao: Nemoj tako Pronto, zbog "bolesti" ode moj cbf u Sokobanju te imas u komsiluku jedan perfektan motor :D, neces ga ni cuti kada prolazi, tako radi Cetiri me je puta sadasnji vlasnik zvao da se zahvali, srce puno i meni i njemu! Kad smo kod komsiluka, javi se sledeci put kad budes isao za Sokobanju. Ako budem u mogucnosti i naravno ako ti prihvatas drustvo rado cemo se Bandit i ja pridruziti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Avgust 29, 2018 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, cesto sam dole! Mozemo se naci na jezeru Bovanskom npr... Ja idem ili na Boljevac pa se spustim preko Rtnja u banju ili Razanj pa na Mozgovo... Mada mogu i do Aleksinca... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Avgust 29, 2018 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kad" se ima obrtnog momenta svuda se moze! Ponovo se sa osmehom vozim i preticem!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 29, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, N.F.S. je napisao: Kad" se ima obrtnog momenta svuda se moze! Ponovo se sa osmehom vozim i preticem!!! Kad smo kod obrtnog momenta... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, sashac je napisao: Kad smo kod obrtnog momenta... Ne znam bas... meni je jutros stigao ublazivač kovita i pojacivac momenta . izvinjavam se dragom kolegi za off....:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 30, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu,sad si najebooo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Avgust 30, 2018 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o stromu 1000? Nudi kolega, lepo stanje 2004 god, oko 60000 presao... Mada, dva klipa takdje... Sta dobijam, sta gubim? Ma preskacem! Ili CBF1000 ili nista u zamenu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš da se menjaš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav Strom... žderač goriva... TDM je za Stroma mama... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Avgust 30, 2018 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li mi ti Jevto poslso slike stroma na viber? Stavih oglas i na PA pa ne znam je li neko odavde...Sent from my One using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nemam stroma- Ja samo pitam u kontekstu jel sigurno samo honda Moj utisak o CBF 1000 je da nebi bio zadovoljan.Taj TDM ide bolje i pruža više zadovoljstva.Honda je dobar motor ali nekako bezlična mrtva,niti ide ko litra niti izgleda nešto da odskače ništa što bi pobudilo neke emocije. U odnosu na hondu veliki bandit je pogodak po mislim nižoj ceni 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Avgust 30, 2018 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ti bi da na fazera1000 ja sednem hhhhSent from my One using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se sam voziš ekstra ako se voziš i putuješ u dvoje ne razmišljaj.To je prijateljski. Moj je na prodaju i sve sam bliži malom stromu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Avgust 31, 2018 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jesi li vozio Honde do sada ali ukupni utisak je lepsi na njima, upravo si podigao svoje standarde i ocekivanja od motora... Formiraces vrlo brzo slicno misljenje. Mercedes je auto, ostalo su kola! Honda je motor resto su mopedi Tako ja prevozna sredstva vidim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 833 Napisano Avgust 31, 2018 MK Obrenovac, 562 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio i TDM900 i CBF1000 i nemoj te se zavaravati bolje ide CBF i na malim i na vecim ovrtajima, elasticniji i manje vibracije E sad sto se tice polozaja, geometrije, ogibljenja, kocnica....... I tu su razliciti ali ih nisam dugo vozio da bi bio kompetentan da pricam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 31, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, NIKOLA 1 je napisao: Vozio i TDM900 i CBF1000 i nemoj te se zavaravati bolje ide CBF i na malim i na vecim ovrtajima, elasticniji i manje vibracije E sad sto se tice polozaja, geometrije, ogibljenja, kocnica....... I tu su razliciti ali ih nisam dugo vozio da bi bio kompetentan da pricam Pa logicki jer uporedjujemo 15-tak konja razlike,4 cilindra naspram 2 itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Avgust 31, 2018 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako poredimo TDM 900 i CBF 1000 istog godista, 2004 npr. Honda je dosta inferiornija sto se tice materijala upotrebljenog za izradu, metalni ram, zadnja viljuska... Ogibljenje "starog" tipa, samo zadnji amortizer delimicno podesiv, stapovi 41mm. Kocnice manje sange ali medjusobno povezane pa jos uz dodatak ABS-a kompenzuju 4 kociona klipa manje. TDM 900, rigidni alu ram, potpuno podesivo ogibljenje, cetvoroklipna kljesta po disku napred! Nikasil cilindri sa po pet ventila! Ali opet ukupni osecaj na Hondi je ono pravo! Njen rad i paznja posvecena...Svemu! Tek pocinjem druzenje sa Yamahom, za sada sam bas prijatno iznenadjen, menac kao na hondi, sam se saltuje TDM takodje ima ogromnu zajednicu primecujem, hvaljen kao pouzdan, zahvalan za voznju i odrzavanje, juce ga oglasih i vec imam par ponuda (nista zanimljivo)... Volim sto je i tih, kazu da me ne cuju kada nailazim, ja volim mekocu i ugladjenost agregata, postizem to i ovde malo cescom upotrebom kvacila po gradu, cim se dohvatim puta bez semafora tu je ono pravo! Kruziram preko 100km/h u 4000 obrtaja! Milina... Ako neko hoce Hondu da mi da u zamenu moze! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1608 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Videces i potrosnju koja na otvorenom putu do 115kmh lako padne i ispod 4 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Avgust 31, 2018 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na 100km/h u petoj (nekako lepse ide petom u toj brzini nego sestom) trosi ispod 4L! Ja sam se odusevio... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Avgust 31, 2018 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cemu smajli koji se cudi? U sestoj odu obrtaji dosta nisko... Ispod 3000obrtaja, mada stavih 15zuba napred lancanik, tada je bilo 17... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6788 Napisano Avgust 31, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Si probao CBF1000? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Avgust 31, 2018 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, ovu noviju 2009... Sama se vozi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6788 Napisano Avgust 31, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...i toliko je bolja od TDM 900? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 31, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan "Tek pocinjem druzenje sa Yamahom, za sada sam bas prijatno iznenadjen, menac kao na hondi, sam se saltuje" Sasvim normalno. Davno su prosle 90te i price Kawasaki se najvise kvari, Yamaha klavir itd... Takodje je proslo vreme odrzavanja tek kad nesto crkne ili zna moj surak to da namesti. Svaki japanac je dobar i dosta toga se promenilo od 90tih... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...