ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 27, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Astral je napisao: @bocca_bastard Stekao si mocnog neprijatelja ! @Šumadinac A znam jos trojicu koji te potajno mrze ! Salu na stranu! Aj da cestitam i ovdi... U zdravlju da se vozite draga i ti i da sledece godine trosite gume po Toskani ! Zdravi bili ! Ko pre devojci... Drago mi je da ga je Laconac kupio. Šteta bi bilo da je onakav motor otišao u "tuđe" ruke. Sa srećom ga vozio. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16399 Napisano Avgust 27, 2018 Misbehave Responsibly, 1655 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Svako ko iole voli fotografiju, mrzi selfije Da su ti sa srećom nova krila i da zalijemo to ovih dana. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, Bocca! Lep motorin! Neka te služi dobro i sigurno...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 28, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, bocca_bastard je napisao: @Šumadinac ne smem ti na oci. Moram ti doneti neke rakije lepe da zakopamo ratnu sekiru Da sam ja, kojim slučajem ti, ja bih se mene plašio i izbegavao bih mračne ulice Znam da ti je bila želja da kupiš CBF 1000, kupio si odličan motor, uživaj! Zaista prelep motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...