Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GSF 1250 S Bandit

Recommended Posts

• Integrisan, 7099 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

Ja bih, voleo isto,mada vise mozda 1250, cisto da osetim taj obrtni moment :). Samo tezina mi je minus. 

Meni je trenutni motor kao bicikla za voznju naspram bivseg vfr a.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1406 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Nisam ni ja, ostalo mi je kao zelja r1200r bmw i onda Bandit 1250, i na kraju kralj bandita Suzuki gsx1250fa (što bih ja reka Pak Fa)

• Integrisan, 7099 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

A i skupa je rega.

Ajde da imam love pa vozim luksuzni motor te kubikaze.

Ovako 4000e motor i onda 35.000+ za regu :/.

Promenio član Motorcyclist

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: GSF 1250s

Pozdravljam kolegijum.

Ovo je nezgodno doba. Posebno za motorce srednjih godina, sed i ćelav tapkam u isčekivanju lepšeg i slobodnog vremena. Izlickao do usijanja, pa je umusavio oko mesne zajednice, da me želja mine i tako par puta. Zapravo pravi izgovor je bio aktivacija abs-a, da bi zarobljen vazduh u delu instalacije do modula oslobodio i posle opet ozračio po n-ti put, ovaj put uspešno. Produžena su creva za 60mm, od glavnog kočionog do razdelnika, kao i kvačila. Komotnom vozaču je ubačen produžetak od 40mm u visinu i 20mm prema sedištu. Naravno da je i to podleglo probi po pasjem vremenu. Položaj trupa je sad relaksiran, milina.

20260205_180520.thumb.jpg.91991d3fd88e44f909954dd1c7a78233.jpg

Ovo gore je izgovor za duvanje današnjeg događaja.

Potpuno nerazumno, i zdravoj logici suprotno, poželeh zameniti ekstra tih i komforan auspuh nečim ne puno glasnijim al' dubljim i karakternijim. Dete. Da ne bih puno lutao suzio izbor na LeoVince i Dominator. Hvala kolega @SADAN za dobronamerne primedbe.

20260205_161200.thumb.jpg.6eb3fea5adaca77f9c369c532df315b1.jpg

Paket stigao za deset dana. Sve troškove(carina, ser pdv, špedicija) osim transporta (22,5eur) su snosili momci iz Poljske. Lepo.

20260205_172817.thumb.jpg.b94e5eeffb02f26cd46f51373d8ef562.jpg

Ovalni model 400mm, sa homologacijom. Katalizator sam ostavio. Zvuk kakvom se i nadao. Dubok, ne preglasan - taman, samo što nije "Dobar dan komšija". Za putovanja priložen db kiler u paketu, koji je čini tihom, al ipak malko dubljom od fabričkog zvuka. Baš hepi. Barem do večere, pa opet čekamo lepše vreme...

Svako dobro!

• Sviđa mi se 8
  • Podržavam 1

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: GSF 1250s

Subota sa zračkom sunca i bez prigodnog kulturno-umetničkog sadržaja, dok novomontirana galanterija vapi za test vožnjom... Nevoljno, al što se mora, mora se. Vožnja bez posebnog plana:

Zrenjanin-Beograd (kad sam već tamo svratim do 2-3 moto dućana, siromašniji sa svotu, al čorbastiji za Scorpion GT kacigu, letnju jaknu..), pa Belegiš - Surduk - Okolo Iriškog Venca... Svega nešto oko 300km

20260214_155026.thumb.jpg.24e9850c49278db12e8bf6a820418624.jpg

Bandit S po defaultu ima usko postavljene retrovizore, gde je trećina vidnog polja zaklonjena laktom, još sa podizačima kormana, vozač gleda celu šaku. Postavljen odstojnik od 40mm eliminiše paralaxu. Radi posao za desetku.

20260214_155010.thumb.jpg.c64783dc75eca74c5492ca079ac00c0d.jpg

Grejači takođe umnogo doprinose komforu pri jednocifrenim temperaturama. Grejanje se linearno dozira, lepo raspoređena po skali. Možda je preterano nazvati inteligentnim, ali logika automatskog uključivanja i isključivanja radi kako se i reklamira. Maximalna potrošnja je 2A, dok na 40-50% je 0,9-1,1A. Vredi.

20260214_154946.thumb.jpg.4ef4bec263e48d30053ac24fa49c74ef.jpg

Zagrejali smo Dominatora, lepo radi. Jasno da se ne vozikamo po crkvenim dvorištem, al bez db čepa, ovako prosed mi malko neprijatno krstariti urbanom sredinom. Nije napadno glasan, al je karakterno dubok, dok onaj famozni pair sistem jasno daje do znanja emotivnu zrelost nedužnim prolaznicima (još jedna prednost full-face kacige). Sa čepom se vozikate s kulturo.

Jastuče na fabričkom sedištu je pretvara u podnošljivije.

Trenutno je postavljen MRA-vario vetrobran, koji u odnosu na fabrički malko rastereti gornji deo grudi, al zato na viziru kacige insekt-orgija. Zasad ostaje tako, jer kupljen VStream N20200 vetrobran je izvanrednog kvaliteta, samo je sistem kačenja rađen sa stolarskom tolerancijom. Materijal za budući projekat. A i leto je blizu.

Bližnji mi poklonili kameru...

E sad, da li me želja minula? Nije - što i vama želim.

Svako dobro!

• Sviđa mi se 7

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja