croarcher 3009 Napisano Septembar 20 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano Novembar 27 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Novembar 27 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da se pokazalo kao dugotrajnije rešenje za one koji putuju mnogo ....Bem mi ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Novembar 27 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ovo obara u krivini? Verovatno nikako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16953 Napisano Novembar 27 Integrisan, 5016 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam po USA gde voze dosta ravno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2016 Napisano Novembar 28 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Decembar 2 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi poznat... Suzuki GSF1250 SA Bandit WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSF1250 SA Bandit, 2007. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 51600 km, Bajina... Čuh se sa kolegom iz B. Bašte, ispričasmo se, sin vozi Stroma malog, on prešao manje od 3000km., vidim po kilometraži.Dovršava neku zgradu pa sve kad se sabere Suzy na oglase. Zamenio joj svećice, čak i antifriz koji sam skoro menjao,ccc...Prethodni, kratki vlasnik me pitao da da moj broj sadašnjem... Naravno, neka zovne... i nije mu dao!!! Hteo je i ventile,lanac razvodni, nije imalo potrebe... Od ulaganja reče samo gume, zadnja pogotovo, prednja može još ali kad se menja... Što napisah? Možda nekom' zatreba, što će reći da koristi, znači ne šteti...?!?! Mašina neuništiva... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17052 Napisano Decembar 2 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ovo onaj tvoj bivsi, sto si dva puta radio generalnu i sto je pao sa nadvoznjaka pa ga pregazio sleper? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Decembar 2 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Taj, sve se sredi... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Decembar 2 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, shoyyka je napisao: Taj, sve se sredi... I za @BokyBoy sam ti pričao...ni za njega mi nisi verovao ....vidi sad 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17052 Napisano Decembar 2 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Salim se ja naravno... Šojka je moj drug...a i ovaj jebivetar Bane... Promenio Decembar 2 član BokyBoy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Decembar 2 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, BokyBoy je napisao: Salim se ja naravno... Šojka je moj drug...a i ovaj jebivetar Bane... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17052 Napisano Decembar 2 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, BaneVuk58 je napisao: Necemo ovde poljupce, samo na PP, pomislice neko da smo u vezi .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Decembar 2 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Šta ima veze, to je danas moderno 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Decembar 2 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Disko Nindža je napisao: Šta ima veze, to je danas moderno Tvrdi pazar...hoće još kisića. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1603 Napisano Nedelja u 14:26 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Probao uh, salonac sa doobrom opremom Suzuki gsf 1250 BANDIT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki gsf 1250 BANDIT, 2007. godište, Touring, vozilo prešlo 36000 km, Pećinci. Cena 4.200 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...