BokyBoy 16320 Napisano Februar 12 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, shoyyka je napisao: Hm... Mogao bih je sutra plaknuti... Malko se isprljala, šta...?Sad pranje čak i zanimljivo! Nego se mis'im... čučnuo bi mu onaj garavko Remus od @BokyBoy-a!Ovaj mi sad nedovoljno crn?! Jbg, ja teram godinama fabriku i ništa mi nije nedostajalo... Sad kad sam počeo da aftermarkišem nem'rem stat! Drugar kupio novog SCa, prodaje Akrapa al' Titanijum, već sam mu rek'o verovatno kupujem... Da probamo... Raznituj tog Akrapa, skini selne i odnesi ga na plastificiranje, ili posalji meni pa cu ja. Posle kupis prohromske nitne i sve lepo ponovo zanitujes. Taj moj garavi remus je bio niklovan i duzi za jedno 20 cm... al ga Boki plastificirao i skratio, i napravio bas po svojoj zelji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7997 Napisano Februar 12 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, BokyBoy je napisao: Raznituj tog Akrapa, skini selne i odnesi ga na plastificiranje, ili posalji meni pa cu ja. Posle kupis prohromske nitne i sve lepo ponovo zanitujes. Taj moj garavi remus je bio niklovan i duzi za jedno 20 cm... al ga Boki plastificirao i skratio, i napravio bas po svojoj zelji. Znači,napravio si domaći,kratko trzajni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10133 Napisano Februar 15 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh i ovakav, mator je ali stanje odlično... fotos sa neta. Fabrički ne ide db kiler,znači ima da biDne... Ostavih ga kod Zvonka da ga ofarba u crno,da ga odnituje... da zamenimo nalepnicu (u Platneru 10€ originalna). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7997 Napisano Februar 15 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo nećeš da stavljaš ni jedan,a sad ih menjaš na nedelju dana...ooopppaaaa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Februar 17 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brzinski Photoshooting za oglasnik @shoyyka puca li ti auspuh na oduzimanju gasa? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10133 Napisano Februar 17 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @wragghoće kad ubrzam pa naglo pustim gas, ali ništa jako, sa db-om neće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10133 Napisano Februar 29 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Zove sadašnji vlasnik Suzy... Nešto zveči, mora da su biksne u štapovima... i čuje se ležaj u kormanu?! Toliko je ubeđen... Ćutim, ok druže da ti zakažem kod Zvonka? I da ti gumu zameni, da se rešimo trešenja? Ok, važi. Zovnem ga kasnije malo... to što zveči to su čaure u diskovima, oslobođene i sada plivaju... Nisam do sada imao takav slučaj?! Normalno da nisi... Bio juče kod Zvonka, guma zamenjena, nema trešenja... Ležaj odličan u kormanu... Terao Zvonka da zateže čaure, dole šrafove...uh! Neeeeee diraj. To tako treba! Zvao ga danas, kako motor, odličan...... Ali ok je lik, malo nabeđen da se razume u motore... Pijemo piće... Over&out! 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Februar 29 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam prodao bandita .....mene je zvao osiguranje da me obavesti da je aktivirana polisa zbog incidenta na OMV pumpi .....Posle mesec dana opet zove i kaže da motor neće da upali, a vergla.....šta bi moglo da bude?? Odgovor je bio prva stavka iz mog 4N pravila .....Ne znam ............tutu...tutu... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10133 Napisano Mart 1 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Moram još ovo... Suzy je prešla oko 46000km,nijednom nije lampica neutrala zaštucala, prva serija...? Prošli je počeo ponekad na 30 i nešto... Nek' ostane ovo zabeleženo, nije skup, 22€ šiping... Treba ga imati u rezervi i miran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 3 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 2. 2024. at 15:01, shoyyka je napisao: Zove sadašnji vlasnik Suzy... Nešto zveči, mora da su biksne u štapovima... i čuje se ležaj u kormanu?! Toliko je ubeđen... Ćutim, ok druže da ti zakažem kod Zvonka? I da ti gumu zameni, da se rešimo trešenja? Ok, važi. Zovnem ga kasnije malo... to što zveči to su čaure u diskovima, oslobođene i sada plivaju... Nisam do sada imao takav slučaj?! Normalno da nisi... Bio juče kod Zvonka, guma zamenjena, nema trešenja... Ležaj odličan u kormanu... Terao Zvonka da zateže čaure, dole šrafove...uh! Neeeeee diraj. To tako treba! Zvao ga danas, kako motor, odličan...... Ali ok je lik, malo nabeđen da se razume u motore... Pijemo piće... Over&out! Jel on to resio da proda posle 3 dana Jel ovo tvoja bivsa Suzana? Jadna Suzy, nema mira. Samo je podvode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10133 Napisano Mart 3 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Pingvin37 je napisao: Jel on to resio da proda posle 3 dana Jel ovo tvoja bivsa Suzana? Jadna Suzy, nema mira. Samo je podvode Imaš tamo u temi-Pomoć priljatelja Mnogo veliki čovek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: Imaš tamo u temi-Pomoć priljatelja Mnogo veliki čovek... Sad sam tek procitao. Pa kako je on mislio to sa 2m i toliko kg da vozi u tim godinama. Jbg, zeznuo se. Ja prvobitno mislio da je preprodaja u pitanju, ali ocigledno nije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10133 Napisano Mart 3 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Pingvin37 je napisao: Sad sam tek procitao. Pa kako je on mislio to sa 2m i toliko kg da vozi u tim godinama. Jbg, zeznuo se. Ja prvobitno mislio da je preprodaja u pitanju, ali ocigledno nije... Nije, nije, malo je nabeđen da sve zna ali nije loš. Setih se da pozovem @BaneVuk58 ali ne, šta se namećemo? Ali jeste kad je probao, seo, ubacio patiku između fuzastera i menjača, ne možeš prst da uvučeš. Nekako debela, da li se nadula noga, otkud znam...To je što je?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Mart 4 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tu negdje njegovih gabarita pa mi Bandit nije bio premali. Da, nije bas da ce mu biti ugodno voziti ga duze u njegovim godinama na duze ture, ali ne mislim da to ima veze sa gabaritima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Mart 4 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna šta je u pitanju....ovo je samo izgovor ...generalno totalno nebitno. Ne treba trošiti vreme mozgajući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10133 Napisano Mart 4 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam se sa momkom koji me zvao pre ovog samo nikako da nađe vemena da dođe. Iz Požege... Samo ako čiča nije pao, za motor ti garantujem. Videćemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10133 Napisano Mart 8 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Zvao me danas sada već bivši vlasnik Suzy, prodao je prekjuče u B.Baštu.Možda je sretnemo kad budemo obilazili kućicu na Drini? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16516 Napisano Mart 10 (promenjeno) Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra Stara Uljara Suzuki GSF 1200 S Bandit / Test / Review / Recenzija (youtube.com) Promenio Mart 10 član Motorcyclist 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 25 Napisano Maj 16 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se ubacim ovde. 1250 i 650 bi trebalo da imaju skoro pa identične dimenzije? Elem, ne mogu nigde da nađem u Srbiji nosač kofera. Svi imaju na sajtu, kad pozoveš niko nema. Da li to neko pravi možda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 16 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Isti je nosač za oba modela. Član foruma Seba pravi nosače kofera, a imaš ih i kod Baniše, i na KP sajtu (Kupujem prodajem), ja našo iz cuga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 25 Napisano Maj 16 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaš link za KP? zvao sam nekoliko oglasa, niko nema. da li je bitno jel givi, shad, kappa? imam shad ploču, kontam da i ako nije identičan uvek mogu dodati rupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 16 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sam članom Baniša, ja sam preko njega uzeo Givi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 18 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10133 Napisano Septembar 18 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Naked girl, voli veliki top?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Septembar 18 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa gospodjica. A top ko od Johan Dira treba tu jedan lep Remus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...