shoyyka 10301 Napisano Februar 2 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Koji će mu, i onaj samo stoji besposlen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10301 Napisano Februar 4 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stigao širi produžetak blatobrana, stari uži... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10301 Napisano Februar 4 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan D'idem malo da plašim komšije... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10301 Napisano Februar 4 (promenjeno) Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Probao malo topčinu do Kote... ...da grmi, grmi, do 130 ga čujem, posle ne znam, mrndža nešto! Prozvao sam ga Leo ložač, samo loži- viče gas, gas... Treba vremena da se naviknem, nikad nisam voz'o aftermarket, snagu ne može dobiti naravno, ako ima 100ks, imaće i dalje, samo će mu olakšati izbacivanje "sile", čini mi se da je malko izgubio na nižim obrtajima, ili sam utripovao jer se navikavam na zvuk koji se nameće ali Suzy je puna snage, možda sam i utripovao od "galame". Može se voziti i ovako,pošto se Suzy i vozi oko 3500rpm opušteno, turistički, da ne kažem švalerski. Imam i DB killer, mislim da će s njim da bude ok, obično on smanji buku za oko 2-3 decibela, taman. Ali baš mu je čučnuo...dužinu ima, to mi je bitno,lakši dosta... i ne možeš da se izgoriš na njega, mislim suvozačica... nogice... , lupam... Evo da se uporedi... Drugačiji će mu biti zvuk sa DBom, barem po YT klipovima, ima taj neki cvrk pri blagom turiranju, na puštanju gasa. Promenio Februar 4 član shoyyka 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17054 Napisano Februar 4 Vozim motor, nisam BAJKER, 2361 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Cucnuo mu extra, crn top, crna Suzy, moj motor, pre mapiranja, kad stavim fabricki top totalno drugacije ide i vuce, ima vise snage u niskim obrtajima al zato sa otvorenim dobije vise u visokim kao i vecu krajnju brzinu, ti da bi dobio nesto, moras i sportski filter vazduha i eventualno dyno dzet dizne, ako ima karbove, i da ti neko sve to lepo usteluje, a ako ima ubrizgavanje, treba da se nadje mapa koja odgovara tom set apu, e onda je to prava prica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10301 Napisano Februar 9 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Turio ubicu decibela, da čujem malo Suzy... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10094 Napisano Februar 9 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar zvuk ali nešto škripuće u pozadini... Dođi na vožnju u nedelju da sastavimo konzilijum i ispitamo moguće uzroke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8191 Napisano Februar 9 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nije stego donju šelnu.......tandrče šajbna.Inače,i ovo ima lep zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10094 Napisano Februar 9 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Može da bude i auspuh lager... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10301 Napisano Februar 9 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jes' lepše 'nako, neka ga malo 'vako. Moja Suzy kaže 'nako, a može i 'vako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10301 Napisano Februar 10 (promenjeno) Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Oprah prvi put sa puškom Suzy, pre toga se vežbah na autu. Aj veri 'epi, leđa ne bole... @BaneVuk58 Bane, iskusni Vuče... Pravih 1:5? Promenio Februar 10 član shoyyka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Februar 10 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka 1:50Bane loneridersa osmehom i stolicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10301 Napisano Februar 10 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jes', 1 na 50L, nulu zaboravih, 100g na 5L sam pravio. Mada ima razlike da li ga pereš pod pritiskom ili samo sapunjaš pa spiraš. Zato piše dole 1:4,1:7...tako da može i jača razmera. I lanac oprah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Februar 10 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Oprah prvi put sa puškom Suzy, pre toga se vežbah na autu. Aj veri 'epi, leđa ne bole... @BaneVuk58 Bane, iskusni Vuče... Pravih 1:5? Istekao rok trajanja!Da li će doći do oštećenja laka ako se sa time pere motor?Ja ne bi rizikovao... Obzirom da ga prodaješ, ovo obara cenu bar za 500e!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10301 Napisano Februar 10 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, vidakn je napisao: Istekao rok trajanja! Da li će doći do oštećenja laka ako se sa time pere motor? Ja ne bi rizikovao... Obzirom da ga prodaješ, ovo obara cenu bar za 500e! Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Povećava se cena za 500baks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Februar 10 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Kupio onu prskalicu za voće. Poenta je "bez kontaktno" pranje. Ako drlap sa rukom onda može i Fairy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1440 Napisano Februar 10 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dvi godine je rok trajanja a otisnut je datum proizvodnje. Mene vise brine kolicina soli i sto je namjena za auta i kamione, ne vidim da se motori spominju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10301 Napisano Februar 10 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, overtone je napisao: Dvi godine je rok trajanja a otisnut je datum proizvodnje. Mene vise brine kolicina soli i sto je namjena za auta i kamione, ne vidim da se motori spominju. Dobar je ovaj, "pojeli" bi ga potrošači, ne kod nas... Ja sam naručio Primus inače, da ne mislim... LABOCOSMETICA PRIMUS 1000ML | Detailing Oprema WWW.DETAILINGOPREMA.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10301 Napisano Februar 10 (promenjeno) Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno ga nema, kažu stići će... Imaju veće pakovanje, 7000... Promenio Februar 10 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2016 Napisano Februar 10 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, shoyyka je napisao: Jes', 1 na 50L, nulu zaboravih, 100g na 5L sam pravio. Mada ima razlike da li ga pereš pod pritiskom ili samo sapunjaš pa spiraš. Zato piše dole 1:4,1:7...tako da može i jača razmera. I lanac oprah. Ovo je aktivna pena i namenjena je da se koristi iz penomata. Ukoliko koristiš ručni - onda je odnos 1:50 - 90. Ukoliko koristiš penomat koji se kači na pušku, onda je odnos 1:4-7. To je razlika između ove dve slike. Ručni penomat može da se napravi i od prskalice (pravio sam svojevremeno), ali kupovni ipak bolje radi. Prskalica po pravilu ne može da napravi penu koja će stajati na mestu koje se naprska i povući prljavštinu sa sobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Februar 10 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sa penom je samo atraktivno. Koristim ručnu prskalicu...i funkcioniše besprekorno. Poenta je isprskati i ispuškirati. Meni u slobodnoj proceni od oko 3-4 litre po autu....za motor je minorna količina. Mislim da mi Kanta od 10 l traje već 5-6 godina i još ima u njoj. Nisam ni obraćao pažnju na rokove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Februar 10 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Za auto isto koristim njihov vosak. Uzeo sam u okovu prskalicu za odmaščivanje. Tu je oko litar voska pa preko kompresora izvoskiram i saparem. Traje jedno 3 pranja pa posle ponovo. Voda se spira odlično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10301 Napisano Februar 12 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Mogao bih je sutra plaknuti... Malko se isprljala, šta...?Sad pranje čak i zanimljivo! Nego se mis'im... čučnuo bi mu onaj garavko Remus od @BokyBoy-a!Ovaj mi sad nedovoljno crn?! Jbg, ja teram godinama fabriku i ništa mi nije nedostajalo... Sad kad sam počeo da aftermarkišem nem'rem stat! Drugar kupio novog SCa, prodaje Akrapa al' Titanijum, već sam mu rek'o verovatno kupujem... Da probamo... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8191 Napisano Februar 12 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Samo turaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1943 Napisano Februar 12 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Koja je poenta pranja motora dok mu ti ne osetiš delove pod rukom. Možda kad dodjem u tvoje godine počnem da razmišljam kao i ti. Šalu na stranu, pravi primerak kvalitetno održavanog motora, za primer! Svaka čast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...