Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GSF 1250 S Bandit

Recommended Posts

• Drug član, 3364 postova
  • Motocikl: Blackie

Da, moji su za Givi V35N ili Kappa K33N,oba kofera su za ovaj nosač,to su PLX ili PLXR.

Kolega Kavke ima PL nosač,a on je za Givi E22N.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 380 postova
Pre 2 sati, Pingvin37 je napisao:

Tesko da ovi novi lancanici mogu da izdrze kao fabricki koji su skinuti, ali bitno da su novi. Svecice zdrave menjane na 24 000, pa nisu sad menjane, sledeci servis verovatno. 

Arpad je odličan majstor ali zna da bude nepoverljiv prema proizvođačima ako neki deo nije kako on zamišlja da treba. Rekao mi je za lanac, ja mislim samo to redovno podmazuj i ne beri brigu. 

Inače je ocenio motor da je u perfektnim stanju i da si napravio baš dobar pazar, što mi je izuzetno drago i sa srećom te služio.

Kad budeš u prilici ošini sliku sa koferima, nosači mu lepo stoje nisu upadljivi.

2 minutes ago, shlem said:

Arpad je odličan majstor ali zna da bude nepoverljiv prema proizvođačima ako neki deo nije kako on zamišlja da treba. Rekao mi je za lanac, ja mislim samo to redovno podmazuj i ne beri brigu. 

Inače je ocenio motor da je u perfektnim stanju i da si napravio baš dobar pazar, što mi je izuzetno drago i sa srećom te služio.

Kad budeš u prilici ošini sliku sa koferima, nosači mu lepo stoje nisu upadljivi.

Nas majstor je Buco najbolji. Toliko je oprezan i nikad predamnom nista nije hvalio, uvek nastupa sa gomilom predostroznosti, to mi se svidja kod njega.  Ovo je vec treci motor kako servisiram kod njega i uvek sam bio prezadovoljan. Uvek zavrsi posao maksimalno. 

Eno stoji tvoj Versys u servisu. Koja kobila jebote, pored Versysa, moj motor dodje kao za malu decu...

Hahaha

• Drug član, 1353 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014
Da, moji su za Givi V35N ili Kappa K33N,oba kofera su za ovaj nosač,to su PLX ili PLXR.
Kolega Kavke ima PL nosač,a on je za Givi E22N.

Može i Givi V37 na te krive nosače

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

• Podržavam 1

On 3/7/2023 at 6:56 PM, Draza90 said:

Ma meni i ovo previse a i ovo je A2 za mene posto nemam punu A - 25 kw u papirima a otvoren je, ide kao zmaj. Mislim, ja nisam imao prejake masine, sve neki prdavci 1-2 cilindra do 300 cc pa razumete moje odusevljenje sa manjim Badzom. :jee:

Mali bandit ako ima punu snagu ide vise nego odlicno. Evo pogledaj recenziju ovog momka, on uglavnom vozi sportske R motore, pa vidi sta kaze Banditu. Motor ide ozbiljno...

I vidi se da vozi Ra,ne

bi dugo ovaj kod njega.

Ja vozim između 3 i 4000,eventualno kad se pojurim nekad ali nikad u satiranje,ovo je baš to...ako je kratkotrajno ok.

Promenio član shoyyka
  • Sviđa mi se 1

Primopredaja kofera,upoznah još jednu ljudinu u punom smislu te reči...A Boga mi i V4 Duću...lagan,lagan,igračka (ljuta).:)

8lCpuf9.jpg

u3b8e13.jpg

oUXIxY4.jpg

• Sviđa mi se 7

Danas posle podne na Rudniku. Izaslo se sa posla da se iskoristi ovaj lep dan, ko ga jebe, nije moglo da se izdrzi. 

Sta reci o motoru... Avala Ralja Mladenovac Topola Rudnik skoro nisam izasao iz trece i cervrte brzine. Ide on 150 u cetvrtoj kao od sale ne muci se. I to mi se cini da mu bas prijaju visi obrtaji (tj tu 5-7k) motor je kao zapeta puska, obara se fenomenalno, u krivinama odlican. Poseban uzitak preko 7 k u dugim krivinama kad se malo zalegne na rezervoar. Ima on taj sportski duh u sebi...

Sa druge strane veoma miran i povozljiv na 3-4k u svim brzinama. Moze da se kruzira bez problema. Zastita od vetra vrlo dobra (al dobro ja dolazim sa naked-a), mozda produzeni vizir moze jos da poboljsa. Mora da se legne  na rezervoar 200 (probao na pravcu vise puta), tu zastita postaje nikakva po glavi ubija. 

Ogibljenje je vrlo dobro. Nema propadanja napred kao kod XJR-a, drzi dobro u krivini, i poprilicno je udoban preko rupa sobzirom da je na njemu fabricki mono amortizer.   Takodje, motor se uopste ne greje puno (danas je bilo skoro 25 stepeni) pa ne ocekujem ni u buducnosti da ce mnogo da se greje...

Mane?

Sediste je previse sportsko za moj ukus (malo tvrdo). Morace da ide na presvlacenje i doradu kad tad. Posle 120 km malo zaboli dupe, mada i to je stvar navike. 

Kocnice su vrlo dobre, ali mogle bi biti bolje, jbg Suzukijeva stara skola kocenja, ja navikao na R1 kocnice koje odmah zabadaju. Mozda bi mogla da se stave i pancirna creva plus neke jace plocice, iako ce tad brzo pojesti diskove. Naviknucemo se, kocio sam i sa 10 puta gorim... Mislim da je fora malo da se jace stisnu i udje u stos oko doziranja. 

Sve u svemu vrlo dobar motor, za sada sam zadovoljan za prvu ruku sto se kaze, videcemo kako ce se pokazati sa suvozacicom i koferima. 

Odmor ociju 

IMG_20230324_145950.jpg

Da,hoće kočnice jači stisak,će se navikneš.

Nego...ne videsmo fotos Suzane???Nešto je ne voliš eksponirati?

@Milanezi35500,ovo je bez povrata PDVa.

Promenio član shoyyka
  • Hvala 2

Just now, shoyyka said:

Da,hoće kočnice jači stisak,će se navikneš.

Nego...ne videsmo fotos Suzane???Nešto je ne voliš eksponirati?

@Milanezi35500

Prljava prasnjava, ima i blata po braniku jos od pre par nedelja. Slabo ja to lickam, samo gas :jee: Kad se opere (znaci jednom godisnje:lol3:)

Evo jedna dok je bila relativno cista, slikacu i sa koferima i nosacima naknadno

IMG_20230223_162437.jpg

Ja danas išao za kofere do Loznice autom,nisam smeo motorom jer od juče me nešto lomilo,a ono krivinice...Sutra neka kiša,valjda...

ufFj2BO.jpg

Ništa ovo ne valja,bruka:jee:...centralni kofer Suzuki,alijas Kappa K49N,bočni Givi V35...nešto se mora menjati?!

• Sviđa mi se 4

Evo,nađoh od prošlog,za @Pingvin37,prostor između topa i kofera.

4yo7WGp.jpg

Izmerih na sadašnjem...

1O7UYeC.jpg

4FogS3K.jpg

Nekih 3.7cm...znači voženo,provereno.Mislim da bi bilo i 3.5 dovoljno.

Kol'ko je kod tebe?

12 minutes ago, shoyyka said:

Evo,nađoh od prošlog,za @Pingvin37,prostor između topa i kofera.

4yo7WGp.jpg

Izmerih na sadašnjem...

1O7UYeC.jpg

4FogS3K.jpg

Nekih 3.7cm...znači voženo,provereno.Mislim da bi bilo i 3.5 dovoljno.

Kol'ko je kod tebe?

Imam ja fabricki taj sigurno odgovara, ali mi je Akrapovic trenutno na motoru (za moj model) pa cu bas da vidim kad stavim koliko ce biti razmak. Izmericu.

To je kuvana plastika ne bi to smelo da izgori lako. Al sam video preko da stave termo foliju na donju stranu kofera, radi predostroznosti.

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0
Pre 5 sati, Pingvin37 je napisao:

To je kuvana plastika 

Molim te da mi objasniš,kakva je to kuvana plastika.Pošto se susrećem sa termičkom preradom plastike već skoro 30 god. još ne čuh a i ne videh takav postupak.

32 minutes ago, gebee&co said:

Molim te da mi objasniš,kakva je to kuvana plastika.Pošto se susrećem sa termičkom preradom plastike već skoro 30 god. još ne čuh a i ne videh takav postupak.

Nikad nisi cuo za izraz "kuvana plastika"? 

6 minutes ago, gebee&co said:

Ne.Interesuje me kako ide postupak.

Evo ako neko zna "kako ide postupak za izraz kuvana plastika" nek javi coveku, bavi se plastikom. 

Mene ne zanima nista oko plastike, bitno mi je samo da je na oko/dodir kvalitetna i jaka, il kako se u narodu zargonski kaze tzv "kuvana plastika". 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja