Motorcyclist 16963 Napisano Januar 1 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne bi, EBC je poznat i dobar proizvodjac plocica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 1 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da naravno, nego bile cene približne,uvek sam birao Brembo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 2 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Suzy vraća sjaj... Trljaj, isperi, sačekaj da se sušne pa ponovo. Joj leđa, pauza... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10099 Napisano Januar 2 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan A izduvni lonac, poseban tretman? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 2 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Njega i ralicu ću lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 19 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Hm...uzeo bih ovog Akrapa, inače je od BMWa S1000RRa(kako prodavac kaže), nema homologaciju jer je za liniju...ostali imaju. Ovaj je sa GSXR1000...samo da je malo duži... Možda ovaj ofarbati, nalepnica u Yamahi 10€...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 19 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Evo, nisam odavno turio fotos('vata kriza..), sa BJB prvojanuarske vožnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, shoyyka je napisao: Hm...uzeo bih ovog Akrapa, inače je od BMWa S1000RRa(kako prodavac kaže), nema homologaciju jer je za liniju...ostali imaju. Ovaj je sa GSXR1000...samo da je malo duži... Možda ovaj ofarbati, nalepnica u Yamahi 10€...? Pusti price da nema homologaciju jer je za liniju,svaki Akrap mora da ima homologaciju,provereno jer najbolji drugar radi da tim izduvima godinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 19 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, kimits je napisao: Pusti price da nema homologaciju jer je za liniju,svaki Akrap mora da ima homologaciju,provereno jer najbolji drugar radi da tim izduvima godinama. Zato sam i postovao, nemam iskustva sa topovima, kod mene je do sada uvek bila fabrika... Hvala kolega! Ako ima taj tvoj drugar neku topčinu neka ponudi, da ne bude neki kratež, ipak treba da izdrži Suzaninu silu... A i ružan mi kratak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Januar 19 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, shoyyka said: Hm...uzeo bih ovog Akrapa, inače je od BMWa S1000RRa(kako prodavac kaže), nema homologaciju jer je za liniju...ostali imaju. Ovaj je sa GSXR1000...samo da je malo duži... Možda ovaj ofarbati, nalepnica u Yamahi 10€...? A sto ne pogledas Dominator auspuh,izuzetno kvalitetan evo jednog primera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Januar 19 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam ga stavio na cbf, grmi samo tako!!! Sa sve granom do nas je izaslo oko 280e 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Januar 19 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Dominator auspusi su kvalitetni,ja sam ga imao na prethodnom motoru i dve godine koliko sam ga koristio nije pokazao ni jednu manu,zvuk prelep dubok poput grmljavine a ne dere se i vristi da cepa usi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Januar 19 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, super su, sa prigusivacima kao fabricki, sve komplet od prohroma... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 19 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi neki crni... uz tormo da se slaže. Kao onaj tvoj @N.F.S. beše Mivv,ti ga beše prodavao, samo da se ne dernja puno, mene blam tako da vozim, ozbiljno, a i smeta na dužim putovanjima.I da ne bude kratež, ružno, "poješće" ga grane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan 062605302 Rade Kontaktiraj ga ima svasta,i nove i polovne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 19 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stigao šampon @BaneVuk58, nije ga bilo, rekoh sačekaću. Hoću kao moj drug Bane zelenu travu doma mog. Ali uzeću i ovaj... Malo je skuplji(1900),PH neutral je, a pošto sam je prao sa Koprivom PH neutral, da se ne šokira , videćemo šta je bolje. Mašina jaka, spremna Znači može prljanje opušteno. Posle BJB vožnje sam se mLogo slomio, onako prljava, ja u šoku. E Milanče kupuj mašinu, sad perem iz stolice, bole mene... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Januar 19 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li kupio on Line ili negde u radnji?Bane loneridersa osmehom i stolicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 19 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Online 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10099 Napisano Januar 19 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa postavi neki link, gde, šta kako. Ako valja da kupimo i mi... Ćutiš k'o partizanski kurir! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 19 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sve ti 'oš na gotovo,' ajde Šojiću rezerviši smeštaj po Rumunije... Pravi jedno 50ak mogućih ruta... Aj' sad pravi isto to po Italije... a gos'n samo ruke u džepove i bole njega, tj. ruke u rukavice i pali Bandita... i juri 'talijanke... ACTIVE FOAM EXTRA | Karcher | Usisivaci WWW.ORIGINALCOM.RS Agens za bezkontaktno pranje automobila Koncentrovano sredstvo za bezkontaktno... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Januar 19 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za motocikl LabosCosmetic Primus aktivna pena. Nemojte svake, neke su agresivne i skidaju prethodnu zaštitu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10099 Napisano Januar 19 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: Sve ti 'oš na gotovo,' ajde Šojiću rezerviši smeštaj po Rumunije... Pravi jedno 50ak mogućih ruta... Aj' sad pravi isto to po Italije... a gos'n samo ruke u džepove i bole njega, tj. ruke u rukavice i pali Bandita... i juri 'talijanke... Nemoj tako Milanče... Pa i ja razmišljam kako ćemo dalje kada, Bože zdravlja, stignemo u Bari. Da li tvojoj svaji da priđemo spreda ili od pozadi? Da li da idemo na sever jadranskom ili preko Napulja na gore... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8193 Napisano Januar 19 (promenjeno) Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ga @shoyyka još nije kupio GS-a,a već se ponaša kao pravi GS-ista.Sve mu smeta,i svi mu smetaju,i neće nikom da se javlja. Promenio Januar 19 član gebee&co 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10099 Napisano Januar 19 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pišaj po sirotinji! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Januar 19 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Za motocikl LabosCosmetic Primus aktivna pena. Nemojte svake, neke su agresivne i skidaju prethodnu zaštitu. Ja ću ovu zelenu za auto, a onaj gore Sonax za tormo... za Suzy samo najbolje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...