BokyBoy 16300 Napisano Septembar 17, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Pingvin37 je napisao: Sta ce ti to posle Hayabuse. Da nemam GSXF pazario bih Hayabusu A lep je, voleo bih da ga imam u garazi, pored jos pet komada...al samo ovaj Sojkin Promenio Septembar 17, 2023 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10089 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ulje ti menjam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano Septembar 18, 2023 MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Za Shoyyku, znam da ovakvog trazis odavno https://www.polovniautomobili.com/motori/21940591/suzuki-gsx-1250-fa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10089 Napisano Septembar 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, NIKOLA 1 je napisao: Za Shoyyku, znam da ovakvog trazis odavno https://www.polovniautomobili.com/motori/21940591/suzuki-gsx-1250-fa? Hvala kolega,gledao sam takvog,pre par meseci,400km. išao u Bačku Palanku i razočaran se vratio,(na fotosima vidiš samo plastiku),tad sam i stopirao prodaju.Ovi oklopnjaci imaju tu manu,ništa ne vidiš na fotosima,kad priđeš bliže,što je ne-retko,zaviriš i vratiš se kući! Sa tom kilometražom mora biti sve fabričko(uglavnom) u šta sumnjam,onda ne bi bio 6000...ali da ne kudim konja... Verovatno ću ostati i dalje na Suzy,ko da mi da tolike pare,a stoje godinu i više sa dosta manjom.Ljudima nije bitno stanje,samo cena...(ima logike,kasnije ga sređuj polako). U suštini ovo je neki pokušaj,ne znam...Mladi ne odgovara položaj,kičma je zeza,a ovde su noge malo izdignute,sva težina na zadnjici,(pisao sam),mada se retko vozi,planiramo Apenine dogodine Bože zdravlje...da pravimo češće pauze,uradak sedla,poturiti jastuče...? PS iskreno,nešto sam počeo virkati na PA...ima dosta GSova...?! Mlada hvali onaj pretprošli motor,kaže samo se ljuška,noge u odličnom položaju...TDM. Promenio Septembar 18, 2023 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3008 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi joj fuzastere koji su niži;imam ih na svom Banditu i dosta pomažu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10089 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, croarcher je napisao: Uzmi joj fuzastere koji su niži;imam ih na svom Banditu i dosta pomažu. Hvala ti,evo za tebe jedna,što kažu mladi,spec fotos... ...ako imaš neki link,bio bih zahvalan! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3008 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Šibeniku sam pa ti sutra mogu poslati bolju sliku,do tada evo stare 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10089 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10089 Napisano Septembar 20, 2023 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan My 2012 Bandit 1250N after only changing the original exhaust system for a full one from Jeskap on the dynamometer! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16300 Napisano Septembar 20, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to ok ali... brzina merena na valjcima, bez otpora vetra, ajd da ga vidim u voznji da razvije ovu brzinu... tesko i preko 230-240 na nejkedu...neizdrzivo za vozaca... Promenio Septembar 20, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10089 Napisano Septembar 20, 2023 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Tu negde oko 270-80 može sa otporom! Izmene su zanimljive,nikakve skoro,a dobio kakvo ubrzanje,motor od 250kg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16300 Napisano Septembar 20, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, shoyyka je napisao: Tu negde oko 270-80 može sa otporom! Mozda i moze jer ti imas masku i vizir, mislio sam na N model... ali kakav je osecaj, a...kao jedro si, borba sa vetrom i da ostanes na motoru... Cenim da i tvoj motor, sa fabrickim izduvom, ima da zakuca na valjcima ovako, bez problema. Samo krmaca oklopljaca bajo moj, nalaktis se levom na rezervoar, desnom drzis gas sa dva prstica... a na satu 200 + otpora vetra-NEMA...u vakumu si... Promenio Septembar 20, 2023 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Septembar 20, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju 650 probao do 220, setih se da imam kofer pozadi i smanjuj gas. Mogla je još malo. Što reče Boki oklop je čudo, zalegneš iza vizira i nema otpora vazduha. Osetih ga samo na ramenima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Septembar 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 9. 2023. at 18:03, shoyyka je napisao: Hvala ti,evo za tebe jedna,što kažu mladi,spec fotos... ...ako imaš neki link,bio bih zahvalan! Mislio da je prljava dekla, ali skontao da mi je prašnjav monitor... Krpica i trljaj monitor, sramota Promenio Septembar 20, 2023 član nafetS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10089 Napisano Septembar 20, 2023 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Mozda i moze jer ti imas masku i vizir, mislio sam na N model... ali kakav je osecaj, a...kao jedro si, borba sa vetrom i da ostanes na motoru... Cenim da i tvoj motor, sa fabrickim izduvom, ima da zakuca na valjcima ovako, bez problema. Samo krmaca oklopljaca bajo moj, nalaktis se levom na rezervoar, desnom drzis gas sa dva prstica... a na satu 200 + otpora vetra-NEMA...u vakumu si... Za N i kažem...evo šta reče... Because on the dynamometer it doesn't have weight on top, headwind and other things. Furthermore, it is the "N" version which does not help with aerodynamics. However, if I lower myself right on top of it on a good straight line, it reaches 270/275 km/h with my weight of 95 kgs on top. In short: Real speed never compares to a dynamometer, but it is good for taking real measurements of the bike's power! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 21, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u cetvrtoj brzini vozio preko 210 km/h, gospodja i ja sa zadnjim koferom, da probamo, malo nalegli dole. Ona kaze da je videla cajger 220 al ja to nisam video. Ukupna nasa tezina sa punim koferom i opremom na sebi je blizu 200 kg...Sam motor cini mi se nije 250 kg nego i vise kad je full natankan. Cenim da je i preko 260 kg. Bar ovaj moj model. Oko 200 km/h se vozi normalno na autoputu, bez ikakvih vecih problema. Al mora da se zalegne. Pogotovo kad sam sam na motoru. Ide kao perce. Zato svima kazem, motor se mnogo bolje ponasa kad si sam nego kad si sa suvozacem. Sto je normalno. Al kod nekih motora se to manje oseti. Njegova realna brzina koja njemu odgovara a da se ne znoji mnogo je do 160/170 km/h. Posle toga krece u obrtaje i ubrzani rad srca...Ide on i tad lepo, al nije rasterecen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10089 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi...ja Suzy od 3 do 4000rpm,samo peva,recept za dugovečnost?! Uz retke "ispade"!Kad situacija bude takva,ne bežim,ne plašim se...Tako sam i prošle motore vozio,uz te povremene(da ne zaboravim) "izlete",stekli utisak da vozim brzo,agresivno...Zar ličim na agresivca? Kad vozim grupno,prilagođavam se...Možda naslućuje @bajker71,malko brže vozim kad sam sam. Krivine me rade,kad prepoznam ok asfalt,brzina jok! Mogu i 80ak samo ne smem,zamislim se... Čuvam agregate maksimalno.,ubrzanje ravnomerno,nenasilno,šaltanje nežno,da sam upadne,nekad i pre-nežno pa lupi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16300 Napisano Septembar 21, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: od 3 do 4000rpm,samo peva, uz retke "ispade"!Kad situacija bude takva,ne bežim,ne plašim se...Tako sam i prošle motore vozio,uz te povremene(da ne zaboravim) "izlete",stekli utisak da vozim brzo,agresivno...Zar ličim na agresivca? Kad vozim grupno,prilagođavam se...Možda naslućuje @bajker71,malko brže vozim kad sam sam. Krivine me rade,kad prepoznam ok asfalt,brzina jok! Mogu i 80ak samo ne smem,zamislim se... Čuvam agregate maksimalno.,ubrzanje ravnomerno,nenasilno,šaltanje nežno,da sam upadne,nekad i pre-nežno pa lupi... K'o o meni da si pis'o...isto... Promenio Septembar 21, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 21, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim umereno sa ponekim "ispadima" sto kaze kolega kad uslovi dozvoljavaju. Ko je vozio samnom a ima ih dosta sa foruma, znaju da ne divljam a pogotovo da ne maltretiram masinu. Al ako imam priliku da ga "ocistim" malo na autoputu, to radim obavezno jer mu prija realno to. Prija mu sigurno povremeno do 200 km/h i visoki obrtaji bar malo da se produvaju dizne i masina od garezi koja se najvise skuplja na tim niskim obrtajima rada. Tako kaze struka Sto se tice ulaganja u motor, sta reci. Ravno 1400e ulozeno (svi racuni tu) i to bez prenosa i rege. Sto servisi, delovi, sto dodatna oprema. Bas zato mi se jos i ne isplati da ga prodajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10089 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja zato i stavio malko jaču cenu...po stanju nije. Nikad mi se nije isplatilo da kupujem druge motore,niti će...Ali ko guz'cu da smiri...probala bi i ovaj i onaj...?! Gubitak je neminovan! Da smo živi i zdravi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12513 Napisano Septembar 21, 2023 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Pingvin37 said: Vozim umereno sa ponekim "ispadima" sto kaze kolega kad uslovi dozvoljavaju. Ko je vozio samnom a ima ih dosta sa foruma, znaju da ne divljam a pogotovo da ne maltretiram masinu. Al ako imam priliku da ga "ocistim" malo na autoputu, to radim obavezno jer mu prija realno to. Prija mu sigurno povremeno do 200 km/h i visoki obrtaji bar malo da se produvaju dizne i masina od garezi koja se najvise skuplja na tim niskim obrtajima rada. Tako kaze struka Sto se tice ulaganja u motor, sta reci. Ravno 1400e ulozeno (svi racuni tu) i to bez prenosa i rege. Sto servisi, delovi, sto dodatna oprema. Bas zato mi se jos i ne isplati da ga prodajem Ako si samo 1400 uložio ti si amater 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 21, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Alekre said: Ako si samo 1400 uložio ti si amater Gde ces vise od toga za jednu sezonu. A nijedan kvar. Samo potrosni delovi servis i oprema. Evo gume od 300-500 evrica. Dobar lanac i lancanici nema ispod 150-200...Pa ti vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10089 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba se stideti grešaka, jel? Ali mene beše sramota pred kolegama... Šalim se naravno, malo i ne!!! Malo manje od 10km po makadamu... Podesiš sve na mapama ali... otkud on vidi sa onolike visine da ovo nije asfalt? Ipak se vratila u miris Koprive... Samo PH neutral! E... dva meseca tražim hromiranu pločicu, nema bre,da ulepšam malo i zaštitim ralicu od peskiranja.Šta ću, isekao parčence pleksiglasa, zalepio karbon foliju... nije ni loše...nemam fotosa, promenio fon...evo neku skrinšotovao... Naljutim se i kupim špahtlu, isečem... Ako nađem hrom zapunktovaću,ovako na šrafiće zbog menjanja... opet skrinšot... lepše je, bez dileme. Evo od nedelje... Rezime... zaključak... primam na poklon neku hromirani pločicu i sl. Fala vi! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10089 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kuckam ovo na fonu, kolega na poslu pita šta pišeš, objasnim... imam ja prohrom ogledalo, samo da ga nađem... to lave... kad god doneseš nebitno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Octobar 11, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka evo jedna gde se ne vidi da je bio na off 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...