SriverFX 38 Napisano Mart 12 U prolazu, 74 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za moj RT porucio V-stream vizir sa https://www.nationalcycle.com/ Firma je americka pa se carina i shipping podrazumeva, ali je vizir odlican, tera vetar sa strane i sprecava turbulenciju (wind buffeting). Ima naravno i za GS i za mnoge druge motore. Mislim da su cak i cene pristupacne u odnosu na druge na trzistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2507 Napisano Mart 13 Mr., 622 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, malucko said: Da se prijavim na salteru samo Rajzere koje ste uzimali i ima li gde da se kupe? Vizire koje preporucujete? Riseri samo Forsaf, Srbija. Kupujmo domace. https://www.forsaf.com/shop/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 38 Napisano Mart 13 U prolazu, 74 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan @Pirotehnicar Jel ima neko kod nas da pravi custom vizire po narudzbini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2507 Napisano Mart 13 Mr., 622 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, SriverFX said: @Pirotehnicar Jel ima neko kod nas da pravi custom vizire po narudzbini? Sem onog Ivana kojeg spominju na forumu niko drugi da ja znam druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranBG 444 Napisano Avgust 27 U prolazu, 65 postova Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Okruglo 35k i 0 problema za nešto više od 2 godine, pa da požurim da to pribeležim dok se nije pokvarilo nešto 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranBG 444 Napisano Avgust 27 U prolazu, 65 postova Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 38 Napisano Avgust 27 U prolazu, 74 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sretno ti bilo i da napravis jos toliko bez kvarova! Objektivno, on se tek sad razradio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2507 Napisano Avgust 27 Mr., 622 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Ja na 25K za isto toliko vremena, sa dva mala problema: 1. Akumulator, zamijenjen prije 2 mjeseca priznat u garanciji 2. Dzek napojnog kabla za sirenu. Cekam da mi jave kad stigne novi. Ne znam jos da li ce biti priznat kroz garanciju ali i da ne bude sitnica je vjerovatno u pitanju. Sve u svemu, Dve TA i TF, Dva Stelvia, Gross, Gavia itd. Prezadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20565 Napisano Avgust 27 Integrisan, 6395 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, ZoranBG said: Lepota 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 338 Napisano pre 12 sati (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upisem Promenio pre 12 sati član Milan81 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2507 Napisano pre 11 sati Mr., 622 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Milan81 said: Da se i ja upisem Dobro dosao u krug (sektu) tlacenih, pljuvanih i prokletih. Al da se isplati izdrzati sve za poneki kilometar na ovom savrsenstvu, isplati se. Da te sretnog i zdravog kuci vrati gdje god se sa njim zaputio 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 338 Napisano pre 6 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Pirotehnicar hvala ti odavno sam ja u sekti, bila je i vazdusara RT, i LC GS1200, pa obican 1250GS, i sada od pre desetak dana GS 1250 adv. Za sektu jeste tako, negde su i sami vlasnici BMW doprineli tome, a negde i ostatak vozaca ostalih motora preteruje. Ja konkretno motor ne vozim u gradu, koristim ga samo za putovanja. Tu je GS ispunio vecinu mojih zahteva, i sa njim je putovanje pravo uzivanje, bez obzira na teren i uslove puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2507 Napisano pre 6 sati Mr., 622 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Milan81 said: @Pirotehnicar hvala ti odavno sam ja u sekti, bila je i vazdusara RT, i LC GS1200, pa obican 1250GS, i sada od pre desetak dana GS 1250 adv. Za sektu jeste tako, negde su i sami vlasnici BMW doprineli tome, a negde i ostatak vozaca ostalih motora preteruje. Ja konkretno motor ne vozim u gradu, koristim ga samo za putovanja. Tu je GS ispunio vecinu mojih zahteva, i sa njim je putovanje pravo uzivanje, bez obzira na teren i uslove puta. Potpisujem al takodje mislim da je pocetna zajebancija prerasla u nesto ruzno i previse stereotipno. Vozio sam u Augustu Gross i dolomite i 99 posto vozaca je i pozdravljalo i komuniciralo bez obzira na brand motocikla a istovremeno bar 50 posto je bio BMW. Ja ga vozim svuda i kad god mogu pa i do prodavnice na cosku po kilo paprika . Meni je nenadjebiv sklop i uzivam svaki dan u njemu od kako sam ga kupio. Sa srecom jos jedared pa se nadam i bar pozdravu negdje na drumovima 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 338 Napisano pre 6 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo da pogresne stereotipe ispravimo, postujemo sve ostale motore i vozace, a uzivamo sa svojim BMW Moze li neka info gde da kupim/porucim kutiju za alat, koja se kaci sa kontra strane od auspuha? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3632 Napisano pre 5 sati Drug član, 1724 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @Milan81Lep primerak. Pošto si rekao da koristiš samo za putovanja,čisto sam hteo da ti skrenem pažnju na model koji ja vozim (f900gs)u smislu svakodnevne upotrebe i putovanja ,sa jednim modelom motora.Obzirom da dosta ljudi na zapadu , (baš dosta) prelazi sa GS 1200 i gs 1250 na F900gs/a zbog činjenice da je dobar za obe stvari:komjuting + putovanje...probaj ga,ako ti se ukaže prilika da ga testiraš (imaju ga u Delti ).. Videćeš i da je dosta zabavniji za vožnju , žustriji. Jedino što je zaštita od vetra slabija (ali nema "bafetinga") što se rešava sa drugim vizirom na GS . Naravno ako za grad već ne koristiš neki treći motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 9734 Napisano pre 5 sati Drug član, 974 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Milan81 said: @Pirotehnicar hvala ti odavno sam ja u sekti... I za to je kriv ko? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21471 Napisano pre 5 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2738 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, the_doctor je napisao: I za to je kriv ko? Jel ti vozis tu Skodu il' kuckas po forumu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13379 Napisano pre 4 sati Drug član, 1772 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 338 Napisano pre 2 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš hvala, jeste dobar primerak, bez greske. 2023.god u full opremi, ocuvan, kao nov je. Sto se tice f900, gledao sam ga, gledam ga i dalje gledam i neke druge motore, ali kao drugi motor. Ovaj crni ostaje u garazi, za putovanje. Verovatno cu uzeti jos nesto, malo manje i nesto lakse, za dnevne krace voznje. Ne mora biti striktno bmw. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3632 Napisano pre 2 sati Drug član, 1724 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo napakovan ,pogotovo su interesantne ove maglenke sa narandžastim okvirom..koja su marka ako znaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 338 Napisano pre 2 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo maglenki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranBG 444 Napisano pre 1 sat U prolazu, 65 postova Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Milan81 said: Moze li neka info gde da kupim/porucim kutiju za alat, koja se kaci sa kontra strane od auspuha? Kupio Touratech kutiju u Tago Moto Centru u Novom Sadu. Naravno, najjeftinija opcija je poručivanje iz Kine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 164 Napisano pre 41 minuta Zainteresovan, 777 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Milan81 said: Evo maglenki Posto su bile i gde si uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...