Velimlje2 706 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15413 Napisano Novembar 14, 2018 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15413 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan detalj, dobro da se neko setio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1341 Napisano Novembar 20, 2018 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo postoji vec x godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15413 Napisano Novembar 20, 2018 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, bokibd said: Ovo postoji vec x godina. Na GS-u sigurno ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1341 Napisano Novembar 20, 2018 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio na gs, nego generalno u moto svijetu. A mislim da je i model 2018 imao ovakve ventile. Pitacu druga da li je on stavio aftermarket ili je tako doslo iz fabrike jer znam da ih ima na svom gs-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Novembar 20, 2018 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je GS imao ovakve ventile od kad su presli na vodeno hladenje 2013 godine , t.j. ventil je ugraden u jednu vertikalu felne , dok je to novo na ovim felnama sa spicama ... aftermarket postoji odavno , a fabricki koji motori imaju zaista nebi znao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 20, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Moj triumph iz 2003 godine to takodje ima. Bar ako se radi samo o tim 90 stepeni ventilima. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15413 Napisano Novembar 20, 2018 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moj GSA je 2016. godiste i ima klasicne (uspravne) ventile. Nisam do sada vidjao BMWove zicane felne sa polozenim ventilima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Novembar 20, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan PolovniAutomobili.com WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW R1250 GS, motockl koji postiže potpuno novi nivo performansi, stigao je i na naše tržište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 20, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan bmw firmu generalno nevolim, naročito 4 točka.Po meni skoro svi modeli ružnjikavi,za te pare mora mnogo bolje.Čitao u auto bildu veliki test nekog turera dvojke ,trojke od 2000 cm,skoro 50000 evra totalni krš,raspalo se kvačilo,kaže tuče ko pneumatski čekić,,plastike se krune,neka fora sa motorom da je morao u djubre na 2000o-30000 km,ugradjen drugi agregat ista priča u kantu otišo ,i gomila nekih drugih nedostataka da je to neverovatno da tako nešto neko može da napravi. To me daleko drži od bmw marke jer smatram gazde akcionare nesposobnim i neverujem im da mogu nešto normalno da naprave. Ali opet ovaj novi 1250 gs beli sa crveno plavim mi se jako svidja i kupio bih ga naravno samo nov. Eto ja sam klasični primerak kupca novog bmw motocikla.mora da mi se svidi i da deluje moćno i skupoceno i kvalitetno.E sad ako to i nije ,to nije moj problem.Čim postane problem odma vadim novčanik i kupujem novog t maxa koji isto tako deluje ali u svetu skutera. I tako u krug.To se zove hiperpotrošačko društvo a ja sam žrtva.Jedino je bitno da žrtva ima pare.To je novi profil kupaca bmw-a u zadnjih 10 godina kad je krenula kriza i u evropi se prodaja motocikala maltene prepolovila a bmw-a uvišestučila.To je za sociološku raspravu. E sad pravi ljubitelji koji ga znaju u šraf su sve redji i oni naravno traže i kvalitet koji podrazumeva i trajnost a ne ko ja, izidje novi model ,nova šara i meni se odma javi poriv da kupujem. Al eto versisa vozim punih 12 godina 60000 km i dobio je prvi kvar-pustio amortizer.Nemislim da ga prodajem jer ga smatram za sve ono što sam napisao o bmw- u koji mi se svidja a dobio sam i kvalitet. Očigledno sam ubo što mi odgovara ali šizofrenija mi neda mira ,radi i traži kupi novo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Novembar 20, 2018 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, sasa ns 1 je napisao: bmw firmu generalno nevolim, naročito 4 točka.Po meni skoro svi modeli ružnjikavi,za te pare mora mnogo bolje.Čitao u auto bildu veliki test nekog turera dvojke ,trojke od 2000 cm,skoro 50000 evra totalni krš,raspalo se kvačilo,kaže tuče ko pneumatski čekić,,plastike se krune,neka fora sa motorom da je morao u djubre na 2000o-30000 km,ugradjen drugi agregat ista priča u kantu otišo ,i gomila nekih drugih nedostataka da je to neverovatno da tako nešto neko može da napravi. To me daleko drži od bmw marke jer smatram gazde akcionare nesposobnim i neverujem im da mogu nešto normalno da naprave. Ali opet ovaj novi 1250 gs beli sa crveno plavim mi se jako svidja i kupio bih ga naravno samo nov. Eto ja sam klasični primerak kupca novog bmw motocikla.mora da mi se svidi i da deluje moćno i skupoceno i kvalitetno.E sad ako to i nije ,to nije moj problem.Čim postane problem odma vadim novčanik i kupujem novog t maxa koji isto tako deluje ali u svetu skutera. I tako u krug.To se zove hiperpotrošačko društvo a ja sam žrtva.Jedino je bitno da žrtva ima pare.To je novi profil kupaca bmw-a u zadnjih 10 godina kad je krenula kriza i u evropi se prodaja motocikala maltene prepolovila a bmw-a uvišestučila.To je za sociološku raspravu. E sad pravi ljubitelji koji ga znaju u šraf su sve redji i oni naravno traže i kvalitet koji podrazumeva i trajnost a ne ko ja, izidje novi model ,nova šara i meni se odma javi poriv da kupujem. Al eto versisa vozim punih 12 godina 60000 km i dobio je prvi kvar-pustio amortizer.Nemislim da ga prodajem jer ga smatram za sve ono što sam napisao o bmw- u koji mi se svidja a dobio sam i kvalitet. Očigledno sam ubo što mi odgovara ali šizofrenija mi neda mira ,radi i traži kupi novo. kakve veze ima tvoj post sa ovom temom nisam siguran ... ako sam shvatio kako treba mi koji makar i razmisljamo o ovom motoru smo zrtve hiperpotrosackog drustva , zreli smo za sociolosko / psiholoska ispitivanja , nemamo pojma o mehanici i tako dalje ... ili sam nesto pogresno shvatio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 20, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Velimlje2 je napisao: kakve veze ima tvoj post sa ovom temom nisam siguran ... ako sam shvatio kako treba mi koji makar i razmisljamo o ovom motoru smo zrtve hiperpotrosackog drustva , zreli smo za sociolosko / psiholoska ispitivanja , nemamo pojma o mehanici i tako dalje ... ili sam nesto pogresno shvatio ? pa ne nužno ali mislim da većina gs-ovaca da .Tu sam pošao od sebe. Mora moćno da izgleda a to svima prija da se nelažemo.Naročito ženama ONE SU HODAJUĆI DOMINATORI i to prvenstveno nad drugim ženama a mi smo tu kolateralna šteta koja treba da kupi bmw i tim zadovolji deo njihove sujete. A ljubav, pa i ona se tu negde provlači.Volimo bmw, žene a i one nas .Ustvari to se u psihologiji zove ,,AFEKTIVNA VEZANOST,, ipak nije ljubav ,nemož da voliš komad gvoždja.Ali i to će se promenuti.Pogledajte antologijski film blejd raner od pre 35 godina. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Novembar 20, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz tog filma jedino zapamtio kada Rutger Hauer zbori: I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die. I golubica prhnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16888 Napisano Novembar 21, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, sasa ns 1 je napisao: pa ne nužno ali mislim da većina gs-ovaca da .Tu sam pošao od sebe. Mora moćno da izgleda a to svima prija da se nelažemo.Naročito ženama ONE SU HODAJUĆI DOMINATORI i to prvenstveno nad drugim ženama a mi smo tu kolateralna šteta koja treba da kupi bmw i tim zadovolji deo njihove sujete. A ljubav, pa i ona se tu negde provlači.Volimo bmw, žene a i one nas .Ustvari to se u psihologiji zove ,,AFEKTIVNA VEZANOST,, ipak nije ljubav ,nemož da voliš komad gvoždja.Ali i to će se promenuti.Pogledajte antologijski film blejd raner od pre 35 godina. Dakle, koliko sam ja (sa svojom plitkom pameću) uspeo da ukapiram, ako vozim neki maxi enduro koji nije BMW GS (Guzzi, Triumph, Honda, ....), onda sam normalan, a ukoliko se odlučim za BMW onda spadam u psiholški devijantne osobe (sa dijagnozom). Eto, da sam juče pandrknuo ostao bih uskraćen za ovo saznanje. 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 21, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Prosto ne shvatam poriv da dođeš u ovakvu temu (predstavljanje nove iteracije određenog modela) da bi iz duše popljuvao BMW i pored svih onih namenskih tema za pljuvanje po ovoj marki. Takođe, nije mi jasno da baš niko od "devijantnih" vlasnika BMW-a nije našao za shodno da na forumu off-uje i piša po Kawasaki-ju, recimo. 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16888 Napisano Novembar 21, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, bocca_bastard je napisao: ne ne ne, to je post o zenama a ne o propelercu Znači da je moja žena u stvari devijantna (jer tvrdi da joj je udobno da se vozi na ovom motoru), a ja sam samo podložan uticaju tako devijantne žene. Fala ti bocco što me opravi (da više ne sumnjam u svoju psihološku ranotežu). p.s. Mada mi supruga sumnjiva još od kada je prihvatila da se uda za mene! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Novembar 21, 2018 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Singularitet je napisao: Takođe, nije mi jasno da baš niko od "devijantnih" vlasnika BMW-a nije našao za shodno da na forumu off-uje i piša po Kawasaki-ju, recimo. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 21, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 21, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bocca_bastard je napisao: ne ne ne, to je post o zenama a ne o propelercu a ne , o oba je usko je povezano.Pa čak i da si dobio na poklon je povezano a ne da si radio za 50 prosečnih plata da bi ga kupio.Čim imaš nešto tolko vredno red je i da se ponosiš.E tu je problem ima premalo ponosa naročito ako se uporedi sa dato dobijeno za motocikl bilo koje marke. Ja bi se najviše ku....čio sa MEGAMOTO BMW-om to je baš ludački preterano i zato mi se svidja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16888 Napisano Novembar 21, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, bocca_bastard je napisao: Ne ne ne, ti si devijantan jer imas zenu uopste, a onda jos i BMW kupio. A sta zena misli o BMW-u, i jos bolje pitanje, da li je BMW ljut sto imas zenu. A verovatno jeste! Daaa, daaa! Sad si mi sve prosto, jasno i potpuno objasnio. (Ne znam zašto nema u ponudi smajli gde korisnik stavlja sebi konopče oko gušu). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Novembar 21, 2018 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, bocca_bastard je napisao: Da zakljicimo - sasine poruke niko ne moze da objasni Dobar je Saša, kada ga upoznaš. Što kažu - pokretna enciklopedija Kako sam ga ja razumeo, velika cena GS-a nije samo zbog kvaliteta već i statusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13998 Napisano Novembar 21, 2018 moto merkat °°, 4876 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, mradomir je napisao: velika cena GS-a nije samo zbog kvaliteta već i statusa. Dali se zbog toga pise god. proizvodnje pored modela, na profilu? 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Novembar 21, 2018 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Singularitet je napisao: Prosto ne shvatam poriv da dođeš u ovakvu temu (predstavljanje nove iteracije određenog modela) da bi iz duše popljuvao BMW i pored svih onih namenskih tema za pljuvanje po ovoj marki. Takođe, nije mi jasno da baš niko od "devijantnih" vlasnika BMW-a nije našao za shodno da na forumu off-uje i piša po Kawasaki-ju, recimo. lepo receno , hvala ti na postu !!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 21, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sve poruke koje nemaju veze sa motociklom iz naslova teme ce biti uklonjene. Molim vas da se drzite teme. Hvala! 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...