lemy 1053 Napisano Avgust 10, 2018 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, potreban mi je stan za sestru na lokaciji Novi Beograd, Zemun, Bezanija ili Ledine. Posao joj je na uglu Militina Milankovica i Tosinog bunara, orijentacije radi. Odgovara garsonjera ili jednosoban, znači neki manji posto bi bila sama u njemu. Bitno je da je namesten kompletno ( tv, ves masina...). Ne trazi se neki luksuz ali da bude pristojno, i ne preskupo. Obavezno u zgradi. Stan ce joj trebati na duze posto prelazi da radi u BG iz Sapca. Ako neko izdaje ili zna nekog ko izdaje neka preporuci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam za jednu garsonjeru koja se sad upravo malo renovira. kod pocetne 16 tice. Mislim da rece 180e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Avgust 10, 2018 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija je ok, kao i cena ako je pristojno. Posalji mi neki kontakt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 15, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Biće jedna garsonjera u Zemunu, kod pekare Petrović, sad za koji dan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Avgust 15, 2018 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Dexterr said: Biće jedna garsonjera u Zemunu, kod pekare Petrović, sad za koji dan... Posalji mi na pp neki kontakt ako imas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Avgust 15, 2018 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Oleg izdaje jednosoban stan na Cukarickoj padini. Mislim da je kirija oko 150e. Ako ga budes zvao reci da si dobio broj od mene. 0641101988 Oleg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...