Imeiprezime 475 Napisano Avgust 10, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako se skida blokada sa sauha Piaggio liberty 125ccm, 2000. god. Kad se pali treba mu deset minuta da otvori sauh i dobije punu snagu. Saznao sam da su tu blokadu ugradjivali u sluzbene skutere u Italiji. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Avgust 10, 2018 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve si pobrkao druze, sauh sluzi da "obogati" smesu pri hladnom startu, tvoj mozda dugo ostaje otvoren pa se skuter "davi" u prvim minutima voznje... El.sauh se moze stelovati, odvijanjem tela skracuje se trajanje otvorenosti i obratno... Po postavljenom pitanju sudeci rekao bih ti da nista ne diras.. Pozdrav Nenad. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Avgust 10, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa treba mu desetak minuta voznje da bi dobio punu snagu. U tom trenutku samo trzne i odjednom dobije dovoljno snage. Mislim da je desetak minuta bas mnogo pa sam pitao da li to moze da se nekako prepravi da se ubrza, da za pet minuta sve odradi? Ako mislis da ne treba nista da se dira, onda necu da cackam. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Avgust 14, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, izgleda da nista ne mora da se dira. Posle servisa kad ga upalim, posle 2 minuta rada u mestu i dva minuta voznje dobije bar 80 posto snage i dovoljno je dok se skroz ne zagreje. Narucio sam i senzor pritiska ulja pa cu ga zameniti kad stigne, pa da upisem polako za A1 i uskoro pocnem da vozim.... Narucen i senzor pritiska pa kad ga namontiram nadam se da ce da se ugasi lampica ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Novembar 12, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno je zbog drugog problema u isto vreme resen i ovaj. Motor pri hladnom startu nije imao snage jer je zamajac prosvirao pa se vrteo u prazno. Njegovom zamenom liberti prilikom prvog paljenja,bez zagrevanja, ima dovoljno snage da izadje uzbrdo iz mog dvorista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...