losmi 231 Napisano Avgust 9, 2018 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Veceras mi je oboren parkirani motor, od strane taxiste, Gold taxi u pitanju, ne znam br taxija, ali imam br registracije BG-11485TX. Bio bih neizmerno zahvalan kad bi mi neko javio podatke od doticnog na pp. Castim klopom, picem, cime god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Avgust 9, 2018 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh gde sam postavio, ako moze admin da prebaci gde treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 10, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se dogodilo? Sta je sad sa motorom,daj vise info? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 10, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda si zvao policiju i prijavio, lako će ga naći po tablici. Još dodaš da je " delovao pijan " - našli bi ga odmah ( sam bi došao ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Avgust 10, 2018 (promenjeno) Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan EDIT EDIT EDIT Permutovao sam 458 sa 485 BG 11485 TX Zoran Zoric Vele Nigrinove 8, Vracar 011 / 283 64 66 Promenio Avgust 10, 2018 član tomaesp 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13568 Napisano Avgust 10, 2018 Ne silazi, 7584 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Crni Dragane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Avgust 10, 2018 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Prijavio sam policiji, dao izjavu, i svedok isto koji je i video tablicu. Dobio sam kaznu za nepropisno parkiranje, posto je jelte trotoar u pitanju, i cimali su me da ce mi pisati za tablicu, 6 mes dozvola i slicno, za sad to nisam dobio. A slajderi su srecom upili vecinu pada, bilo je malo nekog ulja, al dekle su citave, i teze se korman zakljucava. Djubre pobeglo naravno odma. Videcemo sta ce biti. A kolegi Tomi, veliko hvala, i neka odabere mesto gde da mu se oduzim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da mi se oduzis,nek si ti zavrsio sve na neki normalan nacin. Imao sam isti slucaj..imam i adresu i sve detapje,ali necu da otac ispasta zbog sina...a negde cemo se sresti kad tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 10, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, losmi said: i cimali su me da ce mi pisati za tablicu, 6 mes dozvola i slicno, za sad to nisam dobio. Za sta bre 6meseci dozvola? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10655 Napisano Avgust 10, 2018 Drug član, 1090 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni nije jasan taj deo za tablicu i 6 meseci???Sent from maj el dži ge-2 manji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 10, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Pa da naplate cimanje po vrućini Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Avgust 10, 2018 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Za sta bre 6meseci dozvola?Kazu kazna za nepropisnu tablicu 30k, neki poeni, i dozvola 6 mes.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 10, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A sta ti je sa tablicom? Nista ne razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10655 Napisano Avgust 10, 2018 Drug član, 1090 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan ??? Kakva ne propisna???Sent from maj el dži ge-2 manji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Avgust 10, 2018 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nepropisno montiranu tablicu ili??? Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16484 Napisano Avgust 10, 2018 Misbehave Responsibly, 1662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Tablica pod repom ? Vozilo je bilo parkirano, znači nije učestvovalo u saobraćaju. Zvuči mi kao prazna priča ta pretnja ali neko upućeniji neka kaže šta jeste a šta (ne)može biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Avgust 10, 2018 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je prazna prica, tablica je ispod repa, slikao je i nju, tako da ne znam.. Ne bi me zacudilo da stigne neka cestitka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 10, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim ja tu nikakav problem ! Tablica je stajala sasvim normalno i po propisu, al kad je taksi raspizdio u motor - nosač tablice se savio pa je završila ispod repa . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10655 Napisano Avgust 10, 2018 Drug član, 1090 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Vozilo ispravno ili ne nije učestvovalo u saobraćaju i to je sigurno prazna priča.A nepropisno parkiranje je već druga priča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pratiti taksistu kada nepropisno parkira i ispustiti koncertni klavir na auto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 11, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da tw kaznw jer sw nisi kretao u,saobraćaju. Ja sam,vio pogrešno parkiran po njima neregisreovan jer nisam uveden u sistem. Inspektora je mrzelo i da to,tačno utvrđuje jer se nisam kretao,pa noje ni virno dal,sam neregisreovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 11, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, sasa ns 1 je napisao: Nemogu da tw kaznw jer sw nisi kretao u,saobraćaju. Ja sam,vio pogrešno parkiran po njima neregisreovan jer nisam uveden u sistem. Inspektora je mrzelo i da to,tačno utvrđuje jer se nisam kretao,pa noje ni virno dal,sam neregisreovan Druže, šta ti je sa tastaturom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Avgust 11, 2018 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pivo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 11, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo piva Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Avgust 12, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zanosi u levo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...