Djole Rs 294 Napisano Avgust 8, 2018 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav...zanima me gde mogu da nadjem lezajeve prednje viljuske za z750 2009....poceo je da zeza pri maloj brzini da se desi da povuce guvernal u stranu...zamenim gumu prednje i dalje se isto desava...podignemo nekako motor i oslobodimo prednji kraj i oseti se da lezajevi zaribali..da na nekom mesto ubaguje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22927 Napisano Avgust 8, 2018 Integrisan, 9747 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polo-motorrad.com/en/steuerkopflager-ssk907-55x34x14-mm-1175d8.html Idi stranicu nazad pa izaberi svoj motor ako sam pogresio, ovo je za Z750 /r 2007-2012god, imas Berin br po forumu, narucis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 8, 2018 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan wemoto salje sve i svuda imas iz engleske dobre konusne 30 eur dodju sa dostavom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Avgust 8, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije imaš...zovi firmu Lagerton u Nišu, verujem da ćeš da rešiš problem. Ako ne, ima i sada već u našem moto svetu poznati Astrid u Bg.... Znači prvo dimenzije i verujem da se stvar rešava na domaćem terenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Avgust 8, 2018 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan A jel moram da skinem ili da verujem dimenzijama na ovom sajtu polo?Ja studiram u Nisu pa mi nije problem da nabavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Avgust 8, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Ako je konusni ležaj, on se faktički ne može "pokvariti". Skini ležajeve, operi dobro naftom i podmaži sa odgovarajućom mašću. Po opisu, izglada da ti je upalo neko trunje pa delimično koči 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22927 Napisano Avgust 8, 2018 Integrisan, 9747 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Valjkasti konusni se ne "kvare", fabricki je obicno kuglicni u plasticnom vencu,kuglice ukopaju sebi mesto pa guvernal radi "stepenasto"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Avgust 8, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, N.F.S. je napisao: Valjkasti konusni se ne "kvare", fabricki je obicno kuglicni u plasticnom vencu,kuglice ukopaju sebi mesto pa guvernal radi "stepenasto"... Nenade, kod mene na ZZR a je valjkasti, pretpostavio sam da je i kod njega. Naravno druga varijanta je za menjanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22927 Napisano Avgust 8, 2018 Integrisan, 9747 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Menjao ga je neko verovatno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22927 Napisano Avgust 8, 2018 Integrisan, 9747 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgledaju kosuljice gde idu kuglicni lezajevi... Napravljena ulegnuca, los osecaj na guvernalu... Fizicka ostecenja su od izbijanja... Ovo je cini mi se od Bandita 600, njemu sam zadnje menjao pre par meseci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Avgust 13, 2018 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kod majstora do vcrs mi javlja dimenzije i bacamo se u portagu...zadnja opcija je louis u austriji 33e je cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Avgust 13, 2018 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo majstor lezajeve,ali ne pisu dimenzije samo.ove neke oznake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Avgust 13, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Djole Rs je napisao: Motor je kod majstora do vcrs mi javlja dimenzije i bacamo se u portagu...zadnja opcija je louis u austriji 33e je cena. Imaš dimenzije na ovom linku https://www.noc.ua/en/online-catalog-bearings/itemdescriptionopen.html?bearing=760f536f590e5216491e2c74&title=SF07A17PX1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Avgust 15, 2018 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Ostao mi jos samo astrid u bg da pitam,nigde nema,kod nas sam naleteo na odgovor kako to nisu videli do sad.Louis u Zurichu nema na stanju,deset dana mora da se ceka.Cekam jos drugara u Austriji da mi javi dal ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22927 Napisano Avgust 15, 2018 Integrisan, 9747 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti stavih link u prvom odgovoru gde ima... Inace, astrid si trebao prvo zvati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Avgust 15, 2018 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao sam to na domacem terenu da resim...u Astrid sam porucio..pomalo cudno kolko me zena skapirala sta mi treba i kaze ima,odmah sam porucio tako da mi sutra stizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Avgust 15, 2018 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Astrid je čudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22927 Napisano Avgust 15, 2018 Integrisan, 9747 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li konusno valjkasti u Astridu i po kojoj ceni? Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Avgust 15, 2018 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Jesu,jedan je 1960din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Avgust 16, 2018 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Lezajevi stigli jutros aksom,placeno 4200din sa ptt.Do 17h motor je sklopljen,odlicna saradnja sa Astrid-om.Motor je sada kao nov...potpuno druga prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...