Novus 138 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogled na jezeo pokraj Niksica, kada se nailazi od Vilusa. Ne znam da li to bejase Krupac ili Slano jezero. Kada bi me zena cula, ne bi mi oprostila, s'obzirom da je odotud. Svakako lep pogled. Ako neko prepoznaje, slobodno neka dopise, da se ne brukamSent from my SM-G960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Elem, nakon rucka u Izvoru, "hata jasem, britku sablju pasem" i put putujem put Pluzina. Ovaj put ne bih komentarisao, jer bih samo pokvario.Sent from my SM-G960F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ne opijam sarana:Sent from my SM-G960F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Prava je steta sta nisi prosao od Gusinja na Skadar, a to sam ocekivao poslije nocenja kraj Gusinja. Ta je cesta prekrasna, nova..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videvsi ovce na pasnjaku, setih se one kuvane jagnjetine koju slistih pre nepunih sat vremena i pomislih kako bih mogao pojesti jos jedno kilo pecene, sa raznja. Onda se setih i manastira Crna reka, koji obidjoh 2 dana ranije, nasmejah se i pomislih, mozda bi mene trebalo izbatinati, kako bih odagnao svoj iskonski greh: prozdrljivost.Sent from my SM-G960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prava je steta sta nisi prosao od Gusinja na Skadar, a to sam ocekivao poslije nocenja kraj Gusinja. Ta je cesta prekrasna, nova.....Na zalost, nisam imao medjunarodnu vozacku dozvoli i zeleni karton za motor. Ali da, apsolutno si upravu. Gledao sam na youtube i pred polazak put Gusinje -Skadar. Fantazija. Na zalost, sve sam organizovao na brzinu, od zene jedva i po hitnom postupku dobio amin. Steta. Mozda podsvesno nisam papirologiju zavrsio i da bih prisao preko Tresnjevika.....hm.Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da Vam treba medjunarodna za albaniju. A zene moraju amenovat sve https://youtu.be/kKQK15LeH74 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan U predvecerje okoncah voznju ovim prelepim putem i dadoh se u pronalazenje smestaja koji sam bukirao. Bez muke sam ga nasao. Stavise, domacin me he docekao pred kucom, mahnuo rukom, kao da mi je na kacigi pisalo ime i prezime. Veli, osetio je da sam to ja. Tek posle sam shvatio da mu nije bio tezak zadatak, s'obzirom da sam rezervisao za jednu osobu, za jednu noc i da takav profil evidentno ukazuje na mene.Domacin Niksicanin. Kad je cuo da mi je supruga odotud, veli da mi ne bi naplatio. Nisam ni skinuo stvari sa motora, veli:"oli ladno pivo"?. Jasta cu. Vadi odmah 'ladno ko zmice. Donosi malu camlicu (hoklicu za sedenje) i krece cavrljanje.Pogled iz dvorista na Durmitor:Sent from my SM-G960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da Vam treba medjunarodna za albaniju. A zene moraju amenovat sve Koliko sam pred polazak pogledao na sajtu amss da.A sto se zene tice, ako ne da amin, treba tamo da me docekaju njeni i gurnu negde u sanacSent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Elem, na Durmitoru sam najlepse spavao. Kao zaklan, sto bi rekli. Probudio se oko 8h, odmoran, cio i spreman za povratak u rodnu grudu. Uvek pred povratak kuci sam nekako srecan, gde god bio. Svuda podji, kuci dodji. Sin me je vec uveliko iscekivao i grizla me je savest sto smo ga lagali da sam na sluzbenom putu.Pred polazak, sledi "lagani dorucak" i zatim put Prijepolja, do manastira Manasija. U manasiji sam bio jos kao osnovac, pre 30 godina. U poslednjim godinama izniva obilazim sve manastire, pa je tako na red dosla i Manasija. Utisak zaista divan. Kao da sam je prvi put video.Sent from my SM-G960F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratim na "lagani dorucak":Sent from my SM-G960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan I eto tako, nakon Manasije, preko Zlatara i Zlatibora, nazad u sada vec usijali Bg.Generalni utisak: odusevljen vidjenim. Gde sam god bio, naisao na gostoprimstvo, pocev od Vusanja, preko primorja, do Durmitora. Ljubazni mestani, gde god se zatekao, velike simpatije svuda uzivao, savete sta videti, obici, kuda poci.Kao sto sam posao na brzinu i u dahu, tako i svoje utiske podelih sa vama u danu, dok su svezi i jos neslegli. Sada na zalost ostaju kratke vikend voznje, odmor je prosao, ali secanja ostaju."Crnu goru pokoriti ne mogu, ma nikako, da je sasvim moja"Sent from my SM-G960F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Avgust 8, 2018 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno si mislio Mileševa a napisao Manasija. Inače vikend za 10-ku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno si mislio Mileševa a napisao Manasija. Inače vikend za 10-ku.Tako je Ne moze se u dahu sve napisati. Sto je brzo to je i kusoSent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Avgust 8, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @Novus Ne znam u cem u je problem posatviti slike u normalan polozaj, a ne horizontalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. Ne moze sve u zivotu biti idealno. Postavljao sam ih sa telefona, a tamo su u normalnom polozaju. Sent from my SM-G960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan super su slike i odlicna tura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2736 Napisano Avgust 9, 2018 Vozac A kategorije :D, 960 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nastavi Bombarduj fotkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2466 Napisano Avgust 9, 2018 Andragog, 5040 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kula Redzepagica u Plavu.Najstarija i najlepsa.Podignuta u xv veku, kako onde kazu.Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ispravljena slikaSent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Radoncica dzamija GusinjeSent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto mi okrece slike, ali evo ispravkaSent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mileseva:Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...