Alekre 13179 Napisano Avgust 1, 2018 Ne silazi, 7479 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve što se nalazi između laka i tank torbe stvara abraziju. Čak i da perfektno očistite površinu i zaštite voskom u toku vožnje nakupiće se sitna prašina i zajedno sa vibracijama na motociklu imate efekat jedne male spore šlajferice. Jedino rešenje je transparentna folija ili torba koja ima adapter na čepu rezervoara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Avgust 1, 2018 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, SkoMy je napisao: Sto se mene tice, poslusacu ljude iznad i pre koriscenja brisacu rezervoar i donji deo torbe jelenskom ili mikrofiber krpom. Pored toga eventualno mozda isecem parce kuhinjske folije koju sam gore slikao i stavim je izmedju torbe i rezervoara. To mu je to. Kupljena je da se koristi i da me sluzi a ne ja nju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...