mizik. 2 Napisano Jul 28, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: R.Krstur Prijavi odgovor kao problematičan Sta drugoreci sem iskreno saucesce i drzi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Jul 28, 2018 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Jul 28, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BURNOUT MOTOCIKLI - OPREMA 62 Napisano Jul 28, 2018 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ducati - Bimota Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Jul 28, 2018 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Za ovakvu tragediju ne postoje reči utehe. Najiskrenije sučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 28, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan K 5 Napisano Jul 28, 2018 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kovin Motocikl: zx6r 2006, Aprilia RSV4 1000 - 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno sačešće .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 28, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Moje saučešće, takođe. Povremeno i ja prolazim tuda, kao i prema Užicu, putem na kojem na više mesta postoje radovi. Nedavno sam pisao o slučaju koji za malo da se završi nesrećom po mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 28, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Jul 28, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce. Tesko i tuzno do boga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducati411973 0 Napisano Jul 29, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Malaguti Spider Max 500 RS ,Kawasaki zx 6 R ,Yamaha genessis Prijavi odgovor kao problematičan Primi nase iskreno saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 29, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Strasno .. Moje saučešće druže i tebi i njenoj porodici. Želim vam puno snage da prebrodite ove teške dane i gubitak drage osobe. Drži se i budi jak, život ide dalje kako god a mesta se ne mogu zameniti. Gde se nalazis sad, mozda ima neko od kolega blizu da te obidje i da podršku?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Jul 29, 2018 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Dolaze ljudi , zovu , ali bol ne prestaje ... Nje nema više , moje suštine života nema ... Svi planovi i sve naše želje otisle su u jednoj sekundi . Ja moram da nastavim dalje , a kako ću i gde ću to će vreme pokazati . Ja više na motor neću sesti ovo je za mene kraj jednog lepog dela života , jedne uspomene i jednog bola koji ću nositi do kraja života . Nista više nije bitno nego kada izgubiš jedinu osobu koju si zeleo kraj sebe zauvek . Sutra je sahrana pa kako preživim taj dan preživecu a posle sat po sat i dan po dan dok vreme ne pomogne .... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Jul 29, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Izdrzi brate, moje iskreno saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Jul 29, 2018 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce... Imas nasu podrsku, budi jak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jul 29, 2018 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Primi moje saučešće. Izdrži... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Jul 29, 2018 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandre, Primi moje najiskrenije saućešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Jul 29, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce... Nema reci na ovom svetu koje mogu olaksati tvoj bol...Bol ce postajati posle sutrasnjeg dana sve veci i veci dok ne utrnes i otupis na njega a za to kao sto si napisao teba vremena. Nema tu da budes jak, placi, vici urlaj ali nemoj nikada da krivis sebe i da se preispitujes! Ne postavljaj pitanje ZASTO i ne trazi odgovor na isto! Ne okreci se a ne moras ni da nastavis, tuguj, prihvati pa onda polako dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Jul 29, 2018 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Aleksandar Sh. said: Nista više nije bitno nego kada izgubiš jedinu osobu koju si zeleo kraj sebe zauvek . Druze, moje iskreno saucesce i zelja da sto pre prebrodis ovu psihicku bol. Ne znamo se, ali iz postova sam provalio da si mlad decko, moras naci i dati svom zivotu smisao i posle ovakve tragedije, ali se ne stidi bol da iskazes. Vreme leci sve, zapamti, a verenicu ces nositi uvek sa sobom u mislima i srcu i kad ti bude najteze, pomisli na ono sto bi ona pozelela da uradis, a to je, da nastavis dalje, u suprotnom, tragedija odnese dva mlada zivota, a ne jedan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perkele 41 Napisano Jul 29, 2018 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce... I ja sam imao udes pre mesec ipo, lezim u gipsu ali sam ziv... Ovo sto se tebi desilo je strasno, horor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 30, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan U jbte citam i neverujem...saucesce brale....drzi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Jul 31, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Moje najiskrenije saucesce… velika tuga… do Boga i nazad. Tvojoj verenici zelim svu Bozju milost na onom svetu a tebi moj prijatelju... tesko je tebi pomoci u ovom trenutku ali ne daj se, vreme sve leci (ili bar ublazava) Tesko je onima koji ostaju, pre svega njenim roditeljima pa onda tebi i svima koji su je voleli… medjutim muka i ljuta nevolja upravo i sluze tome, da bi od nas napravili bolje i jace ljude...barem od onih koji prezive sve to. Zato, napred… I kao sto rece neko u postovima gore, sad si potreban jak a za tugu… bice vremena ceo zivot. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 31, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Читам и читам, не знам шта бих написао, остао сам без текста.Моје најискреније саучешће. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 31, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Primi moje najiskrenije saucesce. Tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 31, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Preskačem ovu temu jer crna hronika na forumu često ode u neželjenom pravcu. Na kraju sam je eto otvorio, a da mi na kraj pameti nije bilo kako je stradao neko naš. Sad kad vidim šta se desilo duša me boli. Mladi ljudi ne bi trebalo da dožive ovakve tragedije. Niko ne bi trebao. I baš mi se stegla neka muka u stomaku. Lakše bi valjda bilo da mogu da pomognem, a bespomoćno znam da pomoći tu nema. Biće je kod tvojih najbližih. Aleksandre, ne krivi sebe, sudbinu, Boga, trenutak je to - mnogo se toga poklopilo i tu ne možeš ništa. Što reče neko tuguj sad dok ne otupiš, druge ti nema, i provodi vreme s njom u mislima. Nek su anđeli s njom, a ona s tobom uvek u srcu. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...