Lug 1378 Napisano Jul 22, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan dajem ovaj žuti za fabrički u fabričkim stanju, ili kupujem ako je cena onako dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14412 Napisano Jul 23, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je sirok,od tega do tega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 65, moram da proverim Edit: meni je problem što je, kaki bi reko, nizak, iću da sedim uspravno a ne ko na čučavcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jul 23, 2018 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan @LugNisam siguran ni da je fabricki nesto primetno visi, mozda bi bilo bolje resenje da uzmes podizace kormana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3259 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, velimirjevtic said: @LugNisam siguran ni da je fabricki nesto primetno visi, mozda bi bilo bolje resenje da uzmes podizace kormana Delim misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Jul 23, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ili viši korman. To je najbolje rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan imam originalni od bandita 600, S verzija. jel ti radi posao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan uh, ne znam, možda, rekao bih da su jako slični, kolko širok kolko visok taj od bandita!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan nije mi pri ruci, ali naleteo sam sad na tabelu sa fabrickim merama ako moze da pomogne dok ne odem do garaze sutra i fotkam/izmerim. http://www.sideroadcycles.com/ImportedMotorcycles/ImportHandlebars/StockBarsOne.html doduse u incima je sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2409 Napisano Jul 23, 2018 Andragog, 4981 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam fabricki je 76 cm sirok a visok oko 9 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan jok, ja našo da je 62cm širok, za visinu mislim da je oko 10cm, ovaj moj žuća je visok čini mi se 5cm, i to mu je najveći hendikep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, zlig0r said: nije mi pri ruci, ali naleteo sam sad na tabelu sa fabrickim merama ako moze da pomogne dok ne odem do garaze sutra i fotkam/izmerim. http://www.sideroadcycles.com/ImportedMotorcycles/ImportHandlebars/StockBarsOne.html doduse u incima je sve nešto sam ranije gledo, i mislim da taj od bandita, baš ima perpsktivu, aj izmeri ga baš kad ga nađeš edit: ovo su slike skinute sa foruma., neki kolega je prodavo baš ovaj, il kasno sam vido. ovo je navodno original za sv650n prve generacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 23, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @Lug Taj guvernal na slici nije navodno, vec jeste originalni od SV650 stari model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan deluje da je i moj sa bandita takav ako se dobro secam. jer sam ga ja skinuo zbog veceg ugla, i stavio ravniji korman. javljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pih, ovo su jedine slike iz moje teme o banditu na kojoj se vidi i stari. i to bas ne najbolje. to je originalni, i na njemu novi koji sam kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan sad sam merio ovaj što mi na motoru, širok je 74cm, (nisam merio sa tegovima), ajde vidi taj tvoj od bandita, ako je 62cm, moguće da je identičan ko orginal SV-ov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1711 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ranije Inazumu 750, pao i fabricki volan zamenio takodje fabrickim od sv-a. Mnogo mi je bolji bio od starog, malo otvorenijih krajeva, mozda i trunku siri. Nemas sa cim da uporedis tako da stavi taj od Bandita i vidi da li ti odgovara. Bice bolje sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan bio sam danas u garazi, i nisam ga nasao. onda sam se setio da smo ga skinuli kod drugara u njegovoj garazi u karlovcima, i da stoji kod njega. tako da izvini, nemam informacije danas. sutra odem po njega pa sve javljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan oket druže, nadam se da je u fabričkom stanju, u smislu neispravljan, skinut iz hira! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan meni nije odogovarao polozaj. ja njega tebi lepo posaljem, pa ti probas. ako odgovara - super, ako ne odgovara - vrnes...naravno dobices pre toga mere i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan e to! slike i dimenzije, mogu i da se provozam po njega , možeš i ti, mada ja mislim da će odgovarati čak i one rupe za poluge i ostale prekidače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...