Jump to content

Moto Zajednica

Lug

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1586
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1372 Excelent

2 Pratilaca

O članu Lug

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 26.04.1967.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  NBG
 • Motocikl
  SUZUKATI SV650N

Poslednji posetioci profila

10673 profile views
 1. Lug

  Suzuki SV 650/s

  ja namestio privremeno, i zaboravio da imam taj pinjon/krstaču.
 2. Lug

  " Presretaci"

  укупно 23км преко ограничења сам имо, а мене су клала она "3", сад је нешто блаже
 3. ako misliš da se neko slučajno zezno nije. da jeste, država bi to ispravila bez naknade., već promišljeno, sa ciljem iznude para.
 4. Lug

  Suzuki SV 650/s

  ja stavljo 15w elfovo, znači tvrdo bilo, sačuvaj bože., onda sam stavio neko motulovo 10W, i ispostavilo se odlčno, onda sam negde pročito, da ono i nije baš 10, nego nešto između, kako ne znam, al radi odlično.
 5. dovoljno je i 40 na sat, kad ti neko izleti, iz ulice, iz koje treba da te propusti. osim ako imaš dobar pregled, pa vidiš da neko oće da se uključi, a ti sa 40, spustiš na 15., izgleda da kod svake raskrsnice, sa tvojim prioritetom, treba da smanjiš na 10-15, za svaki slučaj.
 6. možda ovi novi propisi, oko držanja oružja, imaju neke veze sa naseljavanjem "migranata"
 7. ako plaćaš porez, onda nije tvoje., ti si samo korisnik, ko kad otplaćuješ kredit koji nikad nisi uzo, tako je tvoje.
 8. e svašta!, poklanjate državi!, izlupaj čekićem, ošuri brenerom, da samo brojevi ostanu, pa im onda poklanjati..
 9. Lug

  Honda 350 Four

  ako sam nešto mogo da predvidim, to je neprijatno iznenađenje oko cene, naravno, za kupca! , ovo je u CH, svakako ću mu reći, da svrati i pita za cenu. zato nije ni istaknuta!
 10. Lug

  Honda 350 Four

  drugar vido, ovo motorče, sliko, sviđa mu se kako izgleda, a nema pojma šta je u pitanju, pita mene, ja isto ništa ne znam, a internet mi ne pomaže puno, al zato i služe forumi. namena motora bi bila vožnja, ništa seckanje i tako to., pitanje je, jel neko imo ovo, probo, vozio, tj., kakav je za vožnju, i održavanje. cena se ne zna, nije pito za cenu, samo stigo da slika, al tu je tel. sad je pitanje perspektive kupovati ovako nešto, lepo na oko, al kolko upotrebljivo., pa napišite nešto, kao i koliko nije previše platiti za ovog lepotana, sobzirom da se ni početna cena ne zna.
 11. UV5R, velika prednost, lako dostupan VFO mod, ko voli da da može brzo da skače po frekvencijama, nameravam da kupim još par komada, meni taj model najlepši radio od svih baofenga, čista klasika, onako kako ja to zamišljam.
 12. uzmi UV5R, ja imam obe, a najčešće nosam peticu, iako sad imam i rezervnu bateriju za 82ojku, sećaš se možda, uzo sam je od tebe, ako se dobro sećam.
 13. Lug

  metal detektor

  sonda od dva poklopca, štaka od cevi za vodu, uvija se ko tanka trska, sad mož se proba u neku njivu; Imgur IMGUR.COM Post with 21 views.
 14. prošle godine oko 500km, ostavio motor celo leto drugaru, ni on nije više prešo...
 15. Lug

  Suzuki SV 650/s

  Hehe!, meni pre par godina, od sokobanje, do bg, pa dolio sam oko 300-400 grama ulja, isto promenio zvuk, al je dobio i bolji odziv na gas., reko bih da si da dobro produvo, zato drugi zvuk. Zadnji put sam sipo neko ulje za baš v2 mašine, neko na V, a nije valvoline, i primetno je manja potrošnja.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja