duledjo 154 Napisano Avgust 8, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, zippaya said: Da, frapirao sam se prošle god za tehnički - 3000. U GSP-u (NBG) 1800. Sad sam zvao - ne proveravaju brzinu, dovoljna je potvrda. meni su trazili potvrdu ali me je neko naucio da kazem da ima u sistemu navedeno koji modeli zadovoljavaju i da sam vec bio u vazecoj registraciji dosao sam da produzim vazenje.Znaci vec su bile zute tablice na njemu,i nije skupo ovo sa uplatnicama i polisom ali cena tehnickog je nenormalna,jer sam malo pre toga uradio tehnicki na bmw od 1150 kubika za 2000din ali na tom tehnickom ne rade mopede,cudno zar ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippaya 4 Napisano Avgust 13, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kymco Agility City Prijavi odgovor kao problematičan Ispada skuplji tehnički od registracije... ludilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 22, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20tak dana registrovao skuter,49ccm.Morao da pribavim COC sertifikat koji kosta 2400din gde su napisane precizne teh. karakteristike,tezina,max brzina(45km),itd,kao i da ima dva mesta za sedenje posto je veliko sediste i ima fuzastere(nogostupe)za suvozaca. Bio na belim tablama.Cela zahebancija suma sumarum 8400din za reg i tehnicki sa novom tablicom i saobracajnom +2400 sertifikat. 10800din,sto je mnogo,mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 22, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Inace sam na motoru u maju morao da skidam crah barove,produzeni vizir i xenon sijalicu iz fara.Za nosace kofera nisu pravili problem kao ni za grejace rucki.Izduvi nisu original ali su NO NAME neki carboni,prosli,ali...ponovo uveden termin visebojno vozilo pa je morala i nova saobracajna.Cifra 26000din za TDMa starog 20 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar1984 1 Napisano Septembar 11, 2019 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko mozda zna neki tehnicki na Konjarniku ili u blizini, da rade skutere od 50 kubika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Septembar 11, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj VP kod Dusanovačke pijace, na autoputu Bg-Ni baš ispod mosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Septembar 11, 2019 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard Agencija Sunce, Zemun, Surčin, Beograd WWW.AGENCIJASUNCE.COM Osnovna delatnost tehničkih pregleda i Agencije Sunce je registracija vozila, osiguranje vozila kao i vršenje tehničkog... p.s. Na Ledinama znam da rade tehn.pregled za motore, samo treba da se pozove i proveri u kojoj smeni radi radnik sa A kategorijom. Inace ne treba da se zakazuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Septembar 11, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Sunce radi motore i u Zemunu samo treba videti kad je taj za A u Zemunu a kad na Ledinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 11, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sunce 0113739555 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 11, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan platio sam 2000din u MOSCOW tehn . pregled kod LJermontove,za veliki motor a za moped sam isao u MML kod pijace pa levo uzbrdo malo uvuceno od Bulevara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Septembar 12, 2019 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, ali sam bio ubedjen da sam platio 2000, čak sam ih zvao da proverim da li su poskupljivali i rekoše da sam i ja plaćao po toj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Septembar 12, 2019 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana odem na tehnicki, motor sve ok, i kaze bucko meni, kao sve je ok ali moras da imas nazad rukohvat za suvozaca. Rekoh, prijatelju to ti je dodatna oprema, ne fabricka. Ja u soku. Nema veze, skupim se, krenem kuci razmisljajuci da to napravim od sipke neke polukruzno i usrafim. Na netu 3crvene. I prolazeci pored drugog tehnickog, zastanem, radnik ispred, ne gasim motor i pitam ga da li moze ovo da prodje tehnicki? Covek pogleda, kaze naravno, sacekaj da zavrsimo auto i ti si na redu. Ja mu ispricam sta mi rekli ovamo, on se zasmeja i rece da sam imao to, on bi me vratio da skinem. Ovamo kazu moras da imas.Ovamo ne smes da imas.Bitno da sam registrovao vespu, ali luda kuca, ljudi.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Septembar 12, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Gsp garaža iza Belvila, 1800 dinara. Nema zakazivanja nego dodjes i čekaš. Subotom rade od 7 do 15 i nema guzve,završava se za 15 min. Ali subotom ne radi šalter za izdavanje nalepnica pa ili sa potvrdom sa tehničkog ideš u drugu agenciju ili u mup ili dodjes radnim danom da platiš osiguranje i uzmeš nalepnicu,na tom šalteru nema gužve. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14775 Napisano Septembar 13, 2019 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zapisnik, olovka i pancir Vrata tehničkog pregleda u Umčarima RAZNEO ZOLJOM WWW.BLIC.RS Nepoznati muškarac noćas je zoljom - raketnim bacačem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 13, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnika tog tehnickog su ranili nedavno. MUŠKARAC RANJEN U DVORIŠTU KUĆE U GROCKOJ "Napadač je zapucao dok je išao ka kolima, pa je pobegao sporednim putem" WWW.BLIC.RS Željko M. star oko 50 godina ranjen je rano jutros ispred svoje kuće u selu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Septembar 13, 2019 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Taj vlasnik tehnickog vam je zelenas koji je ostao bez ledja u grocanskoj policiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoom-bull 23 Napisano Septembar 19, 2019 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd - Dusanovac Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly Prijavi odgovor kao problematičan On 9/11/2019 at 7:41 PM, duledjo said: platio sam 2000din u MOSCOW tehn . pregled kod LJermontove,za veliki motor a za moped sam isao u MML kod pijace pa levo uzbrdo malo uvuceno od Bulevara Gde je tacnije taj u MML (ako znas ime, ulicu ili mozda screenshot google maps-a), jer sam bio na dva-tri mesta i niko ne radi vise 50cc. Ovi sto su mi prosle godine radili, nisu obnovili licencu... Ili ako neko zna gde ima u krugu od 10km od Dusanovca , neki normalniji tehnicki (kad kazem normalniji, mislim da ne zagledaju u sitna crevca i ne izmisljaju problem tamo gde ga nema, tipa- AMSS, Dunav auto i sl) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 19, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, zoom-bull said: Gde je tacnije taj u MML (ako znas ime, ulicu ili mozda screenshot google maps-a), jer sam bio na dva-tri mesta i niko ne radi vise 50cc. Ovi sto su mi prosle godine radili, nisu obnovili licencu... Ili ako neko zna gde ima u krugu od 10km od Dusanovca , neki normalniji tehnicki (kad kazem normalniji, mislim da ne zagledaju u sitna crevca i ne izmisljaju problem tamo gde ga nema, tipa- AMSS, Dunav auto i sl) prodjes pijacu od grada pa 300 ili 400m napred pored neke autobuske stanice sa leve strane uzbrdo 30m pa levo mislim da u bulevaru stoji reklama tehn. pregled na banderi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 19, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan sad sam video prepoznao iz teme o tehnodromu i oni rade tehnicki tamo ,skretanje iz bulevara je kod broja 505,mislim da se tako i zove 505 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoom-bull 23 Napisano Septembar 21, 2019 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd - Dusanovac Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Bio juce, zakazao za ponedeljak. Hvala. Nisam ni pitao koliko kosta, je l se secas koliko je tebe izasao tehnicki za 50cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 21, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam platio tehnicki 3000din a ostale uplatnice 2100din,nenormalno al nisam mogao da biram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Septembar 21, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zagledaju u svetla na tehnickom? Stavio sam srednja i duga LED a moram na registraciju ovih dana.Sent from my 16s Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano Septembar 21, 2019 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam vozio moj skuter na tehnicki, trazili su da upalim svetla jer moraju da ga slikaju sa upaljenim svetlima, ne znam da li to znaci da ce da prave problem. Verovatno kao i za sve ostalo, zavisi od tehnickog do tehnickog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Septembar 21, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nisu dirali svetla,proverili brojeve,upisali dimenzije guma i dijagram za kocnice odradili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoom-bull 23 Napisano Septembar 24, 2019 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd - Dusanovac Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsio sve kod ovih 505, hvala za kontakt, jer sve manje njih radi 50cc. Sve proslo ok, migavci, svetla, kocnica prednja, kocnica zadnja,gume, brojevi sasije i motora i to je to. Da se razumemo, skuter je daleeeeeko estetski losiji od vecine skutera koji se voze po Beogradu(namerno necu da ga sredjujem, jer mi je bitno da pali-radi-ide). Mehanicki je dobar jer ga vozim i zimi, pa mora da pali i po minusu, gume su ekstra kao i kocnice...sve ostalo mi je manje vazno, jer mu je osnovna namena A→B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...