sixi 233 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan @Biker Q jbt kolega izvini ali ja ne razumem u cemu je problem ako je motor vec ranije registrovan. Mislim da ne pametujem, ziv covek vise ne moze da isprati sta vise traze od nas ali cus izgubili u policiji dosije pa sad ti kriv,Nista mi nije jasno majke mi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za sve : Koliko kosta tehnicki pregled u vasem gradu , motor - auto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa tehnickim je vec postalo ozbiljno zahebavanje..... Otisao sam na tehnicki, manje vise prosao bez problema, nabudzio katadiopter sa drugog motora... Kad sam zavrsio tehnicki, pitam ja onako u prolazu sta bi bilo da sam promenio auspuh. Covek mi ladno kaze da bi me vratio jer on sve takve vraca. Trazio bi atest, dozvolu proizvodjaca motocikla da se menjaju delovi i ko zna sta jos.... U prevodu, nema sanse. Drugar je mesec dva pre mene radio na drugom mestu tehnicki, pita za Akrapovica koji je montirao, kaze mu lik da mu mnogo bolje stoji nego fabricki auspuh Nije skidao ni rol barove ni maglenke. I sve proslo ko kroz puter. Posle ovog citavog mog napisanija, moje pitanje svima vama je: ko je ovde lud? Ako iko uopste ima volje da mi ista pametno odgovori...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Treniraju strogocu ali kako na kom tehnickom radnik ustane na koju nogu , kako se meni cini. Sramota!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem sam imao pre 5 dana al sa autom.Ocarinjen 2013 a prvi put reg 2016.Na teh ni da cuju da me puste bez carinske dekleracije,redovno reg 3 god unazad.Cimnem drugara koji radi u supu da mi proveri dosije jel tamo carinska on kaze nema izgubljenja.Posto je i kod njih problem za proveru takvih stvari taj sto je trebao da proveri oladio je i mog drugara kojeg sam zvao.Zovem drugog drugara on zove nacelnika i kaze dodji odma kod njega u kancelariju.Ja kod njega on kaze carinska ne moze i ne sme biti izgubljena jer ce neko odgovarati za to.Za 5min carinska ispred mene.Tako da sam imao srece.Tako da proveri sa nekim vecim cnom od salterskog sluzbenika ili ako si ti carinio motor ili znas koja je carina to radila pravac kod njih,u obavezi su da cuvaju svu dokumentaciju 5god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10600 Napisano Maj 28, 2019 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, sixi je napisao: Pitanje za sve : Koliko kosta tehnicki pregled u vasem gradu , motor - auto ? U Subotici u Dunavu 1500din tehnicki za motor, za auto ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 28, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kragujevac, 3600din motor, 5000 automobil. Teh. pregled "MM Best". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Maj 28, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan LeskovacPutnicko 4500Motor 3000Послато са Mi A2 Lite уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Maj 28, 2019 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, milanns je napisao: Isti problem sam imao pre 5 dana al sa autom.Ocarinjen 2013 a prvi put reg 2016.Na teh ni da cuju da me puste bez carinske dekleracije,redovno reg 3 god unazad.Cimnem drugara koji radi u supu da mi proveri dosije jel tamo carinska on kaze nema izgubljenja.Posto je i kod njih problem za proveru takvih stvari taj sto je trebao da proveri oladio je i mog drugara kojeg sam zvao.Zovem drugog drugara on zove nacelnika i kaze dodji odma kod njega u kancelariju.Ja kod njega on kaze carinska ne moze i ne sme biti izgubljena jer ce neko odgovarati za to.Za 5min carinska ispred mene.Tako da sam imao srece.Tako da proveri sa nekim vecim cnom od salterskog sluzbenika ili ako si ti carinio motor ili znas koja je carina to radila pravac kod njih,u obavezi su da cuvaju svu dokumentaciju 5god. Nema, stvarno izgubljen, zaturen dosije od mog motora koji je u paracinsku stanicu stigao 09.06.2015 godine po knjigama. E posto sam sam video neke stvari uopste me ne cudi da je zaturen. I ja sada u beznadeznoj situaciji. Carinio ga neki covek koga ne poznajem iz Negotina, pa stajao duze vremena pa registrovan tamo pa ga ja kupio. Ja ni sada nemam problem u policiji sto se njih tice ali tehnicki su dobili uputstva da ne mogu bez toga da rade, ne smeju navodno. Znaci moze bilo kakva kopija, ne overena bilo sta ali kada im dodje inspekcija prvo to traze, jbg Srbija, tehnicki je visa distanca od MUP-a jer mora da ih sto vise pozatvaraju da bi ostao jedan, zna se koji. Meni je motor fabricki i cak ne moram bisage da skidam, sve prolazi ovako ali nemam jebenu kopiju carinske deklaracije. Znaci kopiju koja ne overena nista ne znaci, obicno sareno parce papira a ja motor mogu da oteram na otpad. Ili je ideja da se puni budzet pa da sva vozila moraju da urade amss pregled pa zato tako nalozili tehnickim pregledima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6087 Napisano Maj 28, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan @Biker Q, A da probas u carinarnici?Tamo gde je caronjen motor i oni valjda imaju kopije,zamolnica preko policije jebem li ga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6087 Napisano Maj 28, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan E da, policija zagubila,policija treba i da nadje,nek se jebu kako ce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Maj 28, 2019 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da je carina bila u obavezi da cuva arhivu 5 godina a sada valjda samo 3. Svakako je carinjen nekoliko godina pre 2014. Sve i da jurim i trazim kaznjavanje odgovornog za moj predmet nista necu da dobijem, opet ne zavrsavam posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6087 Napisano Maj 28, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan I da ga registrujes sada nekako sta ce biti sledece godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 28, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan U Somboru cujem u severtransu 2000din za putnicko, motor ?, kontam 1000din ako rade. Opstina Kula motor 3000din Putnicko 4500-4800din. Hm’ , cemu tolike razlike ??, mislim preko 100% bezobrazno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 28, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan @Biker Q Da nesto nije bilo u redu, nikada ne bi bio ni ocarinjen a nikako registrovan ikada. Ja bih u sup-u digao sator druze moj , sve sa novinarima. Mora da u dosije-u postoje nekakvi podaci ko je uvoznik (spedicija), i na koga je glasio ugovor. Da ne pametujem, ali ne bih odustajao do poslednjeg atoma snage. Tel u ruke, zovi spedicije raspotaj se kako to ide, sup kod nacelnika, precednik opstine i ostali govnari legni im na zivot svima redom. Pa sve da ti je poklon pa im ne popustaj. Ako treba da strajkujemo gladju sa tobon ja sam tu, preko glave mi je vise ovog ludila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14923 Napisano Maj 28, 2019 moto merkat °°, 4934 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Biker Q je napisao: Kazu da je carina bila u obavezi da cuva arhivu 5 godina a sada valjda samo 3. Svakako je carinjen nekoliko godina pre 2014. Sve i da jurim i trazim kaznjavanje odgovornog za moj predmet nista necu da dobijem, opet ne zavrsavam posao. Nemas nista sa carinom, MUP je zagubio pa ih prijavi unutrasnjoj kontroli (imas br. na sajtu) . Ili idi kod nacelnika i prijavi da je dosije zagubljen pa mu spomeni unutrasnju kontrolu, ja sam isto uradio jednom prilikom, odma se salju depese, trt mrt, zovu posle sat ipo, dodjite vas slucaj je resen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 630 Napisano Maj 28, 2019 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imao isti problem pre par nedelja sa autom, carinjen i kupljen isto tako negde u martu/maju 2014, u međuvremenu najnormalnije registrovan Ali sam bolje prošao, jer je prodavac na placu gde sam ga kupio imao kopiju. Poslao mi na mail u roku od 3 minuta i na tehničkom su prihvatili. Da mi nije našao, morao bi u Ljermontovu i rekli mi da ta procedura traje 2-3 nedelje (pod uslovom da su je sačuvali, što kod tebe nije slučaj). Navodno se automobil ne nalazi u nekoj bazi agencije za bezbednost saobraćaja. Sad, zašto je to moj problem, i zašto ja treba da se cimam oko toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Maj 28, 2019 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan "biker friendly" tehnički, Laser na Vidikovcu. Jutros završio sa xenon svetlima, crash bar, nosač kofera I Robertov top. Cena tehnickog je 2000, usluga na najvišem nivou. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 543 Napisano Maj 28, 2019 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan On 4/17/2019 at 2:30 PM, samuraaaj said: Ono što mene izluđuje je činjenica da će sve što te teraju da skineš biti vraćeno čim izađeš iz Tehničkog. I mi to znamo, i oni to znaju, i policija to zna i ceo svet to zna... U čemu je poenta ??? Donesi propis, reci "E momci do sad je bilo ovako, a od sada mora tako i tako. Doteraj motor da vidimo šta ima, popišemo sve i od sutra svaka promena da se prijavi, upiše, donese papir..." Šta god! EJ! Pa ne možeš 15-20 godina star motor vratiti na fabričku postavku! I pustiš me da kockam godinama i onda preko noći Razumem ja da se usaglašavaju sa nekim višim "Evropskim standardima" i ko zna kakvim propisima, ali činjenica je i da je većina u tom lancu ne edukovana, da svako tumači sebi kako mu odgovara, da malo ko radi svoj posao do kraja kako treba i da im se u suštini sve to dopušta jer traje i traje, a na kraju... svima se jebe za sve! DA POPIZDIŠ Kako mi drugar reče (on je uvezao par komada) preko je baš tako hoćeš drugi izduv odeš na tehnički i unese se izduv u saobraćajnu i teraš. Naravno platiš tehnički. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Maj 28, 2019 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Boban EN je napisao: Kako mi drugar reče (on je uvezao par komada) preko je baš tako hoćeš drugi izduv odeš na tehnički i unese se izduv u saobraćajnu i teraš. Naravno platiš tehnički. Pod uslovom da taj izduv ima papir da ne prelazi granicu buke koja je dozvoljena. Pod uslovom da izduv im "ABE" za taj motor. U tom slucaju nije potreban odlazak na tehnicki, ali mora da se nosi uvek papir sa sobom kao dokaz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16107 Napisano Maj 28, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Milanče019 je napisao: Još jedan "biker friendly" tehnički, Laser na Vidikovcu. Jutros završio sa xenon svetlima, crash bar, nosač kofera I Robertov top. Cena tehnickog je 2000, usluga na najvišem nivou. Ti jutros, ja u petak sve zavrsio..... na motoru imam drugi vizir, podizac istog, druge led migavce, crash bar pa na njih okacene maglenke, kofer, tank bag, Darkov auspuh, nosace bocnih kofera..... od svega toga jedino sam morao maglenke skinuti. Preporuka za taj teh. pregled. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1656 Napisano Maj 28, 2019 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ih danas ali ova jebena kopija mora. Evo stresiram se 2 nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan2352 1 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav izvinjavam se ako sam promasio mesto postavljanja pitanja. Naime malopre sam stavljao nove rolnice i posto nemam onaj pistolj koji zavrce varjator ja pritego malo i reko cisto da probam da li radi, podjem malo i odjednom se cuje kao da klizi nesto metalno po asvaltu. Skinem deklu i vidim ventilator varijatora samo sto ne ispadne. Zanimam me zasta sluzi ventilator varijatora konkretno i da li moram da kupujem novi ili mogu ovako da vozim. Izvinjavam se, hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 28, 2019 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 28, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav izvinjavam se ako sam promasio mesto postavljanja pitanja. Naime malopre sam stavljao nove rolnice i posto nemam onaj pistolj koji zavrce varjator ja pritego malo i reko cisto da probam da li radi, podjem malo i odjednom se cuje kao da klizi nesto metalno po asvaltu. Skinem deklu i vidim ventilator varijatora samo sto ne ispadne. Zanimam me zasta sluzi ventilator varijatora konkretno i da li moram da kupujem novi ili mogu ovako da vozim. Izvinjavam se, hvala unapred!Debelo si omašio.Drugo, nema malo stezanja pa probanja, već stegneš muški pa probaš. A onaj ventilator sad možeš sa koristiš kao pepeljaru... Sent from my SM-J500FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...