Brka 2 Napisano Maj 22, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da li ce neko od vas prenociti subotu na nedelju? Ja sam razmisljao o tome... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 22, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na skupu. Petak 14:00 direkt sa posla. Nadam se da ce biti zastave ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
inlay 0 Napisano Maj 22, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: BL Prijavi odgovor kao problematičan ZNA LI NEKO IMA LI U BLIZINI NEKI MOTEL ZA PRENOCISTE A GDJE BI MOGLI DA SMESTIMO I MOTORE? DOCI CE NAS 10TAK IZ BANJALUKE I OKOLINE(SAMO NASA GRUPA A VJEROVATNO I OSTALIH MNOGO VISE) PA ZBOG DUZINE PUTA NISM BAS LUD ZA SPAVANJEM U SATORU. UNAPRED HVALA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 22, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan ZNA LI NEKO IMA LI U BLIZINI NEKI MOTEL ZA PRENOCISTE A GDJE BI MOGLI DA SMESTIMO I MOTORE? DOCI CE NAS 10TAK IZ BANJALUKE I OKOLINE(SAMO NASA GRUPA A VJEROVATNO I OSTALIH MNOGO VISE) PA ZBOG DUZINE PUTA NISM BAS LUD ZA SPAVANJEM U SATORU.UNAPRED HVALA! Evo par adresa (najblizih) pa se raspitajte BOEM** Branka Radiæeviæa 5 21205 Sremski Karlovci Tel: 021-881-038, 021-881-892 http://www.hotelboem.com hboem@eunet.yu Guest house "Varadin" Petrovaradinska tvrðava 33 431 122, 432 594 HOTEL - RESTORAN DUNAV 21205 SREMSKI KARLOVCI, Dunavska 5 +381 21 881 666 Nazalost samo sam ovo uspeo da nadjem, mozda neko drugi ima jos neku ideju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Maj 23, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Eto mene u subotu pre podne, docice nas desetak mladjih a za ove matore ne znam verovatno ce se i oni organizovati!!! Nadam se da ce biti nezaboravno!!! Nije bilo lose ni prosle godine,samo je malo organizacija bila losa!!!!Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Maj 23, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan sto se prenocista tice ...verujem da bi ti i nsovcidosta helpingovali .... a kako ste krenuli ovde jos fali i ono poznato ....VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO sala mala , a ja ako uspem da smugnem sa svadbe 27 eto i mene nego se neko dobrovoljno javlja da me spase ??? ocem i ja s vamaaaaaaa:( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
inlay 0 Napisano Maj 23, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: BL Prijavi odgovor kao problematičan HVALA QUASAAR! VIDIMO SE! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano Maj 24, 2006 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Za sve one koji preferiraju spavanje u krevetu, evo malo hotela: http://www.nsfair.com/osajmu/preporuka/hoteli.html i malo motela: http://www.virtualnigrad.com/?c=6&sc=167 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 24, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Waske ja necu doci u N.S. zbog nekog veselja ali zato ti saljem 25-30 Slovenca prijatelje naseg kluba koji obavezno dolaze na skup. (salim se kad kazem da ih saljem dolaze namenski svake godine 25 Maja u Beograd) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WASKE 0 Napisano Maj 24, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Neka Miko, oprastam Ti. Nek Ti veselje prodje u veselju... A mi se, dace Bog, vidimo ubrzo na ostalim skupovima... (konacno sam resio sve probleme). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 25, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost ni ja ne mogu, po sto imam trk u madarsku. Ali iz mc COBRA puno ljudi ide. Jos tako je da oko 15 motora, ali videcemo na kraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 25, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, mi cemo u Subotu da krenemo iz blokova u NS na moto skup. Polazak iz Solo kafica ce biti u 12h, tako da okupljanje ljudi treba da pocne vec od 11. Planiramo da ponesemo meso za rostilj i pice, tako da je strasno bitno da ko zeli da nam se prikljuci, da dodje na vreme (tj. oko 11h) u Solo, da bismo znali brojno stanje i shodno tome kupili meso. Vecina ljudi iz blokova planira da prespava tamo (satori, vrece), tako da pozivam sve koji to isto zele, da nam se pridruze. Planiran povratak je u Nedelju oko podneva. Ko zeli da se vrati u Subotu, naravno da nema nikakvih problema. Zbog rostilja i svega, bilo bi lepo da ljudi ne krecu nazad rano, vec da ostanu bar do 6-7-8... Nije NS daleko, nije frka voziti po mraku valjda Dakle, vidimo se u Subotu!! Okacicemo i tu dugo cekanu BJB zastavu, pa ko bude bio na skupu, neka nam pridje i da se taman upoznamo! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Maj 25, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja ta zastava! Pa konacno da vas upoznam!!! Vidimo se! pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Maj 25, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle' date=' vidimo se u Subotu!! Okacicemo i tu dugo cekanu BJB zastavu, pa ko bude bio na skupu, neka nam pridje i da se taman upoznamo![/quote'] Ja æu vjerovatno doæi u subotu u toku dana, ne znam toèno oko koliko sati, no svakako se javim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 25, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, naravno, vidimo se tamo jer em idemo razlicitim putevima, em tu BJB grupu mozes stici telefonom mozda i pratiti GPS-om na otvorenom putu a mi smo slow motion varijanta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Maj 25, 2006 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan 0nda se vidimo u subotu,poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 25, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan mi smo slow motion varijanta HEHE vidi se da lancia nesto i nije isao sa nama u zadnje vreme... Ubrzalismo se Do nekih 150 Naravno milja na sat :biker: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Maj 25, 2006 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u subotu sigurno u 11 u Solu. Ima li mozda zainteresovanih koji bi isli i sutra ali da se vratimo kasnije... ako ima neka se javi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 26, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Vidak, pa ja o Vasim voznjama i inace samo slusam, mada, da ne gresim dusu, neko vece su me brzi momci ispostovali za neku relaciju po gradu od par kilometara i rekose da ih nisam usporavao, bese li to iz pristojnosti te kolegijalnosti ili nisu bili raspolozeni za ubrzavanja gorepomenuta, nisam siguran ali nekako u grupici stigosmo na odrediste. Ipak, Dex-a ste ostavili samog na putu ka Sapcu ali i mi mu nismo mogli biti bas od pomoci - sa nama bi zaspao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 26, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ipak' date=' Dex-a ste ostavili samog... [/quote']Dex never walk alone... I ja i Nata smo ZA...Chujemo se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 26, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra u Solo-u oko 11-11:30h. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 26, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra u Solo-u oko 11-11:30h. Dobro si i 'vol'ko izdrzo da mirujess :x Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 26, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto je NS aktuelan veceras su bile psiholoskle pripreme :pivo: sto znaci sutra u 11 se skupljmo kod sola! Slika sama govori za sebe! Tu je i Dex nego ON slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Maj 26, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Occe li biti spora grupa za NS? Evo i moja prijava za sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan 3 Napisano Maj 26, 2006 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan dap, ja stizem sa caletom, jednim stricem, i cak onim stricem iz Herceg novog!!! Bice svi tu, pa vidimo se onda tamo, mislim u NS. a inace jos malo pa polazem A kat. pa idem svuda i ja. with my BIKE :evil: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...