aca-ks 845 Napisano Jul 5, 2018 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Пошто ја нажалост моја мајка пре 4 дана и поред лавовске борбе изгубила битку са овом проклетом болешћу у својој 50-ој години , реших да некоме коме је овај лек стварно потребан поклоним, као и флашу гаса из Албаније из које је само попијена једна чашица. Из бочице је извађено само десет капи, тако да је малтене пуна. Молим Вас само људи којима је стварно потребан овај лек да ми се обрате на 0642860383, или на ПП, а ја ћу учинити све што могу да лек што брже пошаљем или како већ... Лек је донет директно са Кубе. Ако ова тема не спада овде молим админе да је преместе, хвала. 16 12 5 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 627 Napisano Jul 5, 2018 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 413 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudino! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14781 Napisano Jul 6, 2018 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce i naklon do poda za gest. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 6, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce. Na zalost kolega sa posla je dobio dijagnozu kancera pluca. Ukoliko je taj lek za to,mogu mu proslediti tvoj telefon. Nisam video sa njim dali je zainteresovan. Pozvacu ga u toku dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jul 6, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan I moje saučešće u tvom gubitku. Bravo za gest. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Jul 6, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooj, da pohvalim gest i izrazim saucesce prijatelju! Smrt je deo zivota, neko ode pre neko kasnije, sve nas isto ceka... Patimo za nekim, posle ce za nama... Tako to ide.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Primi moje najiskrenije saučešće. Gest koji činiš je odlika velikih ljudi koji razumeju. Moj naklon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće....neka joj je laka zemlja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce. Ujaku smo pre 6 godina nabavili ove kapi. Iako je bio poslednji stadijum i nije bilo sanse da ce se izvuci makar mu je na samom kraju bilo lakse koristeci ove kapi. Manje bolova, vise snage i koliko toliko manje patnje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 845 Napisano Jul 6, 2018 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Вам људи свима на саучешће! Не могу да се отмем осећају гриже савести да сам још нешто могао да учиним, чини ми се да смо некако олако изгубили битку и то ме убија. Нисам стигао раније да се јавим од обавеза људима који су били заинтересовани за лек. Лек сам управо предао члану @xenoks, пошто ме је први контактирао. Искрено се надам да ће помоћи на било који начин. Остаје ми флаша гаса донета из Албаније, ако неком треба јавите. Ако неком требају такође лекови за бол, поклањам уз увид у налаз, јер ипак је то озбиљна ствар и не желим да ме још више гризе савест. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 6, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Naklon do zemlje majstore 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17669 Napisano Jul 7, 2018 Integrisan, 8364 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možda svi ovde ne znaju koliko je ovo veliki gest, ja na žalost znam. Svaka ti čast, SVAKA TI ČAST!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 8, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saucesce. Meni je rodjena sestra umrla pre nesto manje od 2 godine od raka sa 58,6 godina (bubrezi, pa na pluca, pa na mozak), 1988 -me otac sa 61,5 isto od raka. Znam na zalost vrlo dobro kako ti je. Budi jak, i nemoj da se preispitujes, uradio si i vise sto vecina ljudi moze. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 845 Napisano Jul 8, 2018 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала пуно људи... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jul 9, 2018 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudino!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 845 Napisano Jul 12, 2018 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Гас је послат колеги Marphi-ју, надам се да ће помоћи. Више немам ништа од тих алтернативних лекова. Сетих се сада да ми је један др из Македоније рекао да код тумора плућа највише помаже лек са Хиландара познатији као Козлац. Коме треба нек се распита. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Jul 25, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Aci sto je poslao gas,sto se tice Kozlac-a,drugar ide na hilandar krajem meseca pa sam ga angazovao da proba da mi donese,ako stigne do mene,podelicu utiske ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...