Crven Ban 604 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce nek ti je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu da se osvrnem na njihovu vožnju...ko zna kako se to i zašto desilo...zato bi bilo dobro da se grupica ne razdvaja.....mozda je Saleta saterao neki vozač automobila koji je naravno produžio... Moje naiskrenije saučešće porodici i prijateljima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Moje naj iskrenije saučešće porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTO_PLUS 0 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gde je to groblje na Kumodrazu? Danas u 13.15 se nalazimo motorima ispred Pere Zdere , u vrhu Vojvode Stepe , pa idemo na sahranu organizovano . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ABB 2 Napisano Maj 4, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: bg Motocikl: Yamaha thundercat 98 Prijavi odgovor kao problematičan Tragicno, znao sam Saleta, pravi zaljubljenik u moto svet. Uveo me je u sve to, savetovao uvek i u vezi voznje i u vezi opreme i svega ostalog a tice se moto hobija. Nemojte ljudi testirati masine svi znamo kako idu i one od 400ccm a ne hiljadarke. Nikada mi nije bila jasna voznja HAYABUSE i motora tog tipa jer mladi ljudi ginu iz cistog hira ni zbog cega. Dzabe i oprema i sve. Nagledao sam se likova koji u full opremi leze bezpomicni i bezivotni na betonu. To je bila njihova poslednja voznja......... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekkki 0 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo je uzas!!! momak koji je vozio R1 i Bogu hvala ostao ziv i zdrav, je moj drug Nesa. Danas prica sve ovo i evooo i sad se jezim na ono sto sam cuo, razlog njegovog pada rizla na putu,motor mu samo proklizao...kacigom udario u bankinu - sto on kaze - znaci,bez kacige vise ni 100m,nikada! i tako kad cujem ovakve stvari,dodje mi da prodam svoj i vise nikada da ne sednem,a onda opet - ne mogu... Saleta nisam poznavao,iskreno mi je mnogo zao,jos jedan mlad zivot! porodici saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...