Dominator96 864 Napisano Jul 2, 2018 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ove godine termin za skup u Herceg Novom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Jul 2, 2018 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 25.-27. avgust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je zadnji vikend u avgustu, ove godine se to pada 24-26 avgust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4269 Napisano Jul 3, 2018 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dal'ce biti treca-sreca??? Vec sam dva puta oman'o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Avgust 13, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Polako se planira produzeni vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2616 Napisano Avgust 13, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Petak posle posla gas do Visegrada, spavanje. Zorom ranom gas za HN Kupanje i zezanje i onda u nedelju kuci Za sada tako moj plan izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 13, 2018 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Avgust 15, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo Boze zdravlja u četvrtak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Avgust 16, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci odlicno ''Herceg Novi'' obozavam Crnogorsko primorije, sledece godine se nadam da necu propustiti ovu zabavu. Srecan put momci, lep provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 20, 2018 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega i ja iz Mrak ekipe krece u sredu rano iz NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2616 Napisano Avgust 20, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da popijete sav Nik ostavite nesto i za nas koji stizemo u subotu ujuturo Jedan mali i jedan veliki V Strom krecu u petak posle posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4269 Napisano Avgust 20, 2018 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jebes zivot... Pitaj Mamu i tatu... Pitaj ženu... Pitaj decu... Traži slobodne dane od gazde na poslu... Gledaj u nebo kakvo ce biti vreme... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Avgust 20, 2018 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Mene je mama pustila, krecemo u cetvrtak. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Avgust 20, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Znaci zurka u najavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4269 Napisano Avgust 20, 2018 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dane, Dane... ti samo pomeras. Prvo si rekao da ides u petak,a sad u cetvrtak.... Ko zna sta si napricao kuci da te puste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 20, 2018 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem ujutru , vidimo se dole ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Avgust 21, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Dominator96 je napisao: Kolega i ja iz Mrak ekipe krece u sredu rano iz NS Jel idete preko Bosne ili na Zlatibor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 21, 2018 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni sam , uglavnom necemo preko bosne, javaljm ovde veceras putanju kuda idemo Ja spreman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 21, 2018 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mi krecemo iz Indjije sutra u 5 SAbac, valjevo, uzice, prijepolje, igalo Pre 12 sati, pile je napisao: Jel idete preko Bosne ili na Zlatibor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2616 Napisano Avgust 23, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Javljate kako je dole u HN Jos malo pa eto i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2616 Napisano Avgust 24, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos 6 sati i onda gas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Avgust 27, 2018 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Osim odlcne svirke,dobrog izbora pesama i novih poznanstava,skup Je bio tesko sranje. Totalna neorganizacija,motori su se parkirali na sve strane,zauzeli prostor oko stolova.A grupa lokalnih kretena je sve zacinila celodnecnim drndanjem motora,turirnjem,prskanjem pivom. Tako da i oni koji su hteli da uzivaju u koncertu i prozbore po koju rec sa prijateljima,bili su spreceni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2616 Napisano Avgust 27, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Skup ko skup, nista spektakularno Svi su oni svjesni da ljudi dolaze zbog voznje i mora Ali sve u svemu moj vikend je bio vise nego odlican, pa cemo i domacinima da damo na znacaju i da uputim znak zahvalnosti na prijemu i doceku Bendzo je bio taj koji je osvjetlao obraz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 27, 2018 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, M a R k o je napisao: Osim odlcne svirke,dobrog izbora pesama i novih poznanstava,skup Je bio tesko sranje. Totalna neorganizacija,motori su se parkirali na sve strane,zauzeli prostor oko stolova.A grupa lokalnih kretena je sve zacinila celodnecnim drndanjem motora,turirnjem,prskanjem pivom. Tako da i oni koji su hteli da uzivaju u koncertu i prozbore po koju rec sa prijateljima,bili su spreceni. Sledeći put u Mužlju i kod Pirata u Ulcinj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Avgust 27, 2018 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nama bilo lepo, jedino sto nas je od tjentista do cemernog ubila kisa i led. Nekom se svidjaju plavuse, nekom crnke, a ja volim i jedne i druge, pa cak i one cokoladne. Tako je to na moto skupovima, uvek se moze bolje, ali razlog je odlaska voznja po brdima, druzenje , a ostalo bilo pa proslo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...