gixxer750/94 725 Napisano Jun 27, 2018 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu, uzeo bi neki mob,da je android i da je ekran od 5,2 do 5,5 inca.Koristim mts mrezu pa i ako je zakljucan nije problem, bitno je da je u odlicnom stanju. ponude u inbox. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8434 Napisano Jun 27, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3182 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan jeste da je 5.0, ali ja juče uzeo majci, odličan za te pare, a nov https://www.tehnomanija.rs/telefonija/smart-telefoni/huawei-mobilni-telefon-y6-2017-gray-ds.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 725 Napisano Jun 27, 2018 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imao ga do pre par dana,prvo sam polomio displej a nakon zamene zatvorio sam vrata preko njega,nesto mi je bio malerozan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Jun 27, 2018 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare ima nov Xiaomi... baci pogled na KP. Ja sam za malo vece pare uzeo zver onomad... a cene pocinju bas odatle tj. od tvog budzeta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Za taj novac samo Meizu ili Xiaomi. Ostali brendovi su djubre u toj novcanoj kategoriji. Oba mozes kupiti na Aliexpressu sa Eu softverom. Primer: Meizu M6 Note 3GB 32GB cellphone 4G LTE Snapdragon 625 Octa Core 5.5" FHD 1920X1080P wifihttp://s.aliexpress.com/FjaU3uIJ?fromSns=Copy to Clipboard Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 50 Napisano Jun 27, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo xiaomi note 4 i prezadovoljan sam pre 1 god bio je 180e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1237 Napisano Jun 27, 2018 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Nize u oglasima sam stavio jedan ODLICAN Samsung J5 , cena podlozna korekciji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 725 Napisano Jun 27, 2018 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi se Xiaomi i nakvise svidja,problem je sto nisam nikad drzao u ruci jedan da vidim dal mi lezi. Grnca nebih Samsung,eventualno neki edge mada mi je to skupo,mozda ove novije koji pomalo lice na edge seriju,ovako nesto i ne volim Samsung Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1237 Napisano Jun 27, 2018 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, gixxer750/94 said: Nesto mi se Xiaomi i nakvise svidja,problem je sto nisam nikad drzao u ruci jedan da vidim dal mi lezi. Grnca nebih Samsung,eventualno neki edge mada mi je to skupo,mozda ove novije koji pomalo lice na edge seriju,ovako nesto i ne volim Samsung Ni ja nevolim Samsung ali kad ga uhvatis u ruke shvatis da se tu nesto ozbiljno desava, taktilni osecaj je prelep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Jun 27, 2018 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samsung je br 1, pa nekoliko mesta prazno, pa svi ostali. Meni je bolji osecaj koriscenja telefona davao samsung s5 nego htc 10 kog imam sad i koji je za 2 klase bolji i noviji. Jednostavno samsung ima najbolji software. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Jun 27, 2018 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od Samsunga samo Galaxy i Note, ovo ostalo ništa posebno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 725 Napisano Jun 27, 2018 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam,meni Samsung nesto ne lezi,kao sluzbeni sam koristio s6 edge i on mi je samo tako legao mada su cene vise od onih koje bi ja dao za mob,ima li neko da mi preporuci nekog sa KP ako bi resio da uzmem nov Xiaomi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jun 27, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi xiaomi i ne razmisljaj mnogo, neces pogresiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 50 Napisano Jun 27, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Ako uzimao xiaomi samo sa snapdragon procesorom. Nemoj uzimati deca-core procesor brzo trosi bateriju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 725 Napisano Jun 27, 2018 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala ti na savetu,verovatno cu da uzmem Redmi note 4,svi ih hvale,vidim u Leskovcu daju 2 god garancije,a to mi nije daleko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 725 Napisano Jun 28, 2018 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, anakin je napisao: Ako uzimao xiaomi samo sa snapdragon procesorom. Nemoj uzimati deca-core procesor brzo trosi bateriju. Druze jer nije problem da te iscimam na pp kad nadjem mob da narucim,da se ne zeznem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1012 Napisano Jun 28, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, gixxer750/94 said: Ok,hvala ti na savetu,verovatno cu da uzmem Redmi note 4,svi ih hvale,vidim u Leskovcu daju 2 god garancije,a to mi nije daleko. Ja ga koristim jedno godinu dana a zena godinu I po. I danas zalim pare koje sam ranije dao za LG, HTC, Samsung. Telefon radi perfektno a baterija je brutalna. Ceo dan maltretiranja I potrosi se 60% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Jun 28, 2018 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekog vremena ja dadoh 180e za Xiaomi 5 plus sa 64/4Gb i Snapdragon 625, 6" ekran itd...zver... stvarno su telefoni best buy sto bi ameri rekli... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1569 Napisano Jun 28, 2018 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja redmi 4 prime koristim ,dobar snapdragon 625 3gb rama.baterija 2 dana. Mada honor 8 tako lepo tecno klizi radi da je fantazija,ali prodam ga baterija do pola dana kad ga stisnem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 725 Napisano Jun 29, 2018 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam gledao u win-win-u,cisto da vidim o cemu se radi,note 5 je odlican tel,6 inca ekran a uopste nije cigla,sad se lomim izmedju redmi 5 i note 4,mada ovaj drugi nisam cackao,inace koristim p10lite,dobar je al baterija je i za moje skromne potrebe slaba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 50 Napisano Jun 29, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Moj sin je uzeo xiaomi 5, a ja imam note 4x bolji je xiaomi note 5 i lepsa rezolucija ekrana note 5 je platio 185e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 725 Napisano Jun 29, 2018 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su dobri,i onaj mi1 cini mi se da mu je oznaka mi se svidja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...