Aco.R 1 Napisano Jun 19, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Nov sam na forumu, pa izvinite ako nisam postavio pitanje gde treba. Ovako, kupio sam nov karb, sad pali sve ok.. Ali kad se zagreje pocne da se gusi, ne gasi se se ali nece da primi gas. Ima cudan zvuk kao da ga gusi nesto.. Ja nemam vakum pumpu, dakle slobodan pad iz rezervoara, a ovde u mom kraju nemam majstora i svaki savet bi mi pomogao.. Kad je hladan super radi, vuce.. Da li moze da bude problem sto nemam vakum pumpu ili mozda auspuh, posto nisam menjao od kad je kupljen..? Skuter je inace presao samo 1500km.. Ali dugo nije vozen.. U pitanju je Peda Timax 50, i ranije sam imao taj problem, pukao je bio sraf za ler gas, pa sam zamenio karburator.. Ali se desava i nakon menjanja.. Svaki savet/pomoc bi mi znacio.. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jun 20, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Nov sam na forumu, pa izvinite ako nisam postavio pitanje gde treba. Ovako, kupio sam nov karb, sad pali sve ok.. Ali kad se zagreje pocne da se gusi, ne gasi se se ali nece da primi gas. Ima cudan zvuk kao da ga gusi nesto.. Ja nemam vakum pumpu, dakle slobodan pad iz rezervoara, a ovde u mom kraju nemam majstora i svaki savet bi mi pomogao.. Kad je hladan super radi, vuce.. Da li moze da bude problem sto nemam vakum pumpu ili mozda auspuh, posto nisam menjao od kad je kupljen..? Skuter je inace presao samo 1500km.. Ali dugo nije vozen.. U pitanju je Peda Timax 50, i ranije sam imao taj problem, pukao je bio sraf za ler gas, pa sam zamenio karburator.. Ali se desava i nakon menjanja.. Svaki savet/pomoc bi mi znacio.. Unapred hvala! Zameni svecicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aco.R 1 Napisano Jun 20, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam i to, opet se isto desava.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aco.R 1 Napisano Jun 20, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nakon nekih 20-30minuta voznje ne mozecni najmanji nagib da izadje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jun 20, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ima slabu kompresiju, pa kad se zagreje izgubi snagu, mora da se otvara, da vidis cilindar kakav je i klip, u najboljem slucaju samo karike se menjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aco.R 1 Napisano Jun 20, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno, moram ipak naci nekog majstora, sto je u mom kraju tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6003 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To moze da bude i semering... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aco.R 1 Napisano Jun 20, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako mogu da proverim da li je semering? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 20, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Skini čep za gorivo, pa se tako provozaj - možda ti se stvara vakum u rezervoaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aco.R 1 Napisano Jun 20, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam vakum pumpu, skinuo sam je, samo filter i iz rezervoara slobdnim padom u karb.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11131 Napisano Jun 20, 2018 Ne silazi, 2230 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Lici da ima previše goriva, kad se ugreje vazduh je redji poremeti smesu. Skini poklopac filtera za vazduh pa probaj. Vidi kako izgleda svecica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aco.R 1 Napisano Jun 20, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad se vracam sa voznje i nista se ne desava, vuce normalno... Stvarno mi nije jasno sta mu je.. Aj probacu i to sa poklopcem, ali poce kisaaa .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Emirex77 1 Napisano Octobar 1, 2019 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako,trebam pomoc imam Tomos apn4 MS al takodje ne prim gas.Ocistio sam karb al opet ga nesto pocne gusit pri dodavanju i malo gasa, a ovako kad ka upalis radi normalno al se tusi davanjem gasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...