Jump to content

Moto Zajednica

Emirex77

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

376 profile views

Emirex77's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Semerinzi su novi, ako nisam koji slucajno zaznuo kada sam montirao na blokove ili ne znam
  2. Ma sve treba po prosisu da se radi, nista nije tek onako stavi i tjt,ali sve je vraćeno na svoje mjesto svaki sraf,motor je radio sve ispravno lageri otisli samo, zamijenjeni ostalo sve na svoje mjesto i sada samo vergla baca varnicu ali nece da upali,čak dok vergla i dodas gas da otvori karburator ne mijenja zvuk,uporno vergla kao i da nisi dodao gasa
  3. Imam keeway ry6 2012 godina, navodno imao je problema sa pumpom,slabo mijesala ulje i lezajeve spalilo i poderqlo kosuljicu okej i to,masina je rasklopljena ubaceni novi lezajevi dihtung i ponoso sve sastavljeno na staro,spojio sam ga na akulumator da zaverglam i iz nekog razloga neće da upali,nije hteo da povuce goriva,probao sam rucno da navucem na crevo ali je bilo zaprljano,ocistio spojio ponovo i ne vuce, karburator je posle skinut ociscen u fullu,i opet samo vergla baca varnicu a ni da upali, stublina je puna goriva, sipao dam i u stublinu i probao tako upaliti ni da se javi samo vergla,brezoni su bili popusteni malo, skinuo sam sve cilindar probao kompresiju ima dobru,karike su ko noveni idalje mi nije jasno do cega je...
  4. Pozdrav,nedavno sam uzeo skuter ispravan,u pitanju je Omen Ride 50 2013.godiste koliko sam siguran jedno vreme je radio sasvim normalno i onda najednom upalio tu tu tu i ugasi se posle par sekundi i vise nije upalio,cistio sam karburator sve je bilo uredu i pogledao sam ne bava iskru na svjecicu svjecicu skinio stavio na motorku motorka upali,vratio je nazad nema iskre,nosio sam bombinu na autoservis da proispitamo bombina je ispravna,u njemu je DC CDI koliko znam on bi trebao da pali svjetla i te stvari bez da moram upalit mootor,ubacim novi akulumator dadnem kontak popale se lampice al opet nista nema iskre, izvadim cdi probam dat kontakt okrenem kurblu opet samo trepere lampicr i nista vise,koliko sam shvatio namotaji su uredu mozda....?
  5. Hvala drugi,vidicu sutra uzet ulje pa probat
  6. Lamele su nove stavljene kako treba,a sajla kakva je dosad bila nigdje ne zapinje i ulje je isto mijenjano sipao sam 90tku za mjenjace ja mislim.
  7. Zdravo.Imam Tomos apn 4 "81". Kvacilo u opste ne odvaja.Lamele nove stavljene ali nista???
  8. Zdravo.Imam Tomos APN 4 MS 49 kubika "81".Ima problem,kvacilo ne odvaja pravilno.Stisnem kvacilo ubaci u prvu nekako normalno a kad je u 1. brzini drzeci kvacilo gurajuci motor kao da palis na guranje.????
  9. Vidicu.Rasklopit cu pa vidit usput hvala drug.
  10. Jednog dana je motor sasvim se ponasao normalno upalio ga ujutro presao 5 il 10 km i ostavio ga u garazi.Navece sam ponovo palio radi al se tusi
  11. Turbina takodje radi hladi.Zbog cega se tusi ne znam.
  12. Paljenje je uredu platine al opet ga tusi
  13. Imam Tomos apn4 MS al ima problem sa gasom.Ne znam do cega je al upali radi normalno al se pocne tusit pri dodavanju gasa,a ako drzis malo duze gas pukne iz auspuha nesto.Karb je ociscjen obje dizne i filter zraka zamijenjen.
  14. Ovako,trebam pomoc imam Tomos apn4 MS al takodje ne prim gas.Ocistio sam karb al opet ga nesto pocne gusit pri dodavanju i malo gasa, a ovako kad ka upalis radi normalno al se tusi davanjem gasa?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja