ghostrider323 60 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde se prodaju Uvex kacige u Beogradu, imam tu kacigu i treba mi vizir za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 27, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde se prodaju Uvex kacige u Beogradu, imam tu kacigu i treba mi vizir za nju. Ja mislim da je Verano motors uvoznik za njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 633 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Uvoznik je Verano motors, Vojvode Stepe posle trosarine sa desne strane, nema sanse da ga zaobidjes, salon im je ogroman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Budi oprezan kad narucujes delove kod Verana - imaju jaaako dug rok isporuke :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 27, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Budi oprezan kad narucujes delove kod Verana - imaju jaaako dug rok isporuke :-\ I razlicite cene za isti deo ( srecom otarasih se peugeot-a) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 27, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vizir za Uvex mozes da narucis i u louisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...