Satelis 17127 Napisano Septembar 6 Integrisan, 9619 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Piši ovde koju muku imaš drug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8897 Napisano Septembar 6 BJB Maxi Scooter Club, 6477 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @garlic95 kontaktiraj ga na privatnu poruku preko foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garlic95 0 Napisano Septembar 6 U prolazu, 2 postova Lokacija: Војка Motocikl: Kymco downtown Prijavi odgovor kao problematičan Нисам имао налог на форуму па нисам ни имао опцију да шаљем, сада сам послао, хвала пуно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17127 Napisano Septembar 6 Integrisan, 9619 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo opet.... Piši slobodno ovde šta te muči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17127 Napisano Subota u 22:07 Integrisan, 9619 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da procaskamo koju o nekim osnovnim stvarima koje nam sutra mogu mnogo znaciti. Kad kazem 'mnogo znaciti' pre svega mislim na sopstvenu bezbednost. Par puta u toku svake sezone cujem od vlasnika tek kupljenog mopeda da je max brzina ta i ta a da se pre toga nije obavio gotovo nikakav valjan pregled sem ulja na meracu. To nije nikako dobro ker kako je polovnjak macka u dzaku tako je isto nasa/vasa glava u torbi. Akcenat je ovog puta na prenos, cvt tad moze biti najjopasniji po vozaca jer na max gasu sve je max optereceno. Pucanje kaisa u tom trenutku je najmanje sto ikom u zivotu treba.... posledice mogu biti zaista katastrofalne. Zato drugari, po kupovinipolovnjaka gde je upitna istorija odrzavanja..... kljuc u ruke i odvojte min. vremena bar da gvirnete iza poklopca. Mirnije se spava verujte na rec. kod ovog Kimka pukao je kais, nije bio na max brzini sreca je ta, da je prosao bez posledica Kad kais pukne, isti podleti u tanjire i pod kvacilo te iz tog razloga lako dovede do momentalnog glavljenja zadnjeg tocka, gubi se upravljivost, kontrola i eto pada. Sreca u nesreci je da pukne pri manjoj brzini i da ne zaglavi tocak = odlicno se proslo. Elem, vlasnik je otvorio cvt, zamenio kais (nov je stavljen), zatvorio prenos i startovao motor. Prvo sta mi je rekao je da ima jako cudan zvuk i rad, ugasio ga je. Potom je ponovo startovao motor, radio je par sekundi i sam se ugasio, nakon toga nije hteo upaliti. zateceno stanje nakon otvaranja lezaj u dekli svakako ne valja prisutan je deo starog kaisa Ovde moram zastati.... sreca opet. Vlasnik je napravio (srafcigerom predpostavljam) ostecenje na radnom delu variatora. To ostecenje sto vidite na slici preseklo bi nov kais sa strane toliko da bi opet doslo do pucanja. jedini trag koji sam nasao je na ovom delu kaisa (ostaje u igri) rolnice nisu odgovrajuce gramaze par koraka mavoj nazalost nije izdrzao resenje nakon detaljnog sredjivanja Proverio ulje u motoru, kocnice, gume dopumpao i moze se probati makina. Sto se prenosa tice fercera sve kako treba. Im neku mukicu sa primanjem gasa dok je hladan, prisutna je knedla. Sad se treba pozabaviti dalje i otkloniti taj nedostatak.... citaj, precesljati usis, klapnu, senzore, diznu, ventile. Toliko od mene, cuvajte se i pamet u glavu 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 465 Napisano Nedelja u 09:48 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Mom bratu je pukao kaiš na Gileri Runneru u toku vožnje, pri gradskoj brzini 60kmh. Blokirao zadnji točak potpuno. Pozvao me, rekao da je dobio novi život. Skuter ga je bacio u suprotnu traku, potpuni gubitak kontrole dvotočakaša. Imao je sreće što niko nije dolazio iz suprotnog smera.Pucanje kaiša na motoru/skuteru je bukvalno opasnost po život! :mobilizator: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...