marko4522 246 Napisano Jun 2, 2018 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, povećava nam se brojno stanje u porodici , motor mi neće trebati naredne 2-3 godine, pa stoga... Prodajem Suzuki DL650A L7 V Strom 650, 2017 godište kupljen nov 2017 kod Atile u Horgošu kilometraža 3382 prvi vlasnik stanje, fabričko garancija jos dve godine(ukupno 3 godine) registrovan do maja 2019 prosle godine uradjen prvi servisOprema crash bar kappa skid plate givi nosači bočnih kofera givi aluminijumski nosač top case-a givi podmazivač lanca scottoiler fork brace deflektor vizira ali express Motor se prodaje bez kofera, postoji mogućnost dogovora oko istih. Obavezan prenos, kupac ne plaća prenos Cena motora 7000 eura Kontakt Marko 063 389 260 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Jun 2, 2018 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je preudoban, malo mu fali snage i nesto su slabije kocnice nego sto ja preferiram, ali za put, udobniji motor nisam vozio. Bukvalno mozes piti kafu u voznji koliko je laganica, za krivine igracka. Ni nov nije znatno skuplji, ali dolazi bez opreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jun 2, 2018 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i stariji model stroma, stvar je subjektivnog osecaja da li ima ili nema dovoljno snage, meni je bilo dovoljno, ne divljacim inace. Kočnice su baš bolje nego na starom, ima i ABS. Upravlja se bas lako, i nema se osećaj tezine kao na starom, mozda je malo nize teziste u odnosu na stari. Ono što se meni baš dopalo je instrument tabla, sve je jako pregledno, ima dosta informacija, tipa spoljna temperatura, prosečna potrošnja, punjenje aku, tri moda za ASR itd. Kada se prvi put sedne na njega, ima se osećaj kao da si ga već vozio, ne treba se nesto privikavati. Mene je izasao sa opremom nesto preko 8100, uzimajuci u obzir da smo kupili prva dva komada koja su dosla u Srbiju, i da ima jos godinu dodatne garancije. Registrovao sam ga pre mesec dana, cca 25000 dinara i od tada sam presao 0(nula)km, glupo je da stoji, zato ga i prodajem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 2, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama s parama... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jun 2, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Lep sprava druze nova ... Srena prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Jun 2, 2018 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ko uzme upiskice se od sreće, em Strom em mali, em bez ogrebotine a i kilometraze, moja preporuka za one koji razmišljaju o novom Stromu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 2, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzecu nov.Vidis da ovde na forumu niko ne benda opremu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 2, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, za uslove kod nas je odličan. Srećno sa prodajom. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jun 3, 2018 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam ga i kupio na prvom mestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 3, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Jun 3, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kad sam uzimao motor, nisam ni pogledao Stroma. Sad kad videh tvoj oglas, ozbiljno si me bacio u dilemu da li da stavim moj na dobos. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Jun 4, 2018 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @sargeras Probao sam oba, s tim da je honda bila nc 700, strom je ozbiljniji motor u svakom pogledu. Vozio sam onaj strom xt, sa zicanim tockovima, ima tcs i abs u standardu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Jun 4, 2018 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa Zaovinskog jezera i jedna sa Divcibara, da ne bude zabune, moj je ovaj plavi :). Prodavcu zelim srecnu prodaju, sa malim stromom nema greske. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan par komada sa fagarasa i alpine od prosle godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jun 10, 2018 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Stromčić otišao kolegi sa foruma, hvala svima na interesovanju, a ja ću u međuvremenu da vozim dečija kolica neko vreme 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...