boki.64 1954 Napisano Jun 1, 2018 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Verovali ili ne, tražio sam bezuspešno sijalicu za žmigavac u Beogradu, ali nisam uspeo da nađem. Samo da napomenem, problem je u veličini, ove ‚‚normalne" ne mogu da stanu u kućište kod mene. Zna li neko gde ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 1, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Jel trazis vecu, manju ili obadvije? Veca se moze lako naci, ako je 12V 21W u prodavnicama auto dijelova, a mislim i manja.. Edit: Vespa ima takve sijalice za zmigavce, pa pokusaj naci mozda odgovaraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 1, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Secam se moje muke da nadjem 21w... na kraju sam uzeo komplet lampa zmigavce, lakse sam nasao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2642 Napisano Jun 1, 2018 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan stari žmigavac sa Freewind-a...ustvari dva, danas mi je stigao još jedan zamenski. Pukle plastike (gume koje se plastificirale posle 20 godina), pa ću da vidim kakva je sijalica i ako odgovara mogu da pošaljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Jun 1, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ih ima... jesi pogledao sajt osrama da vidis da li imaju u ponudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Jun 1, 2018 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam gledao nista na netu, tražio po prodavnicama, Kit komerc, AP sport, a i lokalne... Tražim manju, veća ne staje u kućište. Na kraju kupio na Aliju par žmigavaca ‚‚kao" za moj motor, jer sam polomio zubić za providnu plastiku, kada sam proveravao zašto žmigavac ne radi. Stigli (za neverovatnih 12 dana), ali nisam mogao da ih ugradim bez nekog razbušivanja plastike, a i kvalitet je ... nikakav, obična plastika, nema elastičnosti nikakve, guma - ni u snovima. https://www.aliexpress.com/item/For-Triumph-Tiger-800-2011-2013-Tiger-1050-2007-2013-Motorcycle-Accessories-Turn-Signal-Indicator-Light/32822919833.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.34e14c4dieLgra Na kraju zalepio super-lepkom taj zubić, zamenio samo sijalicu, ali ih svakako kompletirao i ove kineze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...