N.F.S. 21615 Napisano Jun 10, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom! Ako deauville budes prodavao ja bih ralicu kupio.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Jun 10, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nisam prelomio, nasao sam zajednicke detalje kod oba, samo stromče ko bicikla lagan u vožnji. Ako prevagne javljam. Probah i 1050 model, ali vise me je privukao ovaj slabiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6003 Napisano Jun 10, 2020 Ne silazi, 1798 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.,druze dva pitanja Kad si stavljao podloske u stapove vila,kolicina ulja je ostala ista ili si umanjio? Da li uticalo na tvrdocu prednjeg kraja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jun 10, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @Niko iz kog razloga si se radije odlučio za malog stroma? Zar nisi opušteniji na motoru koji ima više snage ? Mnogi ljudi misle isto kao i ti ali meni iskreno baš frka kako bi se navikao na duplo manju zapreminu od trenutne ( vozim fjr 1300), a kupio bih i ja nešto novo sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21615 Napisano Jun 10, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, zapreminu ulja dirao nisam, podloske nece veci pritisak napraviti unutar stapova, ne boj se za semeringe.Osecaj je isti samo manje potanja prednji kraj.Ne zaboravi da ce se prednjica podici i time poremetiti ciklistiku. P.s. odgovor je Ivici namenjen Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Jun 10, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Floyd Kod mene nije slucaj da je duplo manja snaga, da sam na 1300 kao ti bilo bi se tesko navici. Posle 1100 sam bio spao na 400 pa se nisam mogao navići i uzeh neku sredinu. Nisam se još odlučio ali dobrano vagam. Strom je zanimljiviji motor i svestraniji, videh juče dok sam ga terao preko celog Beograda kroz gužve pa posle na otvoren put, tako nesto sa Dovilkom nemogu postići. Zamerka je i dalje na maloj snazi i sto za dvoje strom nije, pored mene 120kg. Za samog mi je idealan i bolje se vozi. Imao sam sreću da me uhvati i kiša i da isprobam sve dodatke koje strom ima poput TC u 3 moda, odradjuju posao za sve pare, ali sklop delova, ručice, materijal od koga je izradjen, razne sitnice koje sam zapazio su skoro iste i na hondi koja je uskoro punoletan motor i koja je duplo jeftinija. Da neširim ukoliko ne bude priče za sada sveukupno su mi izjednačeni shodno mojim potrebama. Uskoro ću sve da ponovim i sa GSom novim, da ga valjano istestiram, pa ću onda imati jasniju sliku, samo što me stra od toga, navući ću se na to sokoćalo a načekaću se dok ga ne doteram u garažu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jun 10, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i neces da se navuces. Ja sam ga imao i nikako se nismo srodili, zena bila odusevljena a ja kao da me neko motkom tera na motor. Posle GS sam uzeo Yamahu FJR1300 i to mi perfektan motor za moj stil voznje ( u dvoje uvek), ali jeftini bre ovi Stromovi pa me cacka u mozak i ja bi nov motor p.s. izvinjavam se sto sam vam upropastio ovu lepu temu, prastajte ako mozete 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Jun 10, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi onda 1050 bio pun pogodak, meni nije legao za turing usukali su ga nekako previse, vise imam zastite na manjem modelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Jun 10, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Da vratimo temu u njene tokove Honda je Honda pa sve onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jun 10, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21615 Napisano Jun 11, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslao ja drugaru link, gleda i izgovara- "Kakav snimak! Kako montiraaaa... " Kreativnost se u svakom kadru vidi Vojo! @Sachmo P.S. Ali lepote na 11:11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jun 11, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Poslao ja drugaru link, gleda i izgovara- "Kakav snimak! Kako montiraaaa... " Kreativnost se u svakom kadru vidi Vojo! @Sachmo P.S. Ali lepote na 11:11 Hvala Neso, pozdravi drugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21615 Napisano Jun 22, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Slomljen kljuc, nema rezervnog? Nije problem Mozda zatreba nekome Broken Key - Ignition Switch Bypass.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21615 Napisano Jun 23, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas me nervira ova prosta nalepnica! Folija za prozore, jeftina... Ne zaliva ih lakom Honda. Necu skidati posto je fabricka ali preko nje ce "leci" sticker! Zamislio sam crnu pozadinu sa raster sivim fontom... Stavicu pripremu ovde, izrada nadam se do petka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Jun 23, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Moze li se naruče još dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21615 Napisano Jun 23, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh coveka na KP oglasima, Bor mesto... Saljem ti broj na PP pa ga kontaktiraj za duplikat. Reci samo da sam ga jutros kontaktirao za honda krila stikere. P.S. Dimenzije sam mu dao po 5mm vece od originala, da lepo prekrije. Ti mozes korigovati po svom ukusu velicinu i boju... Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21615 Napisano Jun 23, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i pripreme, uradicu varijantu sa leve strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21615 Napisano Jun 23, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace, covek koga na oglasima "nadjoh" izuzetno povoljan, bez malo u pola cene drugih!!! Postavljam slike uradjenih stikera cim stignu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21615 Napisano Jun 23, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zamolih coveka da malo "umanji" crno polje (obelezeno) i imamo finalnu verziju za izradu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Jun 24, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sa istim dogovorih u 2 recenice, mere će biti kao tvoje a izgledaće ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21615 Napisano Jun 24, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Super! Zadrzimo ispod i fabricke a bice puno lepse. Pre lepljenja slikaj novi stiker pored starog na oklopu, da se ne objasnjavas u slucaju eventualne prodaje zasto nije originalna nalepnica. Stavi sliku kada stigne, da vidimo kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Jun 24, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Vazi dogovoreno,ja sam najvise narucio stikere iz razloga sto i nemam desnu nalepnicu. Pre 2 godine pri 20 na sat bio u koloni motorista pod policijskom pratnjom i vise drzao desnu stranu i lik otvori vrata od parkiranog auta i ode desno krilo, tako da setih se da nemam kad videh da si objavio ovde ovo oko stikera. Al levu slikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21615 Napisano Jun 24, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Honda forever! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21615 Napisano Jun 26, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mom oku 17x lepse 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Jun 26, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Dosta lepše je ispalo od fabrike. Stigli i meni danas, sutra cu ih preuzeti a nadam se u toku nedelje i polepiti, slikam kad počnem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...