daki50 15 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Rijec je o keeway ry8 50cc,u motoru je nova radilica, nov klip , karike i cilindar. Zveckanje se javlja oko 45km/h , prije se je javljalo oko 30km/h sad na 45km/h. Malo je jaca smjesa pa na jednom dijelu gasa zatrokira. Rolnice su malo potrosene ali nije do njih , mijenjao sam ih i isto opet skidao remen sto znaci da nije do kvacila ili remena.evo video https://youtu.be/GIQSsfrYTnU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Maj 27, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kao da zvuk koji pominjes, dolazi iz auspuha, tako mi se cini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Prije promjene radilice pukao je i klip i komad klipa nisam nasao u blokovima , ali mi se cini da je zvuk sa lijeve strane. Probacu skinuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Maj 29, 2018 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Taj zvuk je dosta jaci na lijevoj strani, nisam skidao auspuh jer nemam drugi da probam, ali mislim da je sa lijeve strane. Da li se mogu bocni lezajevi tako cuti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...