MarijanaGSR 2 Napisano Maj 27, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Nedavno sam kupila motor,cesto se desava da preko 7000 obrtaja motor nece da vuce,kao da nema dovoljno goriva.U rezervoaru postoji rdja i majstor mi je predlozio farbanje unutrasnjosti rezervoara,da se to ne bi desavalo kasnije. S obzirom da rezervoar fabricki nije ofarban iznutra,sta je pametno ciniti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14471 Napisano Maj 27, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Farbati,ja sam ofarbao pre 5-6 god. i kada se nakupi neke prljavstine ispustim gorivo,ostavim cep otvoren preko noci,ujutru usisam trunje i teraj dalje. I pred filter sam izbacio, ima samo malo sito u holenderu karbova i ono u rezervoaru,problema nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, MarijanaGSR said: Pozdrav svima! Nedavno sam kupila motor,cesto se desava da preko 7000 obrtaja motor nece da vuce,kao da nema dovoljno goriva.U rezervoaru postoji rdja i majstor mi je predlozio farbanje unutrasnjosti rezervoara,da se to ne bi desavalo kasnije. S obzirom da rezervoar fabricki nije ofarban iznutra,sta je pametno ciniti? treba prvo lepo ocistiti rezervoar pa onda naneti epoxi za rezervoare. ne moze obicno farbanje benzin rastvori boju. evo link coveka koji je meni radio rezervoar extra je uradio. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212125306384899&set=a.1676220742361.2081897.1142732977&type=3&theater Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Maj 28, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj link neispravan, imaš li neki drugi ili možda ime i kontakt tel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 28, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja Ugresić Njanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarijanaGSR 2 Napisano Maj 30, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao je na ciscenje,farbanje,sve po redu.Hvala vam svima na odgovorima,trabalo mi je vremena da odlucim sta mi je ciniti! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Maj 30, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, MarijanaGSR je napisao: Otisao je na ciscenje,farbanje,sve po redu.Hvala vam svima na odgovorima,trabalo mi je vremena da odlucim sta mi je ciniti! Pozdrav! Pa gde si ga poslala na kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarijanaGSR 2 Napisano Maj 31, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poslala sam ga kod Laste,majstor se zove Zvonko.Znas za njega? Spasao me je skoro,kad sam pala i slomila menjac,pa sam pitala njega da li radi i odvezla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14471 Napisano Maj 31, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Valja malo prelistati forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarijanaGSR 2 Napisano Maj 31, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, bdada je napisao: Valja malo prelistati forum Procitala sam sve gore napisano.Ono sto stoji,to je da produzi malo vise,tj.potrebno mu je vise vremena za neki posao nego sto kaze,ali stvarno,za sada nisam imala problema sa njim. Rezervoar radi drugi majstor usluzno,rekao mi je da ce biti gotovo do sledeceg vikenda,pa cu pisati svoje iskustvo kad sve prodje. Hvala na skretanju paznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...