GastroBiker 1216 Napisano Maj 25, 2018 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kofer GIVI TRK 33L Nikad koriscen 2 kljuca Cena: 190€ U prodavnici je Kappin model 48000 din dok ovaj Givi koji je kvalitetniji ide za manje od pola cene Kappe. Kofer sam dobio kao deo kompezacije za auspuh i razlog zašto je kofer još uvek nov je taj što nisam imao vremena da ga preuzmem, da ne bi prošlo još 5 meseci oglašavam kofer. Pošto sutra idem na put i neće me biti a kofer je još uvek kod starog vlasnika, ostavljam njegov broj kako bi prodaja bila moguća. +38163265524 Nemanja Ovlastio sam ga da izvrši neznatnu korekciju cene u slučaju kada proceni da je to potrebno. kofer je nov pa nije bilo smisla da se cimam da ga slikam, mislim da sam otisao da ga slikam uyeo bih ga a tek bi onda skuplao prašinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2610 Napisano Maj 25, 2018 Drug član, 1627 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su u prodavnici dva ( par ) komada 48000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GastroBiker 1216 Napisano Maj 30, 2018 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, loša mi matematika. pošto je Givi ipak viša klasa u odnosu na Kappu a i da ne kaliram previše, neka ide za 170 evrića Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GastroBiker 1216 Napisano April 2, 2020 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Corona cena, 150 evrica. Jos uvek je nov. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...