MaRRe 993 Napisano Octobar 16, 2018 Very Funny Rider, 1130 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Samo od full face SHOEI GT-Air....od flipup HJC RPHA Max ili SHOEI Neotec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano Mart 14, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja nakon prosljetne prodaje motora kupio sam si xmax 300 i sad gledam neku jeticu.. Ima ko kakvu preporuku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 14, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo što dublji vizir ispod brade zbog duvanja a naročito kad je hladnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Mart 16, 2020 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovo: caschi Crossover da moto e scooter nolan N40-5 GT WWW.NOLAN.IT Zastita brade nije bez veze, a vidno polje nije smanjeno. Ovo je samo primer, ovakve kacige zovu se kros-over, pa potrazi i kod drugih proizvodjaca, ako ti to odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 19, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.3.2020. at 22:12, R3mba je napisao: Ljudi ja nakon prosljetne prodaje motora kupio sam si xmax 300 i sad gledam neku jeticu.. Ima ko kakvu preporuku? Moja ti je preporuka: NEMOJ KUPITI JET KACIGU! 1987-e sam leteo naglavacke preko volana MZ-a i haube taksiste koji je izleteo iz sporedne ulice. Cim sam legao na kocnicu bio sam svestan da necu moci da ukocim. Napravio sam kolut u vazduhu i docekao se cetvoronoske na ruke i kolena. Sreca da sam jak u rukama pa nisam licem "poljubio" asfalt. Imao sam fulface kacigu. A zamisli da sam imao JET i da nisam bio jak u rukama... Sad bi mi lice izgledalo zanimljivo, zar ne? Izvuci sam zakljucak sta je pametnije da kupis. I nemoj samo molim te reci "takvo nesto se meni ne moze desiti"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 729 Napisano Mart 19, 2020 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se nesviđaju full face kacige onda nađi neku flip up.Nikako nemoj Jet kacigu. Zaštita tjst sigurnost im je 0. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano Mart 26, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/16/2020 at 9:57 AM, boki.64 said: Vidi ovo: caschi Crossover da moto e scooter nolan N40-5 GT WWW.NOLAN.IT Zastita brade nije bez veze, a vidno polje nije smanjeno. Ovo je samo primer, ovakve kacige zovu se kros-over, pa potrazi i kod drugih proizvodjaca, ako ti to odgovara. Ljudi imam i dalje svoju HJC f15 al ocu neku jeticu za voznju po gradu.. Jer je 99% grad, i ne kuha mi se pod integralkom. Imam neku staru givi air jet koju sam cak ina versysu furo za grad al je osla iznutra i nije vise za nosit... Znam sve da su jedine prave kacige integralke al nema sanse da se na +40 na stani kreni stani kreni kuham u njoj.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Mart 26, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, R3mba said: Ljudi imam i dalje svoju HJC f15 al ocu neku jeticu za voznju po gradu.. Jer je 99% grad, i ne kuha mi se pod integralkom. Imam neku staru givi air jet koju sam cak ina versysu furo za grad al je osla iznutra i nije vise za nosit... Znam sve da su jedine prave kacige integralke al nema sanse da se na +40 na stani kreni stani kreni kuham u njoj.. Uzeh u louisi mtr jet za 30e. Odlicna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano Mart 26, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, drmilan_ said: Uzeh u louisi mtr jet za 30e. Odlicna Gledo sam si bas tu..Samo me brine velicina skoljke.. Moja hjc je xl 61-61 vel.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Mart 26, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, R3mba said: Gledo sam si bas tu..Samo me brine velicina skoljke.. Moja hjc je xl 61-61 vel.. meni je hjc full face L velicina, a ova mi je M i odlicno mi pase 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Mart 29, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Unapred se izvinjavan na off al potrebna mi pomoc Da li ima neko kacigu na zajam treba.mi za zenu. Msm da mu ne treba trenutno da bi mogli da odemo na selo. Ja inam ali mi nije vec je kod mojih pa ako neko ima tu iz BGa. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...