gucci 272 Napisano Maj 22, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog neprakticnosti voznje u Beogradu za moje potrebe, prodajem bebu teskog srca Ko zeli da cita ozbiljan roman od oglasa, slobodno neka klikne na link. Oglas je stvarno sa dugackim opisom gde sam dodao opis za svaku sitnicu koju poznajem oko motora da ne bi dolazilo do nebrojanog zapitkivanja i ponavljanja istih reci... ovako potencijalni kupac ima sve crno na belo. Naravno, uvek mozemo jos popricati Cena je 700EUR, nije fiksna. https://www.kupujemprodajem.com/kawasaki-61405013-oglas.htm?filter_id= Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22982 Napisano Maj 22, 2018 Integrisan, 9761 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upotrebljiv motor lepe kubikaze za grad, verujem da ce se brzo prodati... Procitah oglas, porez na njega ne bi trebao biti vise od 1000din (navedeno 6000 ako sam dobro razumeo). Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3594 Napisano Maj 22, 2018 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan E tako se postavlja oglas, svaka čast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Maj 22, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim recima, nisam siguran tacno za porez, prelistao sam papirologiju iz fascikle, imam samo neke priznanice iz PU Vozdovac koje su na oko 1000-1800din. Ne mogu da nadjem za porez. Inace, kupio sam ga sa 38000km na satu, dakle, presao sam 8000km za 5 godina tacno. Vise nego sramno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena je 600EUR, zamena vise nije aktuelna za skuter jer sam pre dva dana kupio Kymco Super 9. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. Takvim motorima ja bi digao cenu umesto da spustas. Jer činjenica da ga nisi prodao nije do cene već zato sto nije naišao pravi kupac. Kako je sa visinom sedišta? Jel bi mogla neka devojka da se obraduje sa njim jer iako je 250 to je više nego dovoljno za maltene sve potrebe po Srbiji? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Savane i drage kolege! Motor je idealan za visinu coveka do 180-185cm. Svi koji su visi od toga je malo nezgodno ali opet, uzivanje je voziti ga jer ima samo 250ccm, a ide kao metak - 6 brzina mu ide u prilog svemu tome, kao i elasticnost motora. Nema problema sa menjacem jer je ogroman i izdrzava sve. Promena ulja se vrsi u kucnim uslovima, jedan sraf koji drzi filter i to je to. Motor ne dimi, ne trosi ulje. Za Srbiju je vise nego dobar, moze se ici svuda i put ne zamara ni malo. Naravno, moze se reci da je u pitanju "motor za stedljiv kucni budzet" jer su godisnje osiguranje i registracija stvarno niski - nekih 7500-8000din za razliku od vecih kubikaza gde nasa drzava dere od 100EUR pa na vise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I gume su jeftinije i diskovi, sve je jeftinije. Ovo je idealan gradski motor za one koji ne vole skutere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan ja sam obrađivao devojke i na mnogo manjim motorima, bez brige Savane Mala gramatička greska dragog nam IOS-a. Trebalo je da stoji da se ‘devojka obraDuje’ jer pretpostavljam da je i dosta lakši od starije braće pa je kao takav slabasnijem ali lepšem polu možda zanimljiva opcija. Ali lepo sto si ti obradjivao i na manjim Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I gume su jeftinije i diskovi, sve je jeftinije. Ovo je idealan gradski motor za one koji ne vole skutere. Ma daleko je to sposobnija mašina od samo gradske vožnje. Celu Srbiji sa njim da prokrstaris bez problema i nigde da ti zafali ničega. Sem naravno ako želiš udvoje, gde su tih dvoje metrasi i onda natovaris još kofere, e onda možda ti zafali instantnog ubrzanja ili snage za veće uzbrdice. Mada i to nije neki problem, vozi se malo sporije i to je to. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo sam mastao (cak i sad nekad) o ZXR 250, da bude bukvalno samo za uzivanje i track day na sporim stazama. Jedna devojka sa DIFa u NS ga je vozila. ZZR 250 ne znam da li sam ikad video uzivo. Vrhunska sprava za prelazni korak! Vrhunska!!! Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Maj 28, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat. Nisam znao da ima i ljudi koji bi do notara bez licne karte vec samo sa JMBG. Pozdrav za super momke koji su preuzeli Kawu ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...