Honda7337 0 Napisano Maj 22, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Drugari potrebna mi je pomoć. Vozim hondu cbr1000rr 2006 godina.Vozio sam je pre neki dan ugasio je i posle par sati kada sam uzeo da je upalim okrenuo ključ pritisnuo dugme za startovanje zaverglao je i u trenutku se ugasio i posle toga kada mu se ubaci i okrene ključ na instrument tabli se nista ne pokazuje niti postoji mogućnost da se upali.Može li mi neko reći ako se već susreo sa takvim problemom ili nečim sličnim šta bi moglo da bude. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Maj 22, 2018 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj glavni osigurac ispod prednjeg sedista na releju paljenja 30A, do njega je FI osigurac od 20A. Pozdrav Nenad. P.S. Odstekan dzek kontakt brave mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7776 Napisano Maj 22, 2018 -, 1757 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Osigurac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Honda7337 0 Napisano Maj 22, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000rr Prijavi odgovor kao problematičan To sam proverio,videcu za taj dzek kontakt brave.Hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Maj 22, 2018 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Svasta moze biti, patinirala masa, otkinuta "negde uz put", pukao nosac/papucica iste, preminuo akumulator, losi kontakti na istom, preminuo regler pa si vozio na struju iz akumulatora, sada nema ni za kontakt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedfreak 55 Napisano Maj 22, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji savet koji mozes dobiti je da oteras motor kod nekog krstenog majstora, koji ce lepo to sve da proveri, i naravno popravi. Ovako je popravka preko tastature, sve su nagadjanja, a niko nije ni cuo ni video motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Maj 22, 2018 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih sam "majstora" video to moze biti i najgori savet... Skup (bez osnva) takodje... Vecina ih se sama "prekrsti" u majstore :D, tako da su i krsteni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedfreak 55 Napisano Maj 22, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda se nisam lepo izrazio, ali obicno bude najbolje i najjeftinije oterati motor kod nekoga ko zna sta radi, nazovi ga onda i pekarom, ako zna da popravi motor bez da nesto sjebe. Mi ne znamo koliko je honda7337 uopste tehnicki potkovan, ima li alata, umeca i znanja, da popravi motor,ako sve to ima, onda mu mi ovde ne trebamo, zna i moze sam da popravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Honda7337 0 Napisano Maj 22, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mehanicar ali mislio sam ako je neka prosta stvar kao osigurac ili nesto slicno.Ako je nesto ozbiljnije icice kod majistora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedfreak 55 Napisano Maj 22, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda je prosta stvar. Jesi izmerio napon akumulatora prvo i i mas li cime da izmeris? Ako ti je akumulator prazan, napubi ga, pa probaj da upalis motor, a onda izmeri punjenje... Ili stavi kablove sa drugog jaceg akumulatora, od auta npr, pa probaj da upalis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Honda7337 0 Napisano Maj 22, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Nemam cime da izmerim napon ali probacu akumulator da napunim pa da probam da upalim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Maj 22, 2018 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Konektor na releu anlasera ti je izgoreo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...