makipn96 12 Napisano Octobar 22, 2018 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da ne bi otvarao novu temu postavicu pitanje ako neko moze da mi pomogne, U piranju je mz es 175/2, nikako ne mogu da skinem korpu sa radilice, verovatno je sve zapeklo od stajanja, probao sam obicnim radapcigerima nece ni da krene, danas mi strugar napravio po fabrickom crtezu za radapciger i opet nece, ne znam da li postoji neka mogucnost da se greje, ne znam ni sam vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 23, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je zapeklo, još ako je sve fabričko da nije nikad skidano . . . Nategni je radapcigerom, a onda grej brenerom, malo kuckaj čekićem i nadaj se najboljem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo98 0 Napisano Januar 22, 2024 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan kupio sam mz251 radio mu generalnu,i nove lamele na kvacilu sve sastavio kako treba gledao sam video na jutubu kako svaba sastavlja kvacilo njegovim koracima sam i ja, no sad imam problem sto mi kvacilo stalno proklizava otpustio sam ga skroz i opet proklizava,sta moze biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo98 0 Napisano Januar 22, 2024 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kvacilo mi stalno proklizava mz 251 sta moze biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18429 Napisano Januar 22, 2024 Integrisan, 5495 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Opruge. Lose montirane lamele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Januar 22, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Može biti da ti ne valja konus u srcu kvačila. Imaš ovde temu koju je naš pokojni član "drumskalisica" pokrenuo i u kojoj je objasnio korake pri slaganju kvačila. Mislim da je MZ 250 u pitanju...ali to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo98 0 Napisano Januar 22, 2024 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lamele su pravilno slozene, a sta moze biti sa oprugama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18429 Napisano Januar 22, 2024 Integrisan, 5495 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, karlo98 said: Lamele su pravilno slozene, a sta moze biti sa oprugama? Krace su nego sto trebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo98 0 Napisano Januar 22, 2024 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan I sta sad mogu da uradim tu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11148 Napisano Januar 22, 2024 Drug član, 1587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dešava se i ako koristiš neadekvatno ulje u menjaču. Ako se dobro sećam u korisničkom uputstvu piše da se ne koriste ulja koja u sebi imaju grafita ili molibden disulfata. Ja sam tako zeznuo svog MZ-a TS 150 pa sam morao da menjam lamele. Kolega ti reče da mogu biti sabijene opruge ali mogu biti i one metalne ploče što idu između lamelica. One ne treba da budu usijane već treba da imaju neku išrafiranu teksturu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...