stilgar 1264 Napisano Maj 19, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Nesto me uhvatilo da menjam hifi. na prodaju sledece: Onkyo HT 3305 sistem koji se sastoji od AV risivera HTr380 sa orginalnim daljinskim i kompletom 5.1 onkyo zvucnika sa subwoferom. Prvi vlasnik, kupljen kod nas u playeru. cena na KP 250 evra za kolege 230 Tehnics pojacalo SUVX 600 ispravan koriscen za slusanje gramofona. 60evra Zvucnici JAMO S426 140/100W, prvi vlasnik kupljeni u 4audio, 180 evra. Milan 063 318129 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Maj 19, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan evo zadnje strane onkyo zvucnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5964 Napisano Maj 19, 2018 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Onkyo je kupio čuveni Marantz, ako niste znali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Maj 19, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Arakis said: Onkyo je kupio čuveni Marantz, ako niste znali uu pa da menjam oglas onda u prodajem Marantz salim se malo, cuje se i onkyo risiver sa onim malim zvucnicima i sub-om odlicno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Maj 20, 2018 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Onkyo je mama.Meni pojacalo radi svaki dan po 18h bez ikakvih problema.Jednom ocisceno od prasine i to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan evo ga komplet, slika je sa neta, ali moj komplet malo preso nije otvarana masina odlicno ocuvan pazen i mazen p.s. iskreno mrzi me da izvlacim risiver i otkacinjem zvucnike radi slikanja ionako ce potencijalni kupac zeleti da cuje kako to zvuci pre kupovine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6151 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 3023 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko si menjao ulje i koje si sipao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, misa-pei said: Na koliko si menjao ulje i koje si sipao? sve po manualu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Maj 29, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Jun 9, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Pojacalo Technics SUVX 600 rezervisano/prodato nasem kolegi Mediterraneo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1769 Napisano Jun 10, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/9/2018 at 9:01 AM, stilgar said: Pojacalo Technics SUVX 600 rezervisano/prodato nasem kolegi Mediterraneo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ti je preuzeo pojacalo po dogovoru. Lepo da te sluzi ko i mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1769 Napisano Jun 11, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, stilgar said: Drugar ti je preuzeo pojacalo po dogovoru. Lepo da te sluzi ko i mene. Hvala mnogo kolega! Zeleo bih da istaknem da je stilgar izuzetno korektan i kolegijalan. Topla preporuka. P.S. Ja bih rado kupio i zvucnike, kaze drugar da se sjajno cuju. Nego imam problem sa transportom. I na pojacalo cu da cekam, u najboljem slucaju, do avgusta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ako budu jos uvek tu javi se slobodno p.s. imam orginalnu kutiju od njih ima da ih spakujemo ko iz radnje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan onkyo AV risiver sa pripadajucim zvucnicima i subwoferom 220 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Mart 5, 2019 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Jamo zvucnici prodati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Jun 17, 2019 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan ostao jos Onkyo HT 3305 sistem koji se sastoji od AV risivera HTR380 sa orginalnim daljinskim i kompletom 5.1 onkyo zvucnika sa subwoferom. Prvi vlasnik, kupljen kod nas u playeru. cena za kolege 230 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Decembar 18, 2019 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan ode i onkyo risiver sa zvucnicima za leskovac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...