sale z900 328 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan U posedu imam gore navedeni motorcikl i vreme mu je za farbanje pa me zanima: 1. da li raditi nalepnice 2. da li raditi airbrush Sve je na motorciklu bilo ofarbano, izlakirano i izmatirano prosle godine da bih nalepio nalepnice pa izlakirao ponovo preko njih. Izdesavalo mi se sta se izdesavalo i nisam stigao da ga dovrsim, pa mi se umedjuvremenu podigla farba na repu i kasetama. Treba opet sve da radim pa me zanima gde mogu da uradim nalepnice kao sto su mi bile (vec sam ih uradio ali nisam zadovoljan), a ako ne mogu da nadjem nalepnice koliko bih me okvirno izaslo farbanje airbrush-om i da li je to pametno. Evo jedine slike koje imam, a da se lepo vidi :o nalepnica na rezervoaru. Unapred zahvalan, svima koji mi daju bilo kakav odgovor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1216 Napisano April 25, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan De si bre ti Sale, jesi li živ ANDREY sa foruma je skoro farbao motor i radio nalepnice i dao mi je telefon tipa za nalepnice. Zove se Goran063/883-9904 Lika ne znam ali je nališka ispala mnogo dobro. p.s. Možeš slobodno da se pozoveš na Andreya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan De si bre ti Sale, jesi li živ ANDREY sa foruma je skoro farbao motor i radio nalepnice i dao mi je telefon tipa za nalepnice. Zove se Goran063/883-9904 Lika ne znam ali je nališka ispala mnogo dobro. p.s. Možeš slobodno da se pozoveš na Andreya Da li je farbao boldorku ili nesto drugo, Kako radis sad za praznike ako imas slobodnog vremena pa da se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Hvala po drugi put, sto se mene tice moze da se zakljuca tema jer cu motor farbati u dve boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...