to crank 5359 Napisano Maj 21, 2018 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Ponoćni jahač said: Mene od svih nervira jedino Markez, mnogo dobro vozi i JBG. Da njega nema sve bi bilo drukcije. Al i to ima svojih prednosti, na kladionici, ove sezone, uopste nemam dileme koga staviti na prvo mesto. (mada se ponekad dvoumim dal da stavim Lorenca) Kako je krenulo konkurenciji gotov šampionat u Brnu. Pazi kad je nejaki Viňales D R U G I u prvenstvu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 21, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dexterr je napisao: Stvarno ne rezumem šta to ti ne razumeš??? Hahah, ne znam brate nista... ovo je sve tako konfuzno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Maj 21, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Momentum je napisao: Druze citam sve tvoje objave do sada i pokusavam da skontam sa kim se ti grudvas u svakoj temi... Za 2 godine na forumu nisi uspeo da ispunis 100 postova ko sav normalan svet, ali zato svaku temu prozivas neke "Rosijevce" i provociras rasprave... Ne razumem.... Malo coban 93 zeza ovce 46... a to sto ne razumes nije do mene , ima i gorih od tebe... drvo tek nista ne razume, ti si jos na grudvanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 21, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, ja razumem da se neko ponasa kao da ima 15 godina, to je ok, ali nemoj se seljaciti i praviti budalu od sebe... 2 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1716 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 2327 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan meni nije jasno kako neko moze da navija za MM-a, kada Rosi ocigledno sa tri prsta podrzava Srbiju...Uostalom meni je nesto sumnjivo oko MM-a. Zna se da je Španski lobi jak u GP-u i verovatno je sve namešteno da MM pobedjuje... Realno gledano nije on neki vozac. Motor ga izvlaci! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10644 Napisano Maj 21, 2018 Hronični Motociklopata, 7386 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kamikaze 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 21, 2018 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, štampar said: Сложио бих се с тобом,сумњива ми је та његова Хонда одавно,узгред воли и да гурне,обори,... Sem toga ovo dizanje iz pada laktom... Da nije to navežbao, ne bi imao bodova uopšte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1716 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 2327 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan to je dogovoreno da izgleda kao da je dobar vozac... sve je iscenirano! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 21, 2018 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam na Kraš ne tu da ima nekakav žiroskopski efekat ugrađen u rotirajuće delove na Hondi pa je zato tako stabilna.. Dal je realno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije nemoguce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Maj 21, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha je kanta ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Maj 21, 2018 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, to crank je napisao: Čitao sam na Kraš ne tu da ima nekakav žiroskopski efekat ugrađen u rotirajuće delove na Hondi pa je zato tako stabilna.. Dal je realno? aQ3AxVw_460sv.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 21, 2018 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi se o motociklu niti o Markezu, tajna je u njegovom antigravitacionom kombinezonu. Kad mu je na pranju, recimo tokom treninga, on padne.....i tako. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Au, kako to nisam ranije skonto! Ja slepac bio ubedjen da je mali dobar vozac. Sad mi je sve jasno, narocito mi je drago da je taj kombinezon plod maste nasih naucnika i proizvod nase namenske industrije. Zivelo Srpsko Japansko jedinstvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 21, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, to crank said: Čitao sam na Kraš, ne tu, da ima nekakav žiroskopski efekat ugrađen u rotirajuće delove na Hondi pa je zato tako stabilna.. Dal je realno? Ja jesam bežao sa časova, ali da neko ugradi efekat, pa još na rotirajuće delove... dubok naklon kranče 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1716 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 2327 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan testirali su efekat i u moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 21, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Ponoćni jahač said: Au, kako to nisam ranije skonto! Ja slepac bio ubedjen da je mali dobar vozac. Sad mi je sve jasno, narocito mi je drago da je taj kombinezon plod maste nasih naucnika i proizvod nase namenske industrije. Zivelo Srpsko Japansko jedinstvo! Evo ga to je to, sprema se trku i ukljucio je svoje super odelo On je u stvari MARVEL junak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1716 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 2327 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 21, 2018 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Dexterr said: Ja jesam bežao sa časova, ali da neko ugradi efekat, pa još na rotirajuće delove... dubok naklon kranče I još kaže na Kraš ne tu da Pedrosi i Crutchlowu nisu ugradili taj efekat i da zato onoliko padaju, čak im i motori lete. Navodno Honde imaju preko 400 konja i bez tog efekta me mogu da se voze. Dal je realno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Realno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18900 Napisano Maj 21, 2018 Integrisan, 8499 postova Prijavi odgovor kao problematičan Usraste bRe temu... Mada, dosadnjikava trka, tema i nije za bolje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Maj 22, 2018 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Honda ni ne krije svoj stabiliti asist....ima zvaničan tekst na Hondinom sajtu da je ta tehnologija primenjena u MotoGP i da su je testirali zvanični vozači....kao i Malkez. Nisu detaljisali o tehnologiji, ali je spomenuto značajno povećanje stabilnosti motora u krivinama i pri ekstremnim nagibima. Niste valjda zaista naseli na priče kako je Malkez zaista sam samcijat počeo dizati motor iz pada bez ikakve pomoći?! Kažu i da je toliko skupa tehnologija da je za sada primenjuju samo sa određenim vozačima i samo tokom trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22653 Napisano Maj 22, 2018 Integrisan, 9698 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako me oci ne lazu Markez sam podize motocikl iz pada, tehnologija je tu da pomogne, da do pada ne dodje ali ako vec padne sama ne ume da ustane.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Maj 22, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, ok svi smo videli da je drljao laktom po podlozi... ali da ga podigne laktom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...